Palladon

Silmiini sattui kyseinen lääke enkä ainakaan haulla täältä löytänyt lääkkeestä mitään tietoa / kokemuksia. Itseäni kiinnostaisi miten suuri koukkuuntumisen riski hydromorfoniin on? tällä hetkellä syön kipuihin 2 x 200mg tramalia, 2 x 4mg sirdalud + 1 x 2mg Xanor ja vaikutus alkaa olemaan aika finaalissa eli seuraavan asteen kipulääkitykseen ollaan menossa, oxynorm?
TAI onko kenelläkään jostain lääkkeestä positiivista sanottavaa selkäkipuihin, itsellä tod.näk 4välilevyn pullistumaa ainakin, parin kk päästä magneettikuvaukseen vihdoin ja viimein.

Oxycontin on hyvä lääke, tosin todella koukuttava.

Palladonia en oo kokeillut, mut on kai aika harvinainen.

Hydromorfoni on taivaallisen hyvä kun kipumittari lyö yli 7 tai on vittumaisen kroonista. Eri maissa promotetaan eri lääkkeitä, en tiedä miksi Suomessa niin vähäisessä käytössä ettei anestesiologikaan osaa kertoa paljon lääkkeestä.
Ehkä Palladon on seuraava opioidi mitä markkinoidaan muita jarruja enemmän, kuten Oxycontin aikanaan teki, nyt Norspan.

Morfiinin käyttö on vähentynyt, yleensä sitä paikataan vastaavalla tai vahvemmalla. 5 vuoden sisään käyttö Suomessa varmasti lisääntynyt. 75 vuotta tyylikkäästi myöhässä :laughing:

Eihän sieltä tullut muutakun lisäystä arsenaaliin :confused: koitin sanoa että oxynormia voisin vaikka koittaa, mutta väittelyksihän se meni ja lääkäri totesi, että 2x200mg tramal, 2x4mg sirdalud, 1x2mg xanor pakkaan lyödään lisäksi 1-3kpl/päivä 1g Panadol forte + 1-3kpl/pvä Ponstan Forte. (käytännössä siis sanoi, että menee tuohon molempia noista uusista 3kpl /päivä). tässä viitisen päivää noita rouskuttanut lisäksi, eikä kyllä kehumista olosta ole, paitsi eilen rysähti oikea puoli saatanan kipeäksi mikä yleensä on ollut vähemmän kipeä. Väittivät vielä apteekissa ponstania voimakkaaksi XD :laughing: