Rivatril...hihaan?!

Moikka! monen vuoden jälkeen oli pakko taas rekisteröityä tänne…koska toivon saavani täältä asiallisen/asiallisia vastauksia :unamused:
eli siis…mulla on muutama 2mg riva,otin yhe ihan tavallisesti suun kautta mut se ei toiminu oikeestaan ollenkaan (mitään tolee ei oo) ni ajatteli et voisko sen vetää hihaan?tiedän et se ei oo vesiliukonen [Poistettu valmistusohjeita. -Päihdelinkin toimitus]
en tarvi mitään moralisointia vaan asiallisen vastauksen,kun ei toi subu toimi enää monen vuoden jälkeen ni ois kiva saada sellaset vedot jotka ehkä sanoiskin jotain?!eikä jaksa mitään sirkkoja alkaa räiskiin… :cry:
oisin kiitollinen jos joku vastais ihan asialliseti :slight_smile:

[Poistettu asiatonta. -Päihdelinkin toimitus]

Samaa mieltä mietiskelijän kanssa :laughing:

joo,no haistakaa sit vaikka vittu.toiko on teiän käsitys asiallisesta vastauksesta?ihan mielenkiinnosta kyselin mut ei tää oo näköjään muuttunu mihinkään,pelkkää vittuilua.
mut kiitos kuitenkin.toi jeesas paljon!onneks on sellasia mestoja josta saa asiallisen vastauksen oli se kysymys kuinka tyhmä tahansa…vittu mitä porukkaa…
pitääkin hommata jostain antabusta ja vetää sit sitä jos se on parempi :laughing:

Kunhan muistaa, että niin moni luulee tietävänsä niin paljon ja se ei lohduta, että vastaus oli asiallinen jos se on väärä.
Aihepiirissä mitä kysymyksesi koskee voi väärällä vastauksella tai sen noudattamisella olla ikävät seuraukset.

[Poistettu asiatonta. -Päihdelinkin toimitus]
Jos tuosta vastauksesta et tajunnut että kannattako niitä rilluja hihaan vetää ni voi voi. Ja sori ei ollut tarkoitus vittuilla vaan sanoa ettei todellakaan kannata jos et halua tukkia verisuonia ja pistää naamaasi keltaiseksi. Rivat metamboituu suurimmaksi osaksi maksan kautta.

Heitä ne vaan sinne suuhun tai sitten vessanpönttöön jos ei toimi… (ei pahalla :unamused: )

Mietin tässä, että ku on budzia vaan 0.2 ja mun toleilla se ei oikeen toimi, niin voisko senki heittää hihaa?

Mä tässä mietin kun aamulla ei oikeen meinaa herätä kunnolla ni jos pistä kofeiinia hihaan.

Samaa mieltä muiden kanssa…ei rivaa hihaan, vaan suuhun… :unamused:

Yks kaveri just veti opamoxeja ränniin, ei jumalauta… :mrgreen:

Mulla ei ollut mitään mitä vetää niin vedin vaan pelkkää ilmaa hihaan, mutta hyvin sekin PÄRISEE nyt jatkan töitä…jatkakaa.

Kai muistit käyttää käyttämätöntä filtsua, siis että sitä ei ollut löydetty esim. naapurin tuhkakupista.
Itse suosin ainoastaan Smartin-filtsuja (tökiksestä), koska koen olevani yli-Smart. Tätä en voi tietenkään
suositella kenellekkään, koska olot voivat olla sitä luokkaa että peili muuttuu sätkäksi ilman filtteriä.
yritä siitä sitten repiä huuomoria, kun karvaperse tuijottaa peilistä. mutta pääasia lienee se, että pärisee.
pärinänkin voimakkuudenkin voipi kertoa sitten asteikolla A-Ö (-Z4), jos olo vaan antaa myöten tuossa vaiheessa.
Itse saan yleensä tuosta tee-satsista olon E10. Sen saa jo myös nykyään monelta huoltsikalta, pientä korvausta
vastaan.

vitu pennut, rauhottukaa. Koskee ekaa kysyjää.
jos kiinnostaa, ni mul ei toimi morkku-töötikkää…

Mitään bentsoa (paitsi Dormicum koska vesiliukoinen) ei missään nimessä kannata hihaan tunkea. Et saa oloja ollenkaan, vaan pelkät laktoosit/kalkit menee sisään, joka ei varmasti tee verenkierrolle hyvää. Toivon että oli tarpeeksi asiallinen ja nää trollit vois mennä vetää ittensä hirteen :slight_smile:

^ Kaivoit sit jostain syystä kuus vuotta vanhan höpsöttelyketjun esiin?

6 vuotta sitten täällä taisi vielä olla menoa ja meininkiä. :astonished:

Nykyään ei saa edes Saunassa huumeista puhua, Vähättelijöissä kaikki rölöttävät vaan omista asioistaan ja Lopettamossa demonisoidaan näppis huurussa alkoholia, ei tällaista touhua kukaan selvin päin kestä. :confused:

^ Se on ihan totta, ettei Saunassa saa käytännössä juuri huumeista puhua, ellei sitten kerro jotakin tismalleen porttiteorian mukaan mennyttä rappiotarinaansa varoittavana esimerkkinä ja kiroa kaikkia aineita alimpaan helvettiin, ja toki pitää olla selvinnyt sieltä ojanpohjalta, eikä enää jatkaa sitä erittäin kiellettyä touhua, eli hihaan vetämistä :mrgreen: . Siitäkin piti aikoinaan saada kaikki mahdolliset taudit ja päätyä moniraaja-amputaatioon, jotta varmasti tulee I.V. -käyttö demonisoitua, kuten Saunan viralliseen linjaan kuuluu :mrgreen: . Onneksi täällä saa kuitenkin hyvin vapaasti keskustella siitä yhdestä, maailman vaarallisimpiinkin lukeutuvasta, huumausaineesta, eli Kuningas Alkoholista :stuck_out_tongue: .

Sitä en ymmärrä, miksi Lopettamoa luet, jos kerran alkoholin ylistystä kaipaat? Eikös ko. palstan tarkoitus varsin selväksi(Hehheh) tule jo heti kättelyssä. Tosin Lopettamossa väännetään usein oikein urakalla täysin off-aiheista, tyyliin: saako jumalaan uskoa vai ei. Eipä offissa sinänsä mitään vikaa ole(Taidan itsekin moista näpytellä tässä paraikaa taas niin maan perkeleesti :mrgreen: ), mutta eivät ne Lopettamon väännöt silti ihan liikaa taida kenenkään uuden tulokkaan raitistelupyrkimyksiä palvella, semminkin, kun meno yltyy monesti varsin riitaisaksi :unamused: .

Vähättelijät taas toimii juuri niin kuin sen kuuluukin, eli siellä porataan morkkiksissaan, kun taas tuli kännissä pilattua koko elämä, mutta eihän tässä dokaamisilleen mitään haluta tehdä. Sen lieveilmiöt ovat vain vähän ikäviä :mrgreen: .

Juu, ja tätä ilmiötä mäkään en sitten ymmärrä, kun jostain aina puskee paikalle joku nostamaan 100 vuotta uinumassa olleen ketjun, johon on jo vastattukin moneen kertaan ihan asiallisesti ja oikein, ja kysyjäkin on jo jossakin ihan muualla, kuin hihattelemassa ryynejään. Mistä hitosta ne edes keksivät hakea noita, kun etusivulta ei ainakaan silmään satu ja kun tuntuvat vielä rekkautuvan tänne ihan siitä ilosta, että pääsevät kertomaan suuret viisautensa johonkin muinaiseen pöhköketjuun :unamused: .

Ei sitä Dormicumiakaan kannata hihaan kyl tunkea…

Simmpeli vastaus. Ei toimi, eikä kuulu hihaan. Syö ne rivatrilisi.

Klonatsepaamilla kestää myös nousta sen 1-1,5 tuntia. Eikä siitä sen kummempia oloja tule, ahdistus lähtee jos on lähteäkseen.