Pieni punainen pilleri - mikä se on?

Katkolla annettin pieni punainen pilleri, jolla uni tuli ja niin kuulemma on tullut aina muillekin. Mikä lääke on kyseessä?

Saunan puolelta varmaankin saat vastauksen, jos pystyt kuvailemaan sitä paremmin. Esim jakouurre, tabletissa oltvat kirjaimet jne.

En valitettavasti osaa kuvailla sitä tarkemmin. Verenpunainen.

Saatto olla hedelmäpastilli.

Ehkä kannattaisi kysyä lääkkeen antajalta. :bulb:

Olisikohan ollut vihainen ja äkämystynyt disperiini :slight_smile:
Varmaan jonku sortin rauhottava lie ollut…
Tuli mieleen oma kokemus, olin psykiatrisella osastolla vauhtijaksoni aikana ja illalla pyysin rauhoittavaa niin hoitaja kaatoi pieneen lääkemukiin vaaleanpunaista litkua ja sanoi otahan siitä =/
Kun totesin ett hyi helvetti mitä pask… niin hoitaja totes ett oletpa kumma kun muut kehuu hyväksi ja hyvä kun eivät nuole lääkekuppia :laughing: Taisi olla nestemäinen versio pamista. Wa oli pahaa! Rauhotti kylläki :slight_smile:

Kyseessähän on melko varmasti Ketipinor (25mg luultavasti), joka on siis psykoosilääke mutta jota käytetään hyvin usein unettomuuden hoidossa - etenkin päihdeongelmaisille. Sinänsä päihdeongelmaiselle hyvä lääke, koska ei aiheuta riippuvuutta bentsojen tapaan.

^ Tosiaan.

Mutta jos saa jossain hoitopaikassa lääkettä josta ei tiedä mitä se on, pitää kysyä heti sen lääkkeen antajalta. Katkolla lääkkeistä on saattanut saadakin infoa jo tullessa, mutta koska katkolle saa tulla päihtyneenä, voi olla ettei asiaa muista. :smiley:

Lääkkeen antajalta saa myös kysyä että miksi lääke annetaan ja miten se vaikuttaa. Parhaassa tapauksessa lääkkeen antajakaan ei suoralta kädeltä tiedä, vaan joutuu ottamaan selvää. Harasoo, molemmat oppivat! Hyöty on molemminpuolinen. :bulb:

PS. Intruderin saama punainen litku on tosiaankin varmaan Diapam mixtuuraa. Mansikanmakuista. Todella namia, sanovat jotkut. Itse en ole maistanut.

Sanoisin, että kuvaus kyllä vaikuttaa Ketipinorilta, mutta jos on paha uniongelma tai nukahtamisongelma, niin kuin varmaan katkolle menneellä on, niin yksi pilleri ei paljoa auta. Ehkä kyse ei ole Ketipinorista tai sitten ne muut rauhoittavat yhdessä se Ketipinorin kanssa ovat nukuttaneet hyvin.