Pelaako lapsesi liikaa rahapelejä?

PELAAKO LAPSESI LIIKAA RAHAPELEJÄ?

Millaista on elämäsi rahapeliongelmaisen äitinä tai isänä?

Kirjoituspyyntö rahapeliongelmaisen nuoren vanhemmalle.

Teen Jyväskylän yliopistossa terveyskasvatuksen pro gradu – tutkielmaa rahapeliongelmaisen nuoren vanhempien kokemuksista ja lapsen peliongelman vaikutuksista vanhempiin. Keskityn tutkimuksessa nimenomaan vanhempien kokemuksiin ja tuntemuksiin. Vanhempien näkökulmasta tehtyä ongelmapelaamiseen liittyvää tutkimusta on hyvin vähän. Toivoisinkin sinun kirjoittavan minulle oman tarinasi siitä, millaista on olla peliongelmaisen vanhempi. Voit kirjoittaa esimerkiksi siitä, miten lapsen peliongelma on vaikuttanut perheeseen sekä lapsesi ja sinun väliseen suhteeseen. Voit kirjoittaa vapaasti omista kokemuksistasi, ajatuksistasi ja tunteistasi. Lisäksi toivoisin sinun kertovan, oletko hakenut apua itsellesi tai lapsellesi. Kerro myös, millaista apua tai tukea olet itse saanut tai millaista apua olisit halunnut saada.

Kirjoituksen muoto ja pituus on vapaa. Voit kirjoittaa nimelläsi tai nimimerkillä ja kirjoituksesi tulee vain tutkijan käyttöön. Kirjoituksesi käsitellään nimettömänä ja luottamuksellisesti. Kirjoituksista voidaan julkaista osia pro gradu –tutkielmassa siten, ettei yksittäistä kirjoittajaa voida tunnistaa. Kirjoituksia ei palauteta kirjoittajalle, eikä niistä makseta palkkiota.

Toivoisin sinun kirjoittavan tarinasi 15.6.2012 mennessä. Voit lähettää tarinan postitse osoitteeseen
Johanna Koskenlahti
Poste restante
40520 Jyväskylä

tai sähköpostitse osoitteeseen johanna.k.koskenlahti@student.jyu.fi. Lisätietoja tutkimuksesta voit kysyä samasta osoitteesta.

Kiitos avustasi!