Ryynit ja seksielämä

Mikähän ryyni ois vähiten seksielämää latistava.Lieneekö sellasta??? Opamox n.60mg/vrk ja Rivatril 2-3mg/vrk
ainaki mulla pahasta.Muuten saatanan hyviälääkkeitä(varsinki Riva),ei mitään ihme oloja.Sellasii en haekaan.
Mielenrauhaa vaan.

Tarkoitatko nyt ryyneillä pelkästään bentsoja vai yleisesti?

Olis helpompi vastata jos tietäs kummasta sukupuoleta on kyse ja “latistavan” voi käsittää monella tavalla. Jos miehellä vehje pelaa huonommin kun värkki, niin siihen on helppo ratkasu. Jos sexi ei kiinnosta pätkääkään, niin miks sen pitäs alkaa kiinnostaa, kun kerta päihteet menee selkeesti sen edelle.

Kun minä vedän piriä niin ei seksi kiinnos vitun vertaa ja se on aivan sama koska kaksin käsin lappaminen on sillon paljon tärkeämpää.

PS.Onkin mielenkiintoista nähdä milloin pillu tulee mieleen, noin kahden kuukauden tauottoman piri ja bupre rännin jälkeen. Mistä sen tietää jospa ei tulekkaan…Heh, heh…

Bentsoista kyse ja mies olen.Rivatrilin ohella menee Cipralex,tosin vain 5mg/vrk.Aika arpapelii on iltasi mitä
tapahtuu vai tapahtuuko mitää.Usein stondikset jää aika lyhyiks.Aamusin kyllä kusistondis .Opamoxin kans
huomannu vähemmän ongelmia mut väsyttää muuten enemmän.

Eihän se seksi mikään kansalaisvelvollisuus ole ja itselläkin sekä nopeat että hitaat tekevät sen, ettei seksi pahemmin kiinnosta, alkoholi toimiikin sitten ihan eri tavalla. Tässä ei käsittääkseni kuitenkaan ollut kyse mistään päihteilyvimmasta vaan benzojen syömisestä ihan lääkkeeksi. Minäkin syön benzoja ihan vain siksi, että olo pysyy jotakuinkin siedettävänä, en koe itseäni mitenkään päihtyneeksi niiden vaikutuksen alaisena, enkä sellaista haekaan. Itse olen nainen, mutta kyllä ennemmin syyttäisin tuota mielipidelääkitystä seksihaluttomuudesta ihan omaan kokemukseen perustuen. Toki suuret benzomäärät voivat seksihaluja-/kykyjä latistaa, mutta vielä vähemmän mua seksi kiinnostaa, jos on hirveät benzokitkut päällä.

Mul taas bentsoreflat lisää haluja…

Todellakin bentsoreflat aikoinaan kun puski päälle niin seksihalut pani sitäkin kovemmin! Että ei muuta kun armoton bentsoputki seinään poikki niin johan pistää vipinää punttiin!

Taidat pelleillä! Kaikki vitsit tällä palstalla on varattu Jokerille!

Jokeri

ryyneistä en tiedä, mulla kaikki pistää seksihalut ihan nollaan. ilman saa olla aika kauan että palautuu. :confused:
tietyt huumeet taas toimii oikeen lemmenlääkkeinä, mut en suosittele ainakaan mitään ryynejä ja tätä miettimääni huumausainetta vetämään yhessä niin enpä kerrokaan… :laughing:

No bentsot ei vaikuta mulla millään tavalla seksihalujen katoamiseen ja vekotin seisoo aamusta iltaan käyttövalmiina. Ei oo vaan ketään johon sitä käyttäisi. :laughing: Viimeinkin alkanu heräämään ja kiinnostuu taas asioista, ku tuntu et on ollu 10 vuotta ihan täysin kiinnostumaton mistään. Ei siis masennust tai mitää sellast oo ollu, mut AHDISTUSTA ja VITUTUSTA. Kaikel moskal sitä kokeiltiin hoitaa, mut yhen minkä huomasin heikentävän primitiivistä viettiämme oli Ketipinor, ja ihan niil minimiannoksil. Sain niist muutenki kaikkea paniikkia ja nielemisvaikeuksia ja muutuin ihan tsömbieksi.

Nyt on Rivatrillit ja ei mitään vaikutusta haluihin.
Xanorissa oli sama homma.
Diapamissa sama.
Ainoo miinus nois bentsois on, et tulee näköjään unihalvauksia, siis itelle. Mut kyl ne kestää. Ja neki aika satunnaisia.

Muita bentsoja en oo kokeillu pitkäaikaisesti. Ja mitään, en kovin suurilla annoksilla. Must tuntuu, et mul vaan seisoo aina ja ois vehe valmiina toimintaan. No, onneks on oma käsi kuiteski. Tai no kakski. :slight_smile:

Että niin teillä. Mulle taas leptit aiheuttaa unihalvauksia, benzojen kanssa en ole moista huomannut. Tai tulee mulle joskus ilman leptejäkin unihalvauksia, mutta sen verran harvakseltaan, etten niitä suoraan kyllä benzoihin yhdistäisi. Yksi syy miksi välttelen leptejä parhaani mukaan, ei se yöllinen sekoilu makuuhuoneessa mitään oikeaa unta ole, eikä ainakaan mun mielenterveydelle hyväksi.

^

Leptejä en edes kauaa kerennyt syömään ja lopulta niiden käyttö kiellettiinkin sivuoireiden takia.

Oon nimenomaan yhdistäny nuo omat unihalvaukset bentsoihin. Sillon, ku niit ei ollu, ei ollu unihalvauksia, paitsi kerran tais olla joskus 2007 millon en viel ees tiennyt mitään kyseisistä lääkkeistä. Xanor (nopiat), etenkin pistää mua väsyttää iha simppana ja sitten herääkin monesti unihalvaukseen, tai just ku on nukahtamassa, ni onki sit unihalvaukses. Nyt on Rivatrilleilla alkanu sama, joskaan ei niin voimakkaana. Enkä sairasta mitään uniapneoita yms. josta moinen vois johtua. Oommä jonkun muunki jossai joskus nähny kirjottaneen, et tulis just bentsoist sille unihalvauksia. Baah, niistähän vois oikeestaan saada aika mukaviakin kokemuksia, jos sen pelon siin tilassa pystyy jotenkin voittaa ja tutkii vaan niit pelottavia mörköjä ympärillä rauhallisin mielin. Mä ainaki nään melkei poikkeuksetta jonkun pelottavan hahmon ton halvauksen aikana, jos tiettyyn suuntaan katseeni suuntaan. :open_mouth:

Jooh, mut meni vähän offailuksi. Unihalvauksil ja seksielämäl ei varmaan kovin paljoa yhteisiä tekijöitä ole.

Lyrica 3*100Gr on miehelle sama kuin kastraatio mutta vie kyvyn lisäksi halun, Seloken sydämmelle ja muut ryynit niin Viagra on kuin kuerkkupastilli. Nyt on lääkkeet että luonnollisesti onnistuu ja nimeä en muista mutta pilin kusireikään pruutataan niin vois olla kolme tyytyväistä vaimoa, on vaan yksi ja annan hetken huilata niin kyllä lähtee ja akka ihan kiehnää kyljessä. Muuten on mulle vihanen kaljasta yms.

Piss Off Jokeri. No me jokainen ollaan erillaisia ihmisiä. Kokeileppa vaikka olla joskus syömättä niitä bentsoja niin voisin veikata että seksihalut ne sullakin nousee.