Radikaali Totuus..

Teillä menee kaikki hyvin ja teillä on elämä edessä, tukka takana ja häikäisevä tulevaisuus - kunhan ette erehdy missään tilanteessa lähtemään KUORMA_AUTOA_AJAMAAN… :open_mouth: :open_mouth: se ammatti on tappanut ennenaikaisesti ihmisiä moninverroin huumeisiin verrattuna

Kuorma-auto kuskit ja rekka-duunia tekevät ammattilaiset kuolevat Suomessa usein alkoholin liikakulutukseen. Myöskin suurin osa tätä ammattia tekevät kärsivät ylipainosta, kolesteroli-taudista ja korkeasta verenpaineesta samoin kuin taksikuskit.

Taksikusit istuu tunteja tolpalla ja säätää penkin ristiselän tukea edestakaisin, ja sitten kun nälkä iskee ne ottaa sen kebab annoksen tuplalihalla ja vähän Lyricaa.

Kun rekkakuskilla tai taksikuskilla on vapaita niin hän yleensä harrastaa kanalintu tai kettujahtia. Kettu on hirveä petoeläin, se täytyy heti tappaa samoin kuin mäyrä.

No, tunnen tunnollisen, rekkakuskin, 56 v naisen, joka 195 cm pitkä. Sen kaksoisveli on professori.

Tiedän taksikuskin, joka kysy ekana, haluunko ostaa viinaa huumeita tai aseen.

Olen ite ajanut kuorma-autoa, en kyl montaa kertaa ja pelko persees ku 7 ihmist pienes hytis.

Hyvä tietää, Kale. En ole koskaan ajanut kuorma-autolla, enkä ajatellut vastaisuudessakaan aloittaa, joten toivoa on vielä ja paljon :smiley: . Mites kyydissä istuminen? Aiheuttaako se jo joitakin vaurioita? Niin on nimittäin tullut tehtyä, ei tosin onneksi suurissa määrin.

Mr. Winston Churhill. Ne o vaarallisii pelei. Älä mee ees kyytiin.

Hermotautisuus on joskus myös tarttuvaa. :smiley: :smiley: :smiley: kannattaa välttää koko alalla olevien ja myös jopa heidän koko läheiskaartinsa seuraa - se kohottaa verenpainetta - Ikuisen Vapun Aukiolla pultsarina saa mielenkiintoisemman ja rikkaamman elämän - kuin KUORMA_AUTOA_AJAEN…

Kuorma-auto ja rekkauskit usein sotkevat valtateiden levähdyspaikat ulosteilla hirviaidan läheisyydessä ja harrastavat homoseksiä kabiinissa.