Psykedeliaa, elintasot, romantiikasta rappiotaiteisiin

Kokemuksesta miten asiat saattavat muuttua hetkessä, kun tulee liian itsevarmaksi. Katoaa helposti siinä loisteessa realismi siitä kuinka asiat menevät niin “hyvin”, että tuntuu ettei mikään ongelma tai asia pysty pysäyttämään, tai tulemaan vastaan josta ei selviäisi. Tuntee itsensä voittamattomaksi, kun selviää kerta toisensa jälkeen ongelmista ja unohtaa sen tosiasian, jos on aikaisemmassa elämäntilanteessa ollut vaikeuksia, niin on yleensä myös tulevaisuudessa syytä keskittyä tarkasti tekemisiinsä ja pysyä nöyränä tietäen kuinka helpolla ihminen voi alkaa toistamaan samoja virheitä ja käytösmalleja, joita on tapahtunut aikaisemmin. Yksi asia johtaa toiseen ja muodostaa kokonaisuuden, joka koostuu useista palasista, eli tilanteista, siis valinnoista. Ja se kaikki saattaa tapahtua huomaamatta taustalla, joita ei osaa havainnoida, kun se kaikki voi olla niin tiedostamatonta, ettei sitä ehkä huomaa ja opi muuten kuin vasta siinä vaiheessa, kun on taas “yllättäen” hitaasti, mutta nopeasti työtön, perheriita, päihdeongelma, asunnoton, köyhä.

Siinä on aina jälleen kova rakentaminen asiat uudelleen, kun on hetken elämänsä huipulla ollut. Eli minun tapauksessani palasin sinne mistä tulinkin ja taas sama kaava. Eli alkujaan elämässäni lähiö helvetissä tapasin tytön joka muutti elämäni. Hän oli erilainen, kuin aikaisemmin tapaamani naiset. Uskomattoman kaunis ja älykäs, sekä ymmärtäväinen ja hyvästä perheestä. Hän näki minussa muutakin kuin huumediilerin ja rikollisen. Kyllä, olen badboy. Keskityin urheiluun ja DJ, sekä musiikin tekohommiin, pitkään jatkuneiden minigrippien täyttö hommien sijaan.

Rakastuimme, menimme naimisiin, teimme lapsia, meillä oli ura ja omaisuutta. Muutimme lähiöstä kalliille alueelle Helsingin keskustaan. Matkustelimme ulkomailla. Ainostaan mitä käytimme oli useat tärkeät psykedeeliset substanssit, terapia ja nautinto tarkoituksissa. Varsinkin Ayahuasca ja LSD kyllä kieltämättä kaunistivat elämäämme.

Tunsin olevani voittamaton ja ettei mikään voi mennä pieleen, mutta lopulta se kääntyi itseäni vastaan, kun luulin taas voivani käyttää mitä tahansa aineita ilman ongelmia ihan niinkuin silloin, kun aloitti kemikaalien tutkimisen. MUTTA…

Menetin lopulta elämänhallinnan. Perhe hajosi, asunto meni alta, sain potkut. Velkoja on niin paljon, että kaikki menee mitä tulee samantein. Useat luottokortit ovat suuri ongelma. Mutta vaikka elintaso tuosta aiemmasta onkin laskenut, niin perheeni yhteen saaminen opetti, että monet asiat ovat toissijaisia niiden asioiden rinnalla joilla oikeasti on suurimpia merkityksiä emotioonalisella tasolla. Myös meidän perheessä on opittu arvostamaan elämää tietäen sen katoavaisuuden ja haurauden eräiden vakavien terveyteen liittyviin asioiden myötä.

Joskus ja joidenkin ihmisten on kohdattava pahimmat pelkonsa ja toistavan vielä uudesti ne virheensä, voidakseen oppia niistä konkreetttisesti. Niinä hetkinä, kun tulee tunne asioiden menemisestä oikeaan suuntaan kannattaa hyödyntää se tekemällä niitä asioita jotka rakentavat sinua eheämmäksi. Minulla ne ovat musiikki, kehonrakennus ja meditointi.

Kiitos, jos jaksoit lukea ja mikäli mietit pointtia tälle, niin se on vaan elämää. :wink:

Hyvää alkanutta vuotta 2018 plinkkiläiset! Lippu korkealle vaikeuksista huolimatta. Rakastakaamme toisiamme ihmiset.

Lähiösankareiden ego on parhaimmillaan ja pahimmillaan niin suuri, että sporalla ajetaan pitkin hämeentietä täysin kuin sen omistaja. Ja tietenkin mitä voimakkaampi sisältö minigripissä on, niin sen merkitys toki ratkaisee myös kuninkuus ajojen arvoa. Siinä pisteessä on vaikea mennä itseensä ja nähdä tosiasia menetetystä todellisuuden tajusta :mrgreen:

Alakulttuurissa tietyt asiat ovat toki varsin vääristyneitä, mutta siinä elävät voivat nauttia siitä, jos on hyväksynyt sen tien elämässään. Se on kumma merkitys rahalla siinä vaiheessa. Tai sitten ei kun sitä on jo tarpeeksi.

Onneksi psykedeelit voivat hajottaa egoa. LSD on hyvä keino rikkoa muuri.

LSD, kandee kokeilla, kattoo kuvaansa pelistä ja ajatella. sai mut 17v mopo,koni,opa,oxy putkeen, mut alkoholi jäi kuviosta. Sit deelit oli ykkönen ja hamppu. Lopetin ne 2009 ja alko alko taas. :slight_smile:

^ ok.

Deelithän ovat kyllä ihan tehokas keino tarkastella elämää ja sen myötä koittaa mennä itseensä, jotta voi hyväksyä paremmin tehdyt valinnat elämäntilanteissa. Ja tarkastella itseään ja egoaan kuin ulkopuolisen silmin. Eihän deelit kuitenkaan ketään tietenkään automaattisesti mistään paranna, joten ihminen joutuu luonnollisesti tekemään töitä sen eteen saadakseen kehitettyä itseään haluamaansa suuntaan. Prosessointi jatkuu trippien jälkeen, kuten minkä tahansa henkisen prosessin myötä.

Kaikki on pakko kohdata psykedeelisellä matkalla, koska itseään ei voi päästä pakoon. Moni pelkää deelejä, koska tietää, että mielessä on niin paljon mörköjä ja käsittelemättömiä asioita, joita on paennut usein tiedostamattaan, eikä uskalla ottaa vastaan sitä tietotulvaa, minkä hyvällä tuurilla hallusinogeeneillä saavuttaa. Terapia ja nautinto käyttöön psykedeeliset substanssit sopivat riippuen mikä deeli on kyseessä.

Yage eli ayahuasca, siis DMT on lääke mielen ongelmiin, joka on yleistynyt paljon Suomessakin. Teen juonti seremonioita järjestetään ja se on hyvä asia, koska muualla maailmassa ayahuascalla on todettu varsin parantavia ominaisuuksia ihmismielen ongelmiin ihan tieteellisissä kokeissakin. Yksi matka saattaa korjata asioita joihin mielialalääkkeillä tähdätään, mutta ei onnistuta kuitenkaan konkreettisesti sitä saavuttamaan, koska deelillä voi mennä hyvin syvälle ihmismieleen turruttamatta sitä on mahdollisuus kokonaisvaltaisempaan intensiiviseen parantamaan kokemukseen.

Mutta LSD on myös kohtuullisen viihteellinen sen terapia puolesta huolimatta. LSD ei aiheuta pahoinvointi a, eikä muutenkaan lihasjäykkyyttä, ja on hyvin värikäs ja positiivinen. Se on kaunis ja ei mikään ihme kuinka suosittua se on ollut kautta aikojen hienostuneimmissakin piireissä. Ja se arvostus on todella suurta miten Albert Hoffmanin muistoa kunnioitetaan. Sveitsissä, Itävallassa ja Saksassa ollaan todella pitkällä LSD ja psilosybiini lääkekäyttötarkoituksessa valmistetuissa kokeissa ja tutkimuksissa hyvin tuloksin.

Psykedeeliset amfetamiinit ovat sitten taas hyviä biletykseen ja seksiin jne. 2ct7 aika. Blue mystic ym. Muut 2xperheen tuotteet ovat ihanan värikkäitä ja kauniita, tosi visuaalisia kuten 2ct4 ja 2. Toki DOB ja DOI ovat myös ihan ok mutta monissa näissä on ongelmana bodyloadingit ja liian pitkä kesto. Fenetyyliamiineja ja tryptamiineja on paljon ja monenlaisia. Kannattaa lukea niistä tietoa ennen kuin nauttii. Siksi LSD on sinänsä jokaiselle järkevin ja turvallisin vaihtoehto.

Sori lähti aihe hieman laajemmalle kuin pitkään, mutta kaikki liittyy silti yhteen alkuperäiseen aiheeseen liittyen :wink:

Ainiin. Olen sitten Helio Jaqcues, mutta jostain syystä en pääse kirjautumaan sillä nicillä. Aihe jatkuu, mut sormet jäätyy nyt, kun sporaa odotellessa tätä näppäilen…

Psykedeelien käyttö liian nuorena ja haastavassa ympäristössä saattaa väärentää maailman kuvaa ja sitä mikä on järkevää ja mikä ei. Ilman tietoa ja opastusta nuorelle henkilölle toki psykedeeliset aineet voivat aiheuttaa paljon harmiakin. Ei tiedosta mitä miksi

Ibogaiinia käytetään joissain maissa jarruista vierottautumiseen. Tuli vaan mieleen muuten vaan, kun olitko Junkie metadoni hoidossa? Mietin vaan onkohan mahdollista päästä sillä irti myös metadonista, jos siis edes haluaa, koska ainakin heroiini vieroitusoireet ibogaiini pitäisi viedä lähes kokonaan ja moni on selvinnyt sillä jopa täysin kokonaan opiaattien käytöstä, ilman korvaushoitoakin. Eli lopettanut, mutta onko eläminen enää koskaan samanlaista, jos on heroiinista ollut vuosikaudet riippuvainen. Korjautuuko ne opas reseptorit enää ajankaan kanssa?

Itse olen kyllä opioidi riippuvainen ollut 2vuotta ja lopetan tulevaisuudessa ne, mutta hyväksyn tämän hetkisen kipulääkkeen käytön, koska olin pari viikkoa ilman juuri ja totesin, että siitä selviää, mutta coldturkey ei kuitenkaan taida olla minun kohdallani paras lopetus keino. Ja elämätilannettani ajatellen opioidin käyttö tuntuu parhaimmailta ratkaisulta sittenkin, vaikka kuulostaakin varmaan aika selitykseltä.

Opioidit ovat luonnollinen lämpö ja helpotus, luontainen taipumus, helpottaa kipua - > opioidi reseptori aktiivisuus, myös endorfiinit, liikunta ja muu koettelumus… näin lyhyesti jos saatte jo ajatuksesta kiinni… Mutta tosiaan psykedeelit
… se on kiehtova asia… kun niiden kanssa ihmisen koko potentiaali tulee ymmärretyksi… siis se mitä ihminen voi olla (kaikessa mahdollisuudessaaan) tulee psykedeelien kanssa mahdolliseksi. Tässäkin on ymmärrystä.

Psykedeelit kyllä parhaimmillaan avaavat niitä portteja ihmisen potentiaaliin, niihin joihin henkilöllä välttämättä ei ole tiedossa itsellään.

Sekin portti voi avautua itsestään, tai sen eteen voi joutua tekemään työtä henkisellä ja psyykkisellä tasolla, mutta monesti ne oivallukset tulevat lähes itsestään, kun antaa vaan mahdollisuuden sille mikä on niin… jos saitte kiinni mitä tarkoitan?

Psykedeelit saavat elämän näyttämään ja tuntumaan kauniilta, eikä pelkästään tripillä, vaan myös sen jälkeiset päivät ja hetket saattavat tuntua voimakkaammilta aisti ja tunne tasolla. Moni aikaisemmin masentuneenakin ollut ihminen saattaa kokea ettei elämä olekaan niin ikävää. Tämän takia tiedemiehet ovat ottaneet psykedeelisiä aineita osaksi mielen ongelmien korjausta varten. Nykypäivän lääketiede länsimaissakin on löytänyt psykedeelit ja tähän mennessä kaikki tutkimustulokset ovat olleet positiivisia niiden suhteen. Myös alakulttuurissa nykyään Suomessakin olevat ayahuasca teen juonti seremoniat tulevat varmasti julkisemmiksi, kun ihmiset jotka ovat löytäneet tiensä sinne, niin sen teen parantavasta voimasta halutaan varmasti raportoida enemmänkin ihmisten tietoisuuteen julkisesti, jotta sen käyttö hyväksyttäisiin lailliseksi lääkkeeksi. Hullua, että sen sisältämästä DMT:stä voi saada huumausainekäyttörikoksen, tosin onneksi jotkut viranomaiset alkavat olla hieman sivistyneempiä ja inhimillisempiä näiden suhteen.

Elämä on psykedeeli ja psykedeeli on elämä. Tutkikaa sanan entheogeni sana se!itys, etymologia ja vaikkapa mytologiakin historiassa oleva sanan todellinen merkitys. “En"Theo”“gen” Enteogeenit ovat luonnosta saatavia psykedeelejä , mutta sana viittaa suurinpiirtein elämään jumalaan kaikkeuteen.

[b][i]Entheogen / Enteogeeni - En+theo+gen

en - Morfeemi kreikankielestä. Tarkoittaa sisällä, sisäpuolella, sisässä, sisään. esim. englanninkielen sanassa encapsulate - kapseloida, koteloida.

theo - Kreikankielen sanasta theos, joka tarkoittaa jumalaa.

Kreikankielen sana entheos olisi englanniksi “god within”, suomennos voisi olla vaikkapa jumalyhteys. Entheos sanan voi tulkita myös inspiraatioksi ja sana entusiasmi juontaa siitä juurensa. Entusiasmi voi myös tarkoittaa intoa.

gen - Kreikankielen sanasta genesthe, joka tarkoittaa aikaansaada, aiheuttaa, synnyttää.

En+theo+gen - Jotain joka aikaansaa jumaluuden tai jumalallisen inspiraation henkilössä.[/i][/b]

[i]Lsd palauttaa aivot samanlaiseen tilaan kuin vauvana
Aivokuvaukset osoittavat, että lsd:n vaikutuksen aikana aivot käsittelevät näkötietoa paljon laajemmin kuin normaalisti.
Tiede 13.4.2016 2:00 Päivitetty: 13.4.2016 16:26

Mikko Puttonen

Ensimmäiset kuvaukset lsd:tä käyttävien ihmisten aivoista osoittavat, että aineen vaikutuksesta aivot näyttävät toimivan samalla tavalla kuin vauvana. Aivot nimittäin käsittelevät näkötietoa paljon laaja-alaisemmin kuin aikuisten urautuneet aivot normaalisti tekevät.

Lontoolaisen Imperial Collegen tekemään tutkimukseen osallistui 20 koehenkilöä, joille annettiin suoneen annos joko lsd:tä tai lumeversiota. Sitten heidän aivotoimintaansa kuvattiin muun muassa toiminnallisella magneettikuvauksella. Samalla he luonnehtivat hallusinaatioidensa voimakkuutta ja muuttuneita tietoisuudentilojaan.

Lsd:n aiheuttamien hallusinaatioiden aikana aivot käsittelevät näkötietoa aivan eri laajudella kuin normaalitilassa. Tavallisesti homma kuuluu näköaivokuorelle pään takaosassa. Kun ihminen on lsd:n vaikutuksen alaisena, monet muut aivoalueet osallistuvat näkötiedon käsittelyyn.

”Vaikutuksen suuruus oli yhteydessä koehenkilöiden antamiin luonnehdintoihin unenomaisista näyistään”, kertoo tutkija Robin Carhart-Harris Imperial Collegen verkkosivulla.

Normaalisti aivoissa eri toimintoihin, kuten näkemiseen, liikkumiseen ja kuulemiseen, liittyvät hermoverkostot toimivat melko erillään toisistaan. Lsd:n vaikutuksesta hermoverkostojen erillisyys kuitenkin lakkaa ja aivot toimivat yhtenäisemmin.

”Tuloksemme viittaavat siihen, että tämä vaikutus on niiden muuntuneiden tietoisuudentilojen taustalla, joita ihmiset kuvailevat lsd:n käytön aikana. Se on myös yhteydessä siihen, mitä ihmiset kutsuvat minän katoamiseksi”, Carhart-Harris sanoo.

Minän katoamisen kokemus parantaa Carhart-Harrisin mukaan usein ihmisen vointia vielä sen jälkeen, kun aineen vaikutus on lakannut.

Tutkijat ovat sitä mieltä, että lsd:n kaltaisilla psykedeelisillä aineilla voisi hoitaa mielenterveyden häiriöitä. Erityisesti ne sopisivat hoitamaan masennusta ja riippuvuuksia, joissa ihmiset ovat jumittuneet kielteisiin ajatuksiin.

Psykedeeliset lääkkeet voivat auttaa purkamalla aivoihin iskostuneita urautumia, jotka kannattelevat kielteisiä ajatustottumuksia.

Tutkimuksen julkaisi Pnas.[/i]

Lisää tietoa! Liittyy elintason ja sivistyksen piiriin.

[i][b]Tryptamiinit - yhdisteitä jotka rakentuvat tryptamiinimolekyylin ympärille.
Tämänlaisia yhdisteitä ovat mm. 5-MeO-DIPT (psykedeeli), 5-MeO-DMT (kasvi- ja eläinkunnassa esiintyvä psykedeeli), 5-MeO-MIPT (psykedeeli), AET (psykoaktiivi), AMT (psykedeeli), Bufoteniini (alun perin koloradonkonnasta eristetty psykedeeli), DMT (kasvi- ja eläinkunnassa esiintyvä psykedeeli), Ibogaiini (ibogasta eristetty psykedeeli), LSD (puolisynteettinen psykedeeli), Melatoniini (ns. “pimeä/uni -hormoni”, Psilosiini (taikasienissä esiintyvä psykedeeli), Psilosybiini (taikasienissä esiintyvä psykedeeli), Serotoniini (välittäjäaine), Tryptofaani (aminohappo, serotoniinin ja melatoniinin esiaste).
Psykedeeliset tryptamiinit jäljittelevät välittäjäaine serotoniinia kiinnittymällä valikoivasti tiettyihin serotoniinireseptoreihin.

Fenetyyliamiinit - yhdisteitä jotka rakentuvat fenetyyliamiinimolekyylin ympärille.
Tämänlaisia yhdisteitä ovat mm. 2C-B (psykedeeli), 2C-E (psykedeeli), 2C-T-7 (psykedeeli), Adrenaliini eli epinefriini (stressihormoni), Amfetamiini (stimulantti), DOC (psykedeeli), DOI (psykedeeli), Dopamiini (keskushermoston välittäjäaine ja mielihyvähormoni), Efedriini (Ephedra suvun kasveissa esiintyvä stimulantti), Katinoni (Khat kasvin voimakkain vaikuttava aine, stimulantti), MDMA (empatogeeni), Meskaliini (muutamassa kaktussuvussa esiintyvä psykedeeli), Metamfetamiini (stimulantti), Metyylifenidaatti (stimulantti), Noradrenaliini eli norepinefriini (välittäjäaine), Tyramiini (kasvi- ja eläinkunnassa esiintyvä sympatomimeetti).
Psykedeeliset ja stimuloivat fenetyyliamiinit jäljittelevät välittäjäaine dopamiinin rakennetta. Psykedeeliset fenetyyliamiinit myös kiinnittyvät moniin samoihin serotoniinireseptoreihin kuin psykedeeliset tryptamiinitkin[/b][/i]

Vielä tämä vaikka onkin perus tietoa,

Etymologia - sanojen alkuperän tutkimus, sanaselitysoppi.
Johdettu kreikankielen sanasta etumologia - etumon + logia.
Etumon tarkoittaa todellista merkitystä ja tulee sanasta etumos, joka tarkoittaa todellista tai totta.
Logia tarkoittaa tiedettä ja tulee sanasta logos, joka tarkoittaa puhetta, sanaa tai järkeä.
Logos voi merkitä myös Sanaa, jumalallista, luovaa sanaa ja jumalaa sinänsä. Hindujen teologiassa logos (tai heidän termeissään vac) ja pyhä juoma Soma ovat synonyymeja. Näin sanotaan olevan myös mannan, Raamatussa esiintyvän pyhän ruoan suhteen.

“Etymologia on se, joka esittää sanojen todellisen alkuperän ja varsinaisen merkityksen” -Martinius 1689

Kirjoitus- ja lukutaidon keksiminen oli ihmiselle tajuntaa laajentava edistysaskel. Aiemmin tieto ja perinne oli kulkenut suullisesti ja oli kertojan ja vastaanottajan muistin varassa. Kirjoitus- ja lukutaidon keksimisen myötä pystyttiin tallentamaan varmemmin suuria määriä tietoa tuleville sukupolville. Mitä enemmän tietoa kerääntyi sitä enemmän ihminen alkoi ymmärtää.
Kehittyi eri kieliä joilla ilmaista asiat hieman toiseen tapaan ja toisella logiikalla. Puhumme kieltä jonka nykysanat ovat tulleet niin monen prässin läpi ettei sanojen todellista merkitystä voi ymmärtää ilman niiden alkuperän tuntemusta. Etymologia on tajuntaa laajentavaa koska se kehittää kielen ymmärtämisen ja kielellisen itseilmaisun taitoja. Monesti ajatellaan että kieli on rajallinen ja katsotaan olevan sanoinkuvaamattomia asioita mutta kuinka monesti raja tuleekaan vastaan kielenkäyttäjän kielitaidoissa

Psykedeelinen kommunikaatio,

Ei saakeli, kirjoitin juuri todella pitkän aiheen sisältäen erilaisia asioita, hyvin syvällisesti ajateltuja pohdintoja ym. Omastakin suhteesta juuri tiettyjen substanssien käyttötarkoituksiin ja syihin…, Anyway

Painoin lähetä nappia ja tuli Error seuraavalle sivulle ja koko tekstini oli nollaantunut ja siis kokonaan meni se sinne. Ketuttaa, on meinaa tosi turhauttavaa.!! :smiling_imp: :cry: