Repsahdus

Jumalauta, että vituttaa… 1,5v taistellut lopettamista vastaan ja 5 kk pelaamatta, tänään sitten heikkohetki ja - 400 kankkulan kaivoon, Jumalauta miksi ja ai että on looseri olo. :frowning: en edes tiedä miksi perkele pelasin?

Moro Uuteennousuun1980 Kyllä vaan, siinäpä sellainen tapahtuma, johon me kaikki täällä voidaan samaistua…valitettavasti. Vituttaa varmasti parisen päivää, mutta sekin menee ohi onneksi. Ole itsellesi armollinen, maailma ei tähän kaadu. Näe se vaan yhtenä pienenä askeleena väärään suuntaan, vaikka olet edelleenkin oikealla tiellä pelaamattomuuteen.
Ehkä voisi olla hyvä idea miettiä miksi pelasit. Varmasti on joku syy siihen. Ja jos jatkossa tulee hetkiä, että meinaa pelata, niin paremmin voit varautua.
Tsemppiä!!

Kiitos tsempistä Koodari. Ja kyllä, muutama päivä meni niin mieliala tasaantui ja vitutus laantui. Nyt sitten asteen köyhempänä kohti seuraavaa liksapäivää. Ja mikä ajoi pelaamaan, varmaan vanha tuttu tylsyys, tilillä rahaa, hetkellinen, utopistinen haave suurvoitosta, nämä vanhat. Positiivista on, että omalla eikä velkarahalla, kaikki rahat eivät menneet ja pelaamisen jälkeen tuli sellainen krapula, että oksat pois… Kehitystä on siis tapahtunut… Ja ylipäätään niin järjetöntä, sillä mahdolliset voitot (jos edes olisin kotiuttanut niitä - pelaajat tietää) olisivat kaikki menneet voudin haltuun eikä niistä olisi edes vähän paremman leivänpäällisen toivossa mitään omaan käyttöfikkaan jäänyt. Ei ole oikotietä onneen ja velat kuittaantuu vain duunia painamalla, pitkään ja kapeasti. Koitetaan pitää kasetti kasassa.