Selincron ja kohtuus

Terve,

Vaihdan lopettajista vähentäjiin. Sain eilen Selincron reseptin ja kirjoitan tänne hieman kokemuksiani. Näitä saa mielellään kommentoida.

Oma motivaationi ei siis riitä lopettamaan kokonaan, joten hyväksyn tavoitteekseni kohtuukäytön. Ilman lääkeapua en tähän pysty, joten kokeilen nyt Selincron avulla.

Eilen oli firman pikkujoulut ja nappasin alle ensimmäisen tabletin. Join melko paljon, mutta pakottavaa tarvetta tintata viinaa ei tullut. Humala ei antanut kiksejä, oli vaan aika väsynyt ja omalla tavallaan ihan ok olo. Viina kävi päähän, mutta mitään euforiaa ei tullut. Join ennemminkin tottumuksesta kuin halusta kiskoa soppaa kitusiin. Näin se kai pitikin mennä.

Tänään on ollut tosi huono olo, mikä ilmeisimmin johtuu lääkkeen sivuvaikutuksesta enemmän kuin juodusta alkoholista. Ei tee yhtään mieli loiventaa, mikä on erittäin hyvä juttu. Riski juoda tänään lienee kohtalaisen pieni.

Onko teillä kokemuksia Selincron avulla vähentämisestä ja kenties myöhemmkn kokonaan lopettamisesta? Itse kokeilin Reviaa reilu 10 vuotta sitten, mutta jätin sen pois muutaman kokeilukerran jälkeen, koska jäin kaipaamaan “aitoa” humalan tunnetta. Sama riski tässä varmaan on nytkin.

Miten teillä muilla Selincro on toiminut pitemmässä juoksussa?

Kokeilin sitä myös mutta tuli kamala pöhnä ja krapula, nukuin koko seuraavan päivän. Tokalla kerralla tuntui että pitää kiskoa normaaliakin enemmän viinaa jotta tuntuisi jossain. Ja taas kamala olo sen jälkeen yli vuorokauden . Eli ei sopinut minulle.

Kokeilin Selincroa, taitaa olla jo muutama vuosi sitten, teoriassa toimi hyvin ja käytännössäkin, koska ei huvittanut jatkaa juomista, kun mitään euforiaa ei tullut tai tuntunut. MUTTA ongelma oli se että halusin tuntea humalan, joten jätin Selincron ottamatta … eli jos kuitenkin kaipaa “aitoa” humalan tunnetta, niin ei siitä - ainakaan minulle - apua lopettamisessa ollut. Minun piti valita juomisen (joka oli holtitonta ja hallitsematonta) tai juomattomuuden välillä, mitään välimuotoa ei minulle ollut.

Luomuhumalan kaipuuta minäkin hieman pelkään, mutta annan lääkkeelle kuitenkin mahdollisuuden.

Tänään on ollut niin heikko ja väsynyt olo, että jos vastaavat sivuoireet tulevat uudelleen yhtä vahvoina, niin tämä on ongelma. Ainakaa keskellä työviikolla ei lääkettä passaa ottaa, jos tämä on aina tällaista.