Peli(tön) päiväkirjani

Nyt on tullut totaalisesti mitta täyteen pelien suhteen. On liian paljon menetettävää tässä nyt mikäli pelaaminen vielä jatkuu. Pelaamalla ei aiemmin pelattuja rahoja saa takaisin, ei mitenkään. Edes voittamalla peleistä.

Aloitan tällaisen päiväkirjan, johon voi aina kirjoittaa kun on saavuttanut tavoitteen. Ja tavoitehan on aina sama: Tänään EN pelaa. Se riittää.

Pelit pelattu 25.2.18 klo 12.

Toista pelaamatonta päivää mennään. Jos pelejä mietin niin esiin nousee ensimmäisenä inhon tunteita. Muuten aivan jees, ja uskon että saan kaikki raha-asiani reilaan ja täältä nousen vielä.

Kohta lenkille kun näkyy aurinkokin paistelevan :sunglasses:

Tsemppiä muillekin näihin talven viimeisiin päiviin.

S

Tupla

Päivää. Kolmas pelitön vrk hyvällä alulla. Aurinko paistaa joten ulkoilemaan ja nauttimaan hyvästä talvikelistä :sunglasses:

Hyvät suunnitelmat sinulla :smiley:

Hyvää päivää. Neljäs pelitön vuorokausi aluillaan. Tästä eteenpäin, päivä kerrallaan.

Terve. Viides päivä aluillaan. Raha-asiat hieman pyörivät mielessä mutta kyllä ne siitä korjaantuvat kunhan en vaan sorru “pikavoittoa” tavoittelemaan.

Tsemppiä. Rahahommat pyörii eniten tossa vaiheessa päässä. Pidä nyt pää kylmänä ja muista se et pelit ei pelasta, vaikka voittaskin niin sitä huomaa ennen pitkää olevansa taas samassa tilanteessa. Rahahommat aina järjestyy tavalla tai toisella :slight_smile:

Hyvää perjantaita. Kuudes päivä vauhdissa ilman pelejä.

Joo, kylläpä nuo rahakuviot järjestyy kunhan ei epätoivoon vaivu ja pikavoittoa ala metsästään. Peluri ei saa rahojaan takaisin, edes voittamalla peleistä. Se on kyllä jo koettu sekin.

Tsemppiä muillekin ja hyvää alkanutta kevättä :sunglasses:

No nyt alkaa jo kuulostaa hyvältä! Ekat 3 viikkoa on pahin aika. Siitä ku jotenki selviää niin alkaa jo sujua. Peleistä ei tuu ku lisää rahahuolia ja velkaa… Tsemppiä taistoon!

Kiitoksia tsempeistä!

Pelaamattomia päiviä 6 kpl ja seitsemäs aluillaan. Eilen oli ahdistusta mutta kävelylenkki sai sen väistymään. Pelaaminen ei käynyt sillä tavalla mielessä mutta tiesin että riski sortumiselle on kohtalainen.

Päivä kerrallaan.

Hyvää päivää. Se olisi eka viikko pelaamattomuutta takana ja toinen alussa. Tästä on hyvä jatkaa.

Hyvä meininki ja koita pitääs ama rata. Täällä mennään 3 pelitöntä päivää, kun 3kk tauko katkes… :unamused: :mrgreen:

Iltaa. Päivä numero 9 hyvässä vauhdissa. Ehkä näiden päivien laskeminen ei pidemmän päälle ole niin mielekästä… mutta samahan se on käydä raportoimassa tänne ainakin sen verran että on pysynyt ilman pelejä. Jatkan tätä päivittelyä siis ainakn alkuun.

9 täynnä ja numero 10 menossa. Tänään olen tuntenut pientä epätoivoa rahatilanteen suhteen. Ilmeisesti nyt on alkanut realisoitua katastrofin laajuus. No, kyllä se siitä korjaantuu kunhan pelit pysyvät kiinni.

Kuulostaa oikein hyvältä sun meininki Slottiaddikti :slight_smile:

Tuo on kyllä kypsä ajattelutapa! Se ei ole helppoa, liiankin helposti (varsinkin pelaamattomuuden alussa) tulee kuningasideoita ja vievät suoraan takaisin peleihin. Ajan kanssa taloustilanne varmasti korjaantuu kunhan jättää ne pelit ensin :wink:

Täällä 7 päivä menossa. Tsemppiä sinne, itsekin niin impulsiivinen, että oma velkatilanne on niin hurja ja haluaisi kaikki heti pois. Se vaan vaatisi n. 1000 pelitöntä päivää, sitä kohti siis… :smiley: Nopeasti se vielä tulee vastaan.

10 täynnä ja kohta puolikas seuraavastakin.

Pelurille tulee helposti mieleen velkojenmaksu pelaamalla, tai siis voittamalla. Koska aiemminkin on voittanut niin ei tarvitsisi edes paljoa. 50 kun tallettaa niin eihän sitä tarvitse kuin tuplata niin on jo hyvin voitolla. Ja mielessä pyörii aiemmin voitetut summat. Näillä ajatuksilla on helppo lähteä hakemaan voittoja. Kunnes huomaa että se 50 meni jo, ja on seuraavan aika jotta saadaan omat pois. Ja kierre on valmis.

Pelit eivät juuri ole pyörineet mielessä ja olen tehnyt pelaamisesta itselleni hankalaa, tai siis tallettamisesta. Pelitilejähän voi availla aina uudelleen uusille kasinoille. Niitäkin on itselleni kertynyt jo kymmeniä, ja olen sulkenut ne mitä olen muistanut.

Eteenpäin, sanoi mummo lumessa.

11 täynnä ja reilu puolikas seuraavaakin. Stressiä on kovasti nyt jostakin syystä, mutta pelit eivät kyllä ole mielessä pyörineet juurikaan. Kammottava ajatus että tässä nyt niihin sortuisi. Yök.

Asiat järjestyy kyllä.

Kohta kaksi viikkoa täynnä pelitöntä elämää. Eipä muuta kerrottavaa tällä hetkellä. Jatketaan tällä tiellä.