S--tanan nettipokeri

Taas hyvisin hetki sitten reilu kymmenen tuhatta euroa tunnin hujauksessa tilanteessa, jossa odotusarvo on nolla. Pää ei yksinkertaisesti kestä tätä paskaa. Tekis mieli hajottaa tietokone, rikkoa ikkunat ja saada oikeuden päätöksellä rahat takaisin.

Ja tottakai tekee mieli isompiin peleihin ottamaan isompia riskejä, mutta kovin paljon enempää ei ole varaa hävitä. Aivot menee tilaan, jossa raivo ottaa vallan. Ja olen kärsinyt tästä useamman vuoden ja miettinyt, että pelit pitäis lopettaa. Ongelma on, että olen kaikkien tilttailujenkin yli voittava pelaaja.

Psyykkeelle olis parempi lopettaa kaikki uhkapelit ikuisiks ajoiks, mutta mistään muusta työstä en tienaa yli 100 000€ vuodessa. Helppoa se on teillä häviäjillä, kun kaikki järkisyytkin puoltaa lopettamista, mutta voitollisella pokerinpelaajalla ei ole ulospääsyä tästä helvetistä.

Noh, ehkä kun tämä reilu kymppitonni on voitettu takaisin, niin sitten tuntuu taas hyvältä, kunnes tulee uusi tappio. S-----na.

Helpotti

häviäjillä? just, ja helppoakin vielä. ja mikä voitollinen pelaaja häviää äkkiseltään 10k

todella toivon että häviät kaiken voittamasi ja joudut vielä myymään tuon 13k autosi, pelaat senkin ; samaten huonekalusi että saat vähän rollia, sitten huomaat että ei ole enää mitään ja ei saa lähikaupasta maitoa lainaamatta rahaa pikavipillä tmv. varmasti sitten tulet edelleen tänne takki auki puhuttelemaan muita häviäjinä.

Hei,

Minusta tämä oli hyvä viesti. On toki ymmärrettävää että niiden jotka ovat hävinneet asuntonsa tms on vaikea kokea myötätuntoa voittavien pelaajien ongelmia kohtaan. Mutta minusta tässä on totuuden siemen. Häviävällä pelaajalla tosiaan on kaikki järkisyyt lopettaa. Otetaan henkilö joka on hävinnyt asuntonsa ja tuhonnut elämäänsä pelaamisellaan, mutta pystyy kuitenkin lopettamaan. Elämä alkaa tuntua pikkuhiljaa merkitykselliseltä. Hän oppii nauttimaan elämän pienistä iloista ja sielu lepää. Rahaa ei ole paljon, mutta ei se ole niin tärkeää. Otetaan sitten voittava pelaaja, joka ei kuitenkaan hallitse pelaamistaan. Pelaaminen hallitsee elämää. Sielu ei lepää tuli voittoja tai tappiota. Voiton huuma ja tappioiden karvaus ovat levollisuuden kannalta samanlaisia. Rahaa on enemmän, mutta elämän kokeminen kovin pinnallista. Minusta ensimmäinen henkilö on onnekkaampi.

Hävityt rahat on nyt voitettu takaisin, mutta vieläkään ei tunnu hyvältä. Tuntuu että olisi pitänyt voittaa enemmän ja mietin kuinka paljon olisin voitolla jos tuuri olisi ollut parempi. Samalla vituttaa jo valmiiksi tulevat tappiot, joita ei voi mitenkään välttää, vaikka tappiot jäävätkin pitkällä juoksulla voittoja pienemmiksi.

Hei pokeririippuvainen! En halua olla inhottava, mutta kuuntelepa nyt itseasi. Mietipä, tienäätkö mielummin 100000e/v ja koko ajan viituuntunut, ahdistunut ja tyytymätön olo vai saatko normaali vuosipalkan ja olet vapaa kaikista pelaamisesta ja siihen liittyvistä stressistä ja pahasta olosta?
Sitä unohdetaan aivan liian helposti, että pelaamisessa ei ainoastaan (hyvin monilla) taloudellinen tilanne kärsii, mutta myös henkinen ja sosiaallinen elämä kärsii pahasti, esim. valehtelua, kaikki aika menee pelaamiseen (pois perheestä, harrastuksista), stressiä, ahdistus…