Sivuston toimialaa on muutettu.

Max260kg hei, näihin voisit tutustua, kun jo ovat toiminnassa.

Nettiryhmä:
Vieraile Kiihtelys-ryhmän sivulla!

Skyperyhmä:
Vieraile Bolle-ryhmän sivuilla!

AA:n periaatteella toimiva ryhmä, jonka toi Iltsu ja kumppanit ovat perustaneet:
Vieraile Rajattomat-ryhmän sivuilla!

Ryhmissä jaamme kokemuksemme, voimamme ja toivomme

Facebookissa on useita keskusteluryhmiä joissa näitä käsitellään.
Otan ihan pari esimerkkiä, niitä tosiaan löytyy paljon

semmoinen kuin Raitis Alue - virtuaalinen kahvila joka näyttää nostavan esiin AA:n kantoja päihdeongelman suhteen,

sitoutumattomammalta vaikuttavaa porukkaa taas näkyy Päihdeongelmaton elämäntapa -ryhmässä.

Ja tietysti, kummassakin on eri tavoin ajattelevia, mutta näyttääpä siltä että facen keskusteluryhmiin kehittyy kuhunkin aikaa myöten oma keskustelukulttuurinsa ja oma vallitseva hegemoniansa. Onhan joka ryhmällä myös oma vetäjänsä, joka sitten vetelee rajoja oman mielipiteensä paremmin vallalle saadakseen .

Jos aikaa on, niin sinne vaan. Tutustumaan eri tavoin ajattelevien mielipiteisiin ja perusteluihin. Osa keskustelijoista toki facebookissa näyttää pitävän vähemmän tärkeänä mitään mieltä olemista tai minkään asian pohtimista vuorovaikutuksessa muiden kanssa, kunhan pääsee itse esille ja saa selittää omia asioitaan… sekin kai on suotava ihmisille, ja etsivä löytää kyllä sitä ajattelevaakin keskustelua.

Näyttää nuissa olevan porukkaa, etenkin tuossa ensimmäisessä. Joitakin saattaa vaan tuo anonymiteetin puuttuminen (siis jos ei “valeprofiilia” luo) häiritä. Kun vaikka jutut eivät näykään, niin jäsenet näkyvät kaikille. Toisaaltaan, se jota kiinnostaa tietää, onko joku tuttu kyseisessä ryhmässä, niin sillä taitaa olla muutenkin tekemisenpuutetta :wink:

Minusta kaikkien ryhmien pitäisi tukea toistaan eikä yhden olla se ainoa. On sitten jokaisella mistä valita. Jotkut ovat pieniä ryhmiä niinkuin minun sivuni ja jotkut isoja niinkuin Plinkki. Toisiaan ne eivät kuitenkaan poissulje. Saa siis tulla tutustumaan minunkin sivuihini.

Voisiko ylläpito poistaa tämän viestiketjun koska en halua että tämä sivu tulee esiin googlen hakutuloksissa kun riippumattomat.comia haetaan. Se toimii nimittäin nykyään ihan eri hommissa kuin aikaisemmin.

Kiitos jo etukäteen.

Hei

Ylläpito ei poista ketjuja, joissa on keskustelua - tämä ei olisi reilua muita ketjuun kirjoittaneita kohtaan. Olet kuitenkin korjannut tiedot ko. ryhmästä, joten tieto ryhmän tarkoituksesta käy ilmi tästä ketjusta. Lukitaan ketju, niin pidemmän päälle se ei nouse myöskään googlessa esille.

Yst.terv.
Päihdelinkin toimitus