Paras terapeutti pk-seutu

Hei vaan kaikki läheiset.

Toisen topicin myötä avaan uuden :slight_smile:

Puoliso tarvitsee intensiivistä tukea huumeriippuvuuden selättämiseen. On ollut katkoilla, päihdekuntoutuksessa yms. Ei näe ammattilaisia kovinkaan hyvässä valossa, kokemus on, että kukaan ei oikeasti välitä ja halua auttaa. Hän on vain yhteiskunnan pohjasakkaa ja roskaa.

Itse olen käynyt terapiassa puoli vuotta ja saanut siitä niin paljon positiivista kokemusta, että näkisin sen toimivan kumppanini kohdalla. Hän on myös sellaisissa käynyt aikoinaan ja sanoi, ettei Suomesta löydy kunnon terapeuttia. (hän ymmärtää mielestä, psykologiasta, psyykkeestä aikas lailla paljon ja kokee, ettei terapeutin taito riitä häntä kohtaamaan)

Minun missioni olisi löytää päihderiippuvuuksin erikoistunut, mielellään miesterapeutti. Luin joskus entisestä käyttäjästä, joka toimii tällä hetkellä terapeuttina, mutta en millään muista hänen nimeään, eikä google auta.
Onko kellään tietoa oikeasti auttavasta ammattilaisesta.

SPEKSIT:
*Mielellään mies
*Entinen käyttäjä (kokemusasiantuntija)
*Erikoistunut päihteisiin
*Alueena PK-seutu
*Näyttöjä asiakkaiden toipumisesta
KIITOS

Hei, Särki!

Oletteko jo löytäneet sopivaa terapeuttia? Toivottavasti olette, mutta jos ette, niin ei kannata lannistua. Tällä hetkellä kun on mediaa seurannut, niin terapeuttien määrä tarpeeseen nähden on liian pieni joka puolella Suomea, ja varsinkin kun puhutaan erikoistuneista terapeuteista. Kannattaa varmasti soittaa paikalliset lääkäriasemat ja terapia-asemat läpi. Joka tapauksessa sen itselle oikean terapeutin löytäminen voi olla haasteellista, ja välillä etsimiseen voi jopa turhautua, mutta kyllä se oikea varmasti osuu kohdalle, ja kun niin tapahtuu, alkaa asiat merkittävästi pikkuhiljaa selkeytymään.

Kerrothan, miten teillä asian suhteen edistytään?

Aurinkoista kevättä
Johanna