Eväs thread?Hä?Sain tänään syntymäpäivälahjaks niin tajuttoman safkakombon et makuaisti lähti maatakiertävälle radalle.Mitä kurmettia itse väänsit viimeksi joka jäi mieleenpainuvasti mieleen.Lista on avoin lihaliemikuutio teestä hanhenmaksapalleroihin.Tässä illan meny:Joka kokin tipahtamisen johdosta siirtynee tuonnemmaksi.Ja pajarit ja puolukkamehuvodka tällit tähän päälle.VOTVOT!
PORENOUSUT!
Sluibahan vaan kiihottaa makuaistia.
viinirypäleet
Hienoa!
Hirvikäristys
Jauhelihaa ja sipulia ja vitusti sulaa voita sekaa, maistu mansikkaviilin ja mehun kera aika vitu hyvältä joskin olin just imassu tuhdit paukut
Just nousee kananmunaleipä niin kovaa…
Hyvin syöminen on mahtava harrastus.
Itse en ole kummoinen kokki, mutta sitäkin kovemi syömään.
Setä O.J:n jauheliha hässäkkä:
Paista jauhelliha pannulla voissa, lisää suola ja basillika. Kun jauheliha näyttää kypsältä lisää keitetyt makaronit sekaan. Sekoittele hyvin. Kun kokonaisuus näyttää valmiilta lisää juustoraaste ja sekoita uudestaan. Tarjoile välittömästi.
Ruokajuomaksi Gin Long drink 5.5 (ehdottomasti hartwalin)
Setä O.J:n ranskalainen unelma:
Ranskalaiset (coop-X:ra - 80cnt/kg) ja lihapullat uuniin. Koneelta rajua pornoa ja raivoisa masturbointi. Käsienpesu. Perään kiihkoisa ruokailu suolalla ja ketsupilla.
Ruokajuomaksi jääkylmää kotimaista IV lageria.
Parasta mitä sain oli Turkissa syömäni ateria Tournedoo jai joku tornado se oli. Häräs sisäfilettä yrttiperunamuussissa. No nii joo setäni teki kerran pienenä (14.v)
kun olin jo monta viikkoo kinunnu naudan sisäfilettä nii mulle Chatobrian (vai mitn kirjotetaa) aterian. Todella maukasta.
Tänään väsään itselleni sveitsinleikkeet, aiemmin tällä viikolla tein parin päivän annoksen savulohipastaa. Pitää syödä hyvin, että jaksaa… syödä. Jokunen puolitoista kuukautta sitten ostin Stockmannilta paistovalmiin yrttimarinoidun sisäfilepihvin. Paistoin sen sopivan medium-rareksi ja söin perunamuusin ja bearnaisekastikkeen kera. Naminami.
Mulle nousee aina yrjö kurkkuun kun mietinkin ranskalaisia,kerran San Francisko aikoinani vedin ranskikset yhessä (kirotussa)pikaruokapudjussa ja tuloksena reilun kolmen päivän yrjötaut/vatsakramppiisessio,olis pitänyt viiä oikeuteen,heh…jeejee,ei maistu vieläkään ranskalaiset.
Pirikahveilla ja jugurtilla päivä lähtee mukavasti käyntiin
Viimeksi tötsy päissäni nautiskelin naudan savulohella, ulkofileestä paistetuilla pihveillä sekä parsalla. Mut (ylen)syöminen lihottaa mua joten koetan olla herkuttelematta ja syödä vain sen verran kuin tarvitsee. Tötsyissä kun on aina vaan nälkä… paitsi eilen kun vedin elämäni ekat ‘överit’ eli pytty kutsui…
viimeks tein tod. herkullista soijarouhe-pastakastiketta, eli: soijarouheet liottumaan yrttien kera, 20 min päästä ylimääräset vedet pois, silputut sipulit ja valkosipuli kuullottumaan oliiviöljyyn pippurin kanssa. parin minuutin päästä soijarouheet sekaan, loraus lisää oliiviöljyä ja yrttejä, pippuria, vähän suolaa ja basilikaa. päälle paseerattu tomaatti, sekoitus ja miedolla lämmöllä joku 45 min. sit ripaus sokeria sekaan, tarjoillaan täysjyväpastan ja juustoraasteen kera. juomaks tietty punkkuu
Kuulostaa hyvälle! Mitä yrttejä sä laitoit siihen soossiin?
sellasta yrttisekoitusta ku oon laiska, oiskohan joku provencale-niminen… siin on ainakin basilikaa, oreganoa, timjamia ja rosmariinia. parasta ois tietty jos ois noita kaikkia yksittäisinä niin sais paremmin kontrolloitua sitä makua… no joo. 1 chilipalonkin voi lisätä antamaan vähän potkua, mut enempi vie sit muita aromeja pois vähän liikaa. ja jos haluu lähtee hifistelemään niin tohon voi vielä lisätä aurinkokuivattuja tomaatteja ja tavan sipulin sijasta käyttää punasipulia
ärh, nyt vähän harmittaa et söin loput eilen kännimätöiksi… tosin oisin nyt ihan kuollut jos en ois sitä tehnyt
Kaalisoppaa.Helavatin halpaa evästä.Monen päivän satsi femmalla.
Tollasta syö kukaa 40 luvun jälkee syntynyt, ainakaa vapaaehtosesti.
Nuudeleita saa pullopanteilla haettua, makaroni on halpaa ja sit joku ravioli vai mikä olikaa tais olla sillai et siino lihaa ja pastaa ja tomaattia ja on alta euron purkki, kyl nisti sellasel päivän-kaks pärjää.
Tässäpä hyvä mättö:
neljä heikkiä jauhelihaa ruskistetaan sipulin kera, pannulla käristetään myös pekoni joka on paloiteltu, sit sekaan viel purkillinen herkkusieniä, purkillinen ananas-paloja ja lopuks ne kaikki heitetään keitettyjen makaronien joukkoon. Sit mausteet siihen ja kyllä maistuu hyvälle. Kaks ihmistä saa kunnon aterian savumässyissään vaikkapa…
Oikeestaan kaikki ruoka on hyvää, paitsi sellaset mis on aurajuustoo, valkosipulia, oliiveja, simpukoita, tms. Yäk!