Pelaamisen rajoittaminen

Onkoha mahdollista saada rajoitettua Rapid Transfer maksutapaa? Kaikki muut saanut laitettua estoon. Pelaamista takana nyt muutamana vuosi, lainaa kertynyt pari tonnia. Juuri kun luuli jo pelihimon helpottavan paloi suuri osa palkasta peleihin, puoliso taas pettyy. Ei auta kuin yrittää keksiä keinot lopettaa. :cry:

Tämä kiinnostaa minukin, kenelläkään tietoa asiasta?

Kyseessä Skrillin palvelu, joten pyytäkää itse-estoa sähköpostitse help@skrill.com, niin pitäisi järjestyä. Itselläni oli ihan tili Skrilliin, niin kun pyysin bannit sinne, niin samalla estyi Rapid Transferin käyttö.

Pyytänevät joko puhelinnumeroa tai IBAN-tilinumeroa, joten varmaan voi jo avausviestiin laittaa nuo tiedot :slight_smile:

Ainut ja varmin esto minulle oli hakea edunvalvontaan, tein muita estoja vaikka mitä mutta löysin aina keinon pelata ja nyt korvia myöten veloissa. Tällä hetkellä puoli vuotta pelaamatta edunvalvonnan ansiosta.
Tsemiä

Yritin estää juuri tuon rapid transfer palvelun. Laitoin sähköpostia ja vastasivat että ovat sen estäneet. Ihmettelin, että kuinka onnistuu ilman mitään tietoja. Ni hitot mitään estetty ollut. Onnistui siirrot normaalisti. Pistin uuden viestin johon laitoin tilinmerot, että voitteko estää näiltä siirrot. Toivottavasti se nyt onnistuu? onko muilla ollut ihan onnistuneet estot.

Skrillin sähköposti on vähän kyseenalaisessa maineessa, että usein eivät ymmärrä ihan mistä on kyse :smiley:
Vähintään tilinumeron tarvitsevat, koska sitähän kysytään Rapidin yhteydessä. Itsellä kyllä esto toimii ja tulee vain erroria, jos yritän sitä käyttää.

Sain estettyä tuon rapid transfer palvelun. Laitoin skrill sähköpostia ja oli esto mennyt päälle.

Itsellä toimi tuo kun laitto sinne help@skrill.com viestiä?
Kirjotin viestiin
I have bad gambling problem and i want block casino payments.
Oma sähköposti ja iban tilinumero.

Kävin kokeileen eikä onnistunu enää siirtää??