Seroquel Prolong 200mg

Otin kyseisen tabun kun alko tuntua et flippaan concertan käytöstä. Nukuin noin 50h ja olo herätessä niin perseestä, että oli pakko ottaa 4x0.5mg rivoja ja olutta päälle. Oisin varmaan tappanu itteni sen olon kans. Kokemuksia tämmösestä? Ei ennen Seroquel oo tehny kyseisen laista oloa.

Vähän WTF ton 50h nukkumisen kans, yli kaks vuorokautta! Nyt sitte jännittää oikeesti, että tuleeko lähellekään normioloa enää tän jälkeen? Tällä hetkellä olo turrutettu siedettäväksi…

Neuroleptit tuhoaa aivojen unireseptorit?

Suomessa on paljon neuroleptien off-label - käyttöä, vaikka ne ovat todellisuudessa skitsofrenian ja muiden vakavien mielisairauksien hoitoon kehitettyjä lääkkeitä, joissa on vakavia sivuvaikutuksia. Neurolepteja käytetään jopa unettomuuden hoitoon, kuten Ketipinoria, vaikka tämän lääkkeen sanotaan pitkässä käytössä vaurioittavan aivojen unesta vastaavia osia ja jopa mahdollisesti tuhoavan aivojen unireseptorit. Ketiapiinin pitkäaikaiskäyttö voi vahingoittaa pysyvästi aivojen nukahtamisesta vastaavia osia. Kaikkien antipsykoottisten lääkkeiden tavoin pitkäaikainen käyttö voi helposti aiheuttaa pysyviä aivovaurioita. Tästä syystä ketiapiinin tapaisten antipsykoottisia aineiden käyttö tulisi rajoittaa ainoastaan vakavien mielenterveyden ongelmien hoitoon.

Ketipinor tuhoaa otsalohkot ja limbisen järjestelmän, minkä jälkeen oppiminen, tunteet, muisti, motivaatio, aistit ja puhekeskus heikkenevät.

“Skitsofrenia” tai “bipolaarisuus” eivät ole mitään yksittäisiä tunnettuja solutason aivosairauksia. Näiden diagnoosien alla on paljon erilaisia ja eri tavoilla oireilevia ihmisiä. Martin Harrowin 15 ja 20 vuoden tutkimuksissa seurattiin potilaita hyvin pitkäaikaisesti, ja yllättävän suuri osa esimerkiksi skitsofreniadiagnoosin saaneista potilaista lopulta lopetti neuroleptit. Tämä ryhmä myös lopulta pärjäsi paljon paremmin toiminnallisesti kuin neurolepteja syönyt ryhmä.

Neuroleptit lamaavat “antipsykoottisilla” tasoilla aivojen dopamiinipolkuja ja siten korkeampiin ihmisen ajattelun ja tunteiden säätelyyn liittyviä aivojen alueita, kuten otsalohko ja limbinen järjestelmä. Tämän ominaisuuden vuoksi niitä lääkkeitä voidaan käyttää esimerkiksi “skitsofrenian”, “bipolaarisuuden” ja nuorten ja vanhusten käytöshäiriöiden kontrollointiin. Nämä lääkkeet eivät varsinaisesti paranna mitään aivoissa olevaa sairautta, ne lamaavat ison osan aivoista. Jotkut potilaat ja varsinkin potilaan läheiset ja muu yhteiskunta voivat kokea “kemiallisen lobotomian” vaikutukset hyödyllisinä, mutta on myös suuri osa “skitsofreniaa” tai “bipolaarista” sairastavia (tarkemmin niillä nimillä diagnosoituja), jotka voivat toiminnallisesti paremmin hyvin pienellä annoksella näitä lääkkeitä tai jopa ilman niitä.

^ Hyvä kirjoitus, joka pitää varmaankin melko pitkälti paikkansa, ainakin näin maallikon leptikokemuksien perusteella, siis omieni, ja etenkin niiden vierestä seuraamieni neuroleptien pitkäaikaiskäyttäjien :imp: :open_mouth: .

Laittaisitko, mietiskeliä, kuitenkin linkin lähteeseen, josta tuo teksti on, kiitos :wink: ?

Tossa on joku linkki kun en muista mistä sen edellisen otin. Ja kyllä se pitää paikkansa että ne lamaannuttaa koska esim vähensin itse kotona 300mg.sta 100mg.aan niin en huomannut mitään muutakuin olo parani ja tulin virkeämmäksi eli se jatkuva väsy lähti pois. Pariviikkoa oli pikkasen huono olo ja sen jälkeen parani :slight_smile: Nyt olis tarkotus tiputtaa loputki pois tässä lähiaikoina.

tiede.fi/keskustelu/51670/ke … reseptorit

olen syönyt noin 7 vuotta 25-100 mg ketipironia(annettiin opiaattikatkolla ja sanottiin että ovat ihan turvallisia) ja ollut saman ajan korvaushoidossa ensin bubre ja sitten metis 135mg jonka olen laskenut 70mg:aan olen kärsinyt koko hoidon ajan totaalisesta seksuaalisesta haluttomuudesta sekä nyt kun lopetin ketipironit niin tuntui kuin olisin herännyt monen vuoden painajaisesta,sexsi halut rupesi palaamaan olo parantui kuin taikaiskusta,mutta nyt en saa nukuttua saan hallitsemattomia raivokohtauksia joille en voi yksinkertaisesti mitään,lääkäri ei tehnyt muuta kuin uhkasi lopettaa hoidon???.
edellispäivänä poliisi vei minut putkaan kun hoitajat valehtelivat että olen soitellut uhkailusoittoja.en edes vastustellut mutta ulkona minulta riisuttiin takki 2 astetta lämpöä ja paha keuhkopitken tulehdus joka on jatkunut viikkoja enkä meinaa saada kunnon hoitoa siihenhään(kroonista tulehdusta.ranteet ja olkapäät ovat kipeät kun väänsivät täysillä ilman syytä.kokohoidon ajalta puhtaat seulat eikä MITÄÄN häslinkiä.vittu kun pelottaa,olin putkassa niin kauan että sillepäivälle hakkimani lääkäriaika meni umpeen ja terkkari kiinni.mitä mä teen tämä menee jo kidutuksen puolelle,kaiken lisäksi mulla on 9 vuotias tytär täysin raitis vaimoke eikä olla lastenhuollon asiakkaita.Mulla meni ennen korvaushoitoa paremmin…

Ite myös syönyt tai kokeillut vähän pienemmällä annoksella Ketipinor 25mg 1-2 tablettia illalla tarvittaessa mutta ei noista ollut mitään apuja kun ehkä sen 1-2 yötä ja lääkäri määräsi 4kk sitten mun osastohoidon yhteydessä Seroquel Prolong 50mg 1 tabletti iltaisin rauhoittamaan tosta oli jotain apua jonkun aikaa mutta jätin käyttämättä tota nyt ja nyt ei oo sit mitään tehoo noissa paitsi tulee tokkurainen olo jos olen saanut muuten nukahdettua sitten, Tuo Seroquel Prolong on ilmeisesti sit pitkäkestoinen ja tuo Ketipinor lyhyt kestoinen lääke?, mutta aika ihme jos 50h on pystynyt nukkuu, ite oon max 18h kerralla pystynyt nukkuu ja sekin tais olla ilman lääkkeitä, nyt oon tänään nukkunut vain 3 tuntia, mikäköhän mulla oikein on kun ei noista pillereistä oo ku muutaman kerran apuja, pitäisköhän tota annosta vaan alkaa ite lisäämään jos sit helpottais?.

Seroquel ja Ketipinor ovat sama lääke, nimi ja valmistaja vain erona. Eli molemmissa vaikuttava aine on ketiapiini. Olipas törkeä lääkäri sinulla. Vaihda ihmeessä lääkäriä.

Aivan hirveä lääke. Aamulla olo oli kuin olisin ollut hetki sitten suoritetussa lobotomiassa tai aivokuollut. Never again.