Paska osui tuulettimeen

Nyt loppui ”juhlat”. Monien vuosien pelaamisen seurauksena, se päivä on koittanut etten selviä veloista. Velkaa velan päälle jne. Tällä hetkellä olo on niin turtunut etten pysty edes laskemaan velkojen saldoa (varmaan n. 50t) otin yhteyttä riippuvuusklinikalle, sieltä pyydettiin tulemaan aamusta käymään, en mennyt. Tällä hetkellä tuntuu ettei siitä mitään apua kuitenkaan ole. Toisaalta ahdistaa, toisaalta ei tunne enää mitään. Kai vuosien salailu, valehtelu ja kaikki muu paska mitä on tullut tehtyä on ajanut siihen, että pää torjuu kaiken, että pysyisi jotenkin kasassa.

Heippa.
Kaikki kuvailemasi fiilikset ja hyvin tunnistamasi suojamekanismit on tuttuja joka pelurille. Et ole ainoa paska maanpäällä, etkä ole paska ollenkaan. Aivojen kemia on metka asia eikä mikään ole ratkaistu hetkessä. Löydä voimaa mennä sinne klinikalle… takaan, että kaiken sen häpeän ja nöyryytyksen lisäksi saat myös helpotusta. Takaan myös, että iloakin vielä koet. Koko tunne skaala vihasta iloon, riidasta sovintoon auttaa sinua toipumaan.

Voi olla, että helpoimmalla pääsee kun antaa käytännössä kaikkien velkojen valua ulosottoon (mahdolliset pienimmöt muutamien satasien velat kannattaa maksaa pois). Eikä noita ulosottomiehiä tarvitse pelätä ei ne enää mitään televisioita hae tai muuta vastaavaa arvotonta roinaa. Useimmat asiallisia ja ammattitaitoisia ja ovat urallaan nähneet varmasti “kaiken”.

E: Muistui mieleen tuo yksi paskavippi 375e olisi pitänyt maksaa takas. Tein maksusuunnitelman 50e/kk taisin maksaa yhden erän suunnitelman mukaan takas loput meni ulosottoon. :blush: Sai sitten tunkea ~700e tohon. Vähän kalliiksi kävi… Suunnilleen samat muutaman satasen kulut olisi menny jostain isommastakin lainasta.