Pienet, pyöreät, sinertävät pillerit?

Hei ja apua, löysin teini-aikuiselta lapseltani viisi pientä pilleriä ja häntä oli vaikea saada hereille. Olivat ihan irtonaisina laatikossa, joka oli auki. Ovat pieniä, pyöreitä, vähän sinertäviä, ei lue mitään, ei haise miltään. Osaako kukaan sanoa, mitä voisi olla??? Laittaisin kuvan, mutta tänne ei ilmeisesti voi laittaa kuvia…?

Moi!

Saattaisi olla Diapam 10 mg, tai vastaava diatsepaami-valmiste. Voit googlettaa lisätietoa ja kuvia sillä nimellä. Kyseessä on siis kohtalaisen vahva rauhoittava lääke, joka myös koukuttaa voimakkaasti pitkäaikaisessa käytössä.

Kannattaa siis varmaan jutella vakavasti teinin kanssa ja selvittää mikä on homman nimi.

Hei!
Tuolla kakkossivulla tässä olohuoneessa taitaa olla ohjeita siihen kuvien liittämiseen.

Itse veikkaisin 10mg Diapameja myös. Koukuttaa äkkiä ja varomattomalla voi olla viimeiset kivat olot, jos vielä alkoholia ottaa sekaan. Uneliaisuus ja se, että on vaikea saada hereille viittaa myös liian rauhoittuneeseen nuoreen.

Oliko noita?

Tuo kuva taitaa olla suomalaista, Joissa tosin lukee, mutta voivat nuorellasi olla joitakin vastaavia kadulla myytäviä tuontipillereitä. ulkomailla tehdään ihan laillisestikin samoja, joissa voi lukea mitä vaan. Tai olla lukematta. Googlettamalla löytyy tietoa.
On syytä huoleen.