Piri ja Ketipinor?

Uskaltaako laskuihin kettareita ottaa? Mitää bentsoja ei ole…

Riippunee ketiapiinin annostuksesta, yksilöllisistä ominaisuuksista ja haluaako ylipäätään napostella mitään lobotomia-troppeja.

Kannattaa pitää jotain lobotomia ryyniä pahan päivän varalle jos tulee sietämätön olo ja bentsot loppu. Ei leptejä tarvitse syödä välttämättä joka päivä. Itselläni on jemmassa Zypreksaa keittiönkaapissa, taitaa kyllä olla vanhentuneita.

Totta tietysti tuokin… Mulle riittää kyl triptyl ja mirtatsapiini miniannoksel jos haluun tajun äkkiä pois. Ei ole bentsojen puutteeseen ketiapiini kuin pahentanut oloa tai sammuttanut valot.

Onneks ne ryynit ei lopu enään kesken kun elämä opetti :smiley:

No joo, mun lähisukulainen 15-vuotias tyttö alkoi saada 11-vuotiaana ahdistusta ja itseviiltelyä. Ne pani sen SSRI-kuurille ja 150 mg ketipinoria iltaisin. Viiltely loppui mutta samalla painoa tuli noin 15 kiloa lisää. Hänen mukaan kannabis on ainoa lääke ahdistukseen. Hänen mielipide ei minun.

Omakohtaista kokemusta ei oo mut kuulemma auttaa et saa unenpäästä kiinni mut uni kestä kun muutaman tunnin.Tietty varmaan ne muutaman tunnin unetkin voi tehdä hyvää.

Omakohtasta kokemusta ei oo mut kuullut et auttaa saamaan unenpäästä kiinni mut herää sit jo muutaman, max 4 tunnin päästä.Tietty varmaan pienikin nukkuminen tekee hyvää.

Tätä voi tapahtua lääkityksen aloitusvaiheessa. Säännöllinen käyttö lisää uneliaisuutta ja nälänhimoa. Bentsovieroitus aikana olin Ketipinor-hoidossa noin kaksi kuukautta tänä aikaina en tehnyt muuta kuin nukuin ja lämmitin uunissa pakastepitsoja.

Amerikassa ne syö Ketipinoria kuin karkkia. Ja siitä tulee tietysti hirveä nälkä jota ne yrittää hillitä ostamalla erilaisia Mega hampurilais aterioita. Yhdysvallat on surullinen valtio jota kukaan tervejärkinen Suomalainen ei pitäisi ihailla.