Seksi.addiktio

Moi,

tyydytän itteeni vaikka missä. Sairaaloisesti.!?

Tänään tulin kaupasta, ja nakkasin ostokset auton takapenkille. Tuli fiilis, että haluaisin kosketella itteeni, ja aloin siinä ratin takana runkkaamaan. Ei siinä sinänsä kai kiihottanut se paikka tai mikään, mutta halusin vaan taas kokea sen tunteen.

Olen tehnyt sitä jo ihan nuoresta asti. Siis en ole tehnyt sitä, vaan on aina ollut sellainen pakonomainen itsensätyydytys-juttu.

Kerran jopa sohvalla maatessani (salaa) tyydytin itseni orgasmiin vanhempieni edessä.

En ole pervo, enkä siis muidennähden sitä halua tehdä. Addiktio on se että haluan kokoajan että olen seksuaalisesti kiihottunut.

T: onko kohtalotovereita

PS koskettelen itteeni koko ajna.

"^^Upea on kroppasi :wink:) Kehtaa esitelläkin! Kiitos kuvastasi

Addiktiot on veemäisiä, jos tällaista sanaa tässä yhteydessä käyttäisin. Aika hyvin tuolla videolla asia selitetään:
youtube.com/watch?v=szgoDIkimNU

Itselläni heti ensikädessä tulisi mieleen miettiä miten katkaista tuota käyttäytymistä. Yrittää keksiä jotain muuta tilalle. Aika on tärkeä työväline, päivä kerrallaan, tunti kerrallaan, sekunti kerrallaan. Koittaa ennätystä olla masturboimatta. Tosi rohkea olet ku aralla ja vaikealla asialla lähestyt, mutta riippuvuudet ainakin mitä itse niistä ymmärrän, niin aikalailla samanlaisia ovat. Aivoilla menee aikaa tottua uusiin juttuihin. Anna itsellesi aikaa. Mieti mikä aiheuttaa halusi, jos tulee mieli, niin voiko olla siinä nautinnossa ilman, että masturboisi itseään?

Vähän samantyyppisen jutun kanssa kamppailen. Hyvä verestää vähän vanhan muistoja miten se riippuvuus-mekanismi menee. youtube.com/watch?v=950IlJVZU0g . Mutta jotenkin se noin menee. Tuo hengittäminen, meditointi vahvistaa tuota apina-aivojen ja ihmis-aivojen välistä yhteyttä. Se apina on se mikä reagoi. Pitäisi koittaa olla reagoimatta kun tulee “ajatus”.

Itseäni tekee aika ajoin mieli, niin purkannut liikuntaan tuon turhauman. Sekin auttaa, ainakin minua. Kun kukaan ei ole antanut niin purkannut treenaamiseen halut, niin kuntokin kehittyy kovaksi :smiley: :laughing: eli sen masturboinninkin voi korvata muulla toiminnalla :sunglasses: Näillä eväillä eteenpäin!

Stolichnaya
Miedosti panostava jäsen

Viestit: 12
Liittynyt: 11.7.2020 14:48:54

Ylös"

Laitan tän tähä kun tuli eilen triggeröityä ilmeisesti kuvastasi.

Eilen purin omia turhaumia kovaan treeniin ja kyllä se auttaa. Itse ajattelen seksin olevan nautinnon keräämistä semmoiseen isoon palloon mikä laajeenee mutta ei räjähdä. Itsetyydytys itsensä kanssa rakastelua, mutta joskus hyvä vaan antaa tuon seksuaalisen energian tulla ja olla siinä, käyttää vaikka urheiluun jos ei ole kohdetta. Koita nauttia siitä tulematta, saattamatta orgasmiin, koskematta itseesi edes. Jos olet luova ihminen, niin seksuaalisen energian voi purkaa luovuuteen myös. Runous, proosa, taide saattavat kummuta seksuaalisesta turhaumasta, kanavoidusta seksuaalisesta energiasta.

Ehkä joku jolla just omakohtaista kokemusta innostuisi kirjoittamaan.

Aikamoiset “pöllyt” tulee kukan kutittelusta, niin ehkä hyvä miettiä mikä ajaa siihen? Miksi teen niin? Päihteissä jonkinlainen tunteiden pakeneminen tms voi olla taustalla, traumat…

Kuulostaa kiusalliselta. Mutta tsemppiä!

Itseä alkoi hermostuttaa puutteessa oleminen, ei siinä auttanut kun yön selkään lähteä rääkkäämään fyysisesti itseään, myös voimatreeniä kotosalla. Libido, viettienergia myös sanoo wikipedia… Qi energia… Tai tuo THE FORCE