Sepram + tramal

En löytänyt sopivaa ketjua joten avasin uuden…

Eli viikon verran syönyt sepramia, hyllystä löytyis 5 x50mg tramal ja tekis mieli tempasta ne ääntä kohti. Mutta tiedän että nää kaks lääkettä ei oikein sovi yhteen. Voiko tosta tulla pahoja komplikaatioita? En ole tänään vielä ottanut sepramia, 1x 20mg on päiväannos.

Kiitos nopeista vastauksista!

^ Ei kai sen pahempia kuin serotoniinisyndrooma, joka voikin sitten pahimmillaan johtaa kuolemaan. Siihen en pysty ottamaan kantaa, kuinka herkästi, kuinka pahana ja millä annostuksilla tuo kenellekin voi tulla, mutta kaiken varalta suosittelisin välttämään tuota komboa. Vaikket siihen kuolisikaan, niin olostasi ei välttämättä tule lainkaan niin mukava, mitä tahdoit.

Juu tiedän kyllä ton serotiinisyndrooman. Mutta ajattelin, että kun en oo tänään vielä ottanut sepramia, niin vois uskaltaa heittää noi tramalit lärviin…??

Edit. Mutta taidan jättää väliin ja nauttia jotain “turvallisempaa” :wink:

Etpä sä kyllä pitkään tuota Sepramia ole syönyt, joten tuskin sitä pahasti on elimistöösi vielä kertynyt, vaikka ei se kyllä sieltä, ainakaan pidemmällä käytöllä, päivässä poistu. Sitten riippuu myös tuosta tramadolitoleranssistasi ja siitä, meinasitko kerralla tuon 250 mg heittää huiviisi. Jos on pakko ottaa, niin aloittele edes sillä 50:llä mg:llä ja katso mihin olosi kehittyy. Niin, ja muista, että se tramadoli ei yleensä nouse hetkessä, joten älä heti ota buustausta, vaikkei tuntuisikaan miltään. Eivät nuo määrät nyt valtavia ole, mutta kun se on niin ihmisestä kiinni, niin eipä siinä voi oikein kukaan muu sun puolestasi rajojasi tietää. Ja olosta saattaa tosiaan tulla huono, vaikkei mitään hengenvaaraa olisikaan, joten jos jotain euforioita siitä Tramalista haet, niin ehkä olisi parempi pitää ensin vähän pidempi tauko sen Sepramin kanssa. Älkää olko niin kärsimättömiä aina. Se voipi kostautua.

Toleranssi on aika korkea, joten kerralla oli tarkotus napata. 50mg ei sano yhtään mitään, toi 250mg ehkä jotain. Joskus noita syönyt päivän aikana 20-25kpl ja päälle vielä pameja/bentsoja, joten en usko, että tosta mitään sen pahempaa olis tapahtunut, mutta kuten jo tossa sanoin niin jätin väliin. Jääkööt tonne hyllylle notkuun :smiley:

250mg on varmaan ihan hyvä tosin jos tolee on nii vähä laimeeks voi jäädä, nykyään ku oon ottanu ite tramboi nii 100mg tulee jo ihan mukava fiilis ja joskus en saanu mitään oloi 100mg liekö lyricalla osuutta asiaan.