Purin tuntoni ensimmäistä kertaa julki

Sen tein tänne blogiini. Häpeän ja mahdollisen tuomitsemisen johdosta en ole aiheesta puhunut juuri kellekään. Ainoa joka on 100% kärryillä missä mennään, on avopuolisoni. Muut ihmiset voi vaan arvailla tai olla täysin tietämättömiä, mutta ei enää kauaa. Nyt asia on vihdoin purettu pihalle päästäni ja sen voitte kaikki te ja monet muut lukea täältä:

Uhkapelaaminen ja sen vaarat (menee blogiini helvetistä Taivaaseen)

Toivottavasti tämä linkitys blogiini on sallittua tässä yhteydessä. Toivoisin jotakin keskustelua aiheesta ja kuten tuonne kirjoitan, otan oikein mielelläni muidenkin tarinoita luettavaksi ja voidaan ne sitten julkaista tuolla jos tarinan kertoja niin haluaa. Blogilla on eilut 20k klikkausta per kk joten trafiikkia ihan ok verran. Allekirjoituksessa sähköpostiosoitteeni jonneka voi juttujaan laittaa.

Kirjoitin nyt taas peliriippuvuudesta uutta blogia. Tällä kertaa otsikolla “Peliriippuvuuden selättämiseen vinkkejä”

Itse olen ollut nyt 2 kuukautta pelaamatta ollenkaan kasino- ja kolikkopelejä. Lopetin seinään. Niin kuin huumeetkin lähes 6 vuotta sitten. Mulla kait se menee sitten silleen, että riippuvuudet selätetään seinään lopetuksella. Toivottavasti tämä mun parin kuukauden kiva putki jatkuu :slight_smile:

http://helvetistataivaaseen.blogspot.fi/2016/10/peliriippuvuuden-selattamiseen-vinkkeja.html

Lukekaa tuolta ja jos jotain unohtui tai jollain on lisää vinkkejä, niin saa todellakin kertoa

Kiitos paljon linkeistä ja teksteistä. Luin niitä aika monta. Hyvää tekstiä. Ja tosi hyvä, että olit linkittänyt sinne niitä uutisia ja tutkimuksia. Juuri sellaista tietoa peliongelmasta haluankin löytää ja lukea.