Päihdelinkki uudistuu - keskustelufoorumi muuttuu

Hei kaikki plinkkiläiset!

Haluamme kertoa näin hyvissä ajoin, että syksyn 2023 aikana Päihdelinkin julkaisualusta ja myös keskustelufoorumin alusta vaihtuvat. Päihdelinkki liittyy A-klinikkasäätiön multisivustoon yhtenäisellä ilmeellä. Keskustelufoorumi siirtyy toiminnallisesti monipuolisempaan ja modernimpaan pohjaan, jolloin se palvelee myös mobiilissa paremmin. Olemassa olevat rekisteröitymiset ja nimimerkit siirtyvät uudelle alustalle sellaisenaan. Osa Päihdelinkin palveluista poistuu tai muuttuu hiukan. Kehittelemme myös uusia sisältöjä - toiveita ja ideoita saa esittää!

Muutoksen tuulet siis puhaltelevat.

Ihanaa kesää kaikille!

yt. Tiia, Auli, Janne ja Juho Päihdelinkistä

Oi! Toivottavasti muutos on onnistunut ja toimiva. Lykkyä tykö?

Muutoksen tuulet…

Nyt tuhannen kuvan kysymys.
Olen rakentanut vuosien saatossa tänne Plinkin sivulle melkoisen tarinan valokuvineen. Kuinkahan tuon tarinan tulee käymään uudella alustalla?
Katoaako kotini, Putka Häiriköille. Jääkö Putkis kodittomaksi?

Mikäli muutos kadottaa ketjun, tai vaikka kuvat, toivon saada tietoon koska on deadline. Ehtisin näin kopioida ketjuni. Tarvitsen ketjuni tarinan tulevaan projektiin…

Putkis, erittäin huolestunut.

Hei Putkis!

Päihdelinkin keskustelualueen aiempi sisältö siirtyy uudelle, eli myös sinun ketjusi säilyy. Kuvat on linkkejä alustalle, jolle olet kuvasi sijoittanut, eli uskoisin melko suurella varmuudella, että myös ne säilyvät. Testailemme uutta alustaa ja tsekkailemme sitä myös tästä näkökulmasta. Lähtökohtamme on, että kaikki tuotettu sisältö siirtyy täältä vanhalta keskustelualueelta uudelle alustalle.

Mukavaa kesänjatkoa!

yt. Tiia / Päihdelinkki

Onko normaalia että joutuu joka kirjautumisen yhteydessä arpoa captcha kuvia? Automaattinen kirjautuminen ruksi ei myöskään tee sitä mitä pitäisi.