OxyCont?!?

Kertokeehan miten sais parhaan fiiliksen viihdekäyttö…päihtymysmielessä, I.Vnä en meinaa, enkä kombota alkoholin kanssa, paitsi pari lonkeroo nyt vois jos on hyvä kombo???
Keskustassa tuli joku jannu vastaan ku etin pupree, ei löytyny ja sain pari tällasta kouraan häneltä.
Nää on 20mg.
Frendin kanssa tossa puol tuntii sit tehtii näin, [poistettu valmistusohjeita - Päihdelinkin moderaattori] ,[/b] ja nokkaan.
Tää toveri, Janina tossa nyt vähä uinuu ja naureskelee vähä väliä, sil on vähemmän tolee kuin mulla opiaatteihin, oli ottanu subutexii 3-4h aiemmin pikku viivat.
Mutta itellään ei oikein tunnu missään? Debottejahan nää on, joten tuli itselleni mieleen tällane et kun vielä yks olis jälellä ja tarkotus olis huomenna ottaa, niin jos pureskelen tabun kahtia, tai ihan palasiks ja nielasen nesteen kera. Mitä tuumailette? Nuokkuja en tästä hae. Tuntuu, että en saa subutexistäkään niitä vaikka kuinka imuroisin… Mistähän tää voisi johtua? Ei sillä, että niitä haluaisin. Tai no jaa.?
NIIN!, Semmosta vielä,[poistettu hintatiedusteluja - Päihdelinkin moderaattori] Maksoinko ylihintaa…? Btw… taitaa tää nyt toimii, tosi sosiaalinen olo ja tätä kun kirjottelin, niin tajusin että juttelin ton toisen kanssa about puol tuntia ja unohin kokonaan tämän. :smiley: Mutta k’moon, whattefuck, tästä kontista hehkutetaan, että ois niin jytyy kamaa että voittaa pupren 10-0. :unamused: :question:

Ei täss muuta, phiis! :smiling_imp: :sunglasses:

muistelisin et syötynä toimis paremmin ku klyyvariin tolettomalle 10mg tuo jo hyvän olon mut ammattilaiset alottaaa paljon isommilla kaverini starttas 80mg ränniin. ja subu kyl blokkaa opiaatteja et sekin vois olla osasyynä. ja kontit kyl voittaa bupren 10-0 ainut miinus on lyhyt vaikutus aika. korjatkaa jos olen väärässä en ole konttien kanssa pelaillut( kylhän noita sais mutta vain kerran poistanut että tiedän mitä kyseinen tuote on).

.

^ No etpä tosiaankaan ole tainnut lukea kovin tarkasti Saunan juttuja. Kyllähän täältä löytyy vaikka kuinka monia ketjuja, joissa ihmiset yrittävät lopettaa ainetta X ja heitä tsempataan. Myös onnistumistarinoita löytyy täältä. Nyt se silmä käteen ja lukemaan tarkemmin :wink: . Toki ihmiset näkevät, mitä haluavat nähdä ja jos joku on päättänyt, että Sauna on vain saastaisten narkkien päänsekoittamispalsta, niin sille ei kai mitään voi. Huumeita käytetään ja ihmisillä siihen syynsä, mikä syy sitten kenelläkin, aivan kuten alkoholin käytön kanssakin. Se, että asia lakaistaan maton alle, ei poista huumeongelmaa mihinkään, vaan keskustelu on kuitenkin parempi vaihtoehto. Jos huumeiden käyttö tai siitä puhuminen järkyttää sinua tai jotakuta muuta niin helvetisti, niin suosittelen pysymään poissa Saunasta. Ennemmin kyllä suosittelen näköalojen avartamista :wink: . En tokikaan niin, että alkaisit itse käyttää huumeita, sitä en suosittele kenellekään, mutta ehkä olisi hyvä ymmärtää narkkienkin sielunelämää, ts. narkitkin ovat ihmisiä, jokainen on omanlaisensa yksilö, jolla on omat syynsä käyttää, eikä kaikkien käyttäjien mielestä se suinkaan ole vain hienoa. Monien mielestä se on itseasiassa aikamoista paskaa ja halu eroon aineista olisi kova.

Myönnän kyllä, että tämä ketju ei ollut mikään vieroittautumisketju. Kyllä täällä riittää näitä tämäntyyppisiäkin ketjuja.

Edit: Onhan sitten olemassa myös näitä ihmisiä, jotka ihan sosiaalipornoa “katsellakseen” lukevat narkkien/sekakäyttäjien tai muiden “itseään huonompien” ihmisten juttuja, jotta voivat sitten oikein kunnolla kauhistella niitä ja tuntea itsensä paremmiksi :angry: :wink: .

Sori, tiina, jos jälleen tapani mukaan hieman kärkästelin. Jos sulla itselläsi on jonkinlainen ongelma lääkkeiden kanssa, niin tervetuloa vain saunomaan, ainakin minun puolestani :slight_smile: . Kyllä täältä tosiaan saa vertaistukea lopettamiseenkin ja mä ainakin tuen vilpittömästi niitä, jotka tahtovat eroon päihdeongelmastaan. Jos sulla on tarvetta sellaiseen, niin etsi jokin sopiva ketju, johon voit ongelmastasi kertoa(Niitä löytyy taatusti :wink: ) tai pistä pystyyn ihan omasi, jollet löydä mitään sellaista, joka miellyttää.

.

Syötynä hyötyosuus on parempi, mutta nokitettuna nousee nopeammin ja saattaa “kolahtaa paremmin”. Tosin Oxycontineissa on talkkia, eikä niitä pitäisi tästä syystä nokittaa eikä varsinkaan heittää hihaan.

Asiahan on niin, ettei subua tai teemuja oo saanu vetää moneen päivään!
Ja annoshan kannattaa hakea yksilöllisesti. Mut en itse oo kuullu, että joku ois 40milliin kuollut.

Ittsellä meni joskus semmmonen n.2-300mg päivässä. :imp:

Pitkän pitkän putken otin ja nys täytyy sanoa, että ei olis kannnattanu. Toki olo oli tod.hyvä koko putken ajan, mutta sitten se olo muuttuu, kun tulee huumeongelma: eli douppi lopussa.

Kannattee muistaa että pitkän konttiputken jälkeen (Itellä 9kk 24/7, eli koko ajan, löyty lääkejätettä kohtalaisesti…)ei subu toimi vaikka vetelee kokonaisia.

Kannattaa lukea minun tekemiä keskusteluja jos haluaa lukea miten kannabiksesta pääsee eroon. Eli olen lopettanut ja aijon pysyä selvänä, joten ainakin yksi keskustelu aiheesta löytyy.

Mutta ei tänne tosiaan kannata tulla kauhistelemaan. :unamused:

Tähän on pakko tarttua…

Siis hä? Sulla on “VAIN alko-ongelma”. Silloinhan on kyseessä yksi pahimmista huumeriippuvuuksista joita ylipäätään on olemassa! Tosin kykenet välttämään juridiset ongelmat, mutta eipä se tilannetta paljon helpota…

Kannattaa muistaa, että mikäli olet alkoholisti (jonka uskoisin olevan aika todennäköistä, jos tänne kirjoitat ja itsekkin kuvaat omaavasi alko-ongelman), sinun ennusteesi on huonompi kuin syöpäpotilaalla. Eli siis tuhoudut ja kuolet sairauteesi suoraan tai välillisesti todennäköisemmin kuin syöpään.
Hae ihmeessä apua!

alkoholi on itelle tuonut kaikasta pahimmat ongelmat ja aikoinaan jäi usein ryyppy päälle, en oo jaksanut hehkuttaa että olen luopunut lähes kokonaan laittomista päihteistä ja juonkin enää pari bisseä viikossa ainoat mitkä menee respalla on voxra lyricat ja tramal, joskus pari ylimäärästä nappia ottanu mut eipä noista oloi irtoo ellei syö listaa ja ei oo oikein järkee eikä varaa rouskii lyricoita kourakaupalla ja tramalitkin pistää oksettamaan isommalla annoksella ja loppuisi sit niit ei olis silloin ku on kipuja, tänänkin tuntui kun hehkuva piikkilanka ois liikkunu jalassa.

Juu, alkoholista tulee kauhea olo ja krapula. Senpä takia olin aikanaan lähes absolutisti koska alkoholi ei sopinut minulle. Krapulaa ei jaksa. Sitten tutustuin kannabikseen. Wau, miten ihanaa olikaan alussa kun siitä ei tullut lainkaan krapulaa, päinvastoin oikein mukava olo oli seuraavana aamuna. Ongelmat alkoivat vasta myöhemmin mutta olen kyllä sitä mieltä että alkoholi on todella paha päihde. En vertaile mielelläni päihteitä keskenään koska kaikista löytyy kuitenkin ne hyvät ja huonot puolet. Huonot korostuu pitkällä ajalla kaikissa kuitenkin. Alkoholistia ei musta voisi tulla juuri sen krapulan takia. Ja alan aina myös haukottelemaan julmetusti ja olen jo ihan valmis unten maille parin viini lasillisen jälkeen.

Munkin on kompattava tätä. Alkoholi on yksi pahimmista huumausaineista, jota maa päällään kantaa, eikä se, että se on laillista ja yhteiskunnassamme yleisesti hyväksyttyä, poista mihinkään niitä kaikkia hirvittäviä fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia haittoja, joita kyseinen myrkky aiheuttaa. Toki on sinänsä hyvä, jollei tarvitse tapella, kuin yhden riippuvuuden kanssa. Tarkoitukseni ei ole myöskään puolustella mitenkään muita huumeita tässä kirjoituksessani. Mä olen itse alkoholisti, muiden riippuvuuksieni lisäksi ja juon siis edelleen(nyt on tosin kestänyt pidempään kuivaa kautta, johtuen lääkekuuristani), mutta missään nimessä en kuvittele, että se litku, mitä kurkustani alas kaadan, olisi vain alkoholia. Mä olen huomannut kyllä erittäin hyvin, mitä haittoja se mulle aiheuttaa :unamused: :frowning: :wink: :open_mouth: .

Mitä tuohon juridiseen puoleen tulee, niin en pitäisi asiaa ihan noin yksinkertaisena, kuin SoiKannel antoi tekstissään ymmärtää. On tietenkin totta, että alkoholin hankkiminen ja käyttäminen on täysin laillista, kunhan vain on täysi-ikäinen, eikä varasta juomiaan, mutta alkoholin vaikutuksen alaisena ihmiset tekevät tässä maassa, varmasti parhaillaankin, todella paljon esim. tappoja, pahoinpitelyitä jne., joten aikamoista rikollisuutta alkoholinkäyttökin aiheuttaa. Kaikki huumaavien lääkkeiden kanssa pahoissa ongelmissa olevat ihmiset eivät välttämättä edes harrasta minkäänlaista rikollista toimintaa saadakseen päivän annoksensa :wink: .

Juu, samaa mieltä. Tietysti tarkoitin tuolla juridisella puolella sitä, että harvemmin alkoholin saamikseksi tarvitsee rikoksia tehdä. Taitaapi olla, että vaikka kaikki huumausaineet olisivat dekriminalisoituja (kuten portugalissa on), kyllä se alkoholi aiheuttaa kaikista eniten niitä lieveilmiötä ja rikollista käyttäytymistä.

Mistähän muuten johtuu, että usein ihmiset joilla ei ole juurikaan kokemusta mistään laittomista huumausaineista pitävät näitä “huumehörhöjä” jotenkin erityisen vaarallisina? Tokihan joskus asia niin onkin, mutta kyllä minä välttelen paljon mieluummin 2-4promillen kännissä olevaa perusjunttia, kuin jotain typerästi virnuilevaa hatsipäätä tai jotain opiaattisankaria joka liikkuukin kuin hidastetussa filmissä.

Aina silloin tällön tänne plinkkiin eksyy näitä alkoholisteja jotka jostain syystä nostavat itsensä nistien/sekakäyttäjien/hampuusien yläpuolelle. Se on kieltämättä joskus raivostuttavaa. Varsinkin kun ei aina tiedä onko kysymys puhtaasta tietämättömyydestä ja ennakkoluuloista vain onko kyse vain toisten mollaamisesta, että tuntisi itsensä hieman vähemmän huonoksi/ongelmaiseksi?

?! onko näi? :sunglasses:

Ja mitä muihin tulee eeeeenn nykysen olotilan takia jaksa hirveetä romaania kirjottaa mut samaaaaa mieltä, alkoholista siiis.
Huume ja PÄIHDE siinä missä muutkin, ja mun mielestä vaarallisin ihan jokaiselta näkökannalta.
Mutta ois se saatanan ouon näköstä jos alkoholi vaikka kiellettäisiin ja heroiini laillistettaisiin ja sitä saisi ihan kaupasta. Tavallisissa jossain Grillijuhlissa kaikki on herskapäissään ja grillaileevat pihvejä ja vahtiivat lapsia, näin myös naapuritkin… EN tiiä mitä kirjotan. ! :sunglasses:
Kait työ tajusitte ?

^^ Jep, SoiKannel, en mä sua suinkaan tyhmänä pidä, älä vain sellaista kuvittele :slight_smile: . Kirjoittaessani tuossa ylempänä alkoholin käytön aiheuttamasta rikollisuudesta, tahdoin vain JÄLLEEN omasta puolestani korostaa sitä, kuin helvetin vaarallinen ja haitallinen huumausaine kyseinen litku on.

Olen myös samaa mieltä siitä(eikä tämä taida olla edes pelkkä mielipideasia), että hirvittävässä tuubassa rähjäävä ja riehuva “vain” alkoholia ottanut ihminen on monesti paljon vaarallisempi tapaus, kuin esim. juuri maitsemasi opparinuokkuja tai hatsihymyilijä. Tämä siis noin yleisesti ottaen. Toki on olemassa niitä äärimmäisen leppoisiakin juoppoja, jotka eivät ikinä, missään tilanteessa, tekisi pahaa kärpäsellekään. Leppoisuus ei tietenkään heitäkään suojaa alkoholin haitoilta ja vaaroilta. Leppoisakin saattaa saada haimatulehduksen tai kaatua portaissa vakavin seurauksin :frowning: . Niin, ja toki päänsä saa todella pahasti sekaisin tyystin ilman alkoholiakin, varsinkin, jos valvoo kunnon piriputken tai vetää muuten vain sopivan kombon joitakin aineita. Myös pahoissa nitkuissa moni on ajautunut todella epätoivoisiin tekoihin.

Joopa joo, juttu lähti taas rönsyämään ja ketjun aihekin on mennyt melko kauas itse oksikodonista, mutta näitähän nyt aina sattuu :sunglasses: .

Tiinarouva taisi sitten perua puheensa tai vaihtoehtoisesti loukkaantua :confused: .

Edit: Vielä tuosta, että puhtaat alkoholistit inhoavat/halveksivat/säälivät/pelkäävät narkkeja tai sekakäyttäjiä; mun villi veikkaukseni asiasta on se, että vanhemmilla juopoilla ei tosiaan ole paljoakaan tietoa muista huumeista ja tämän vuoksi he perustavat ajattelunsa siihen käsittämättömään propagandaan, mitä huumeista syötetään/on joskus syötetty. Tiedän kyllä myös vanhoja alkoholisteja, joilla on siinä viinan litkimisen ohella laaja sekakäyttötausta, joten tämä ei todellakaan ole mikään pelkkä ikäkysymys. Suurimmassa osassa tapauksista luulen kuitenkin tuon nistien dissaamisen johtuvan tarpeesta nostattaa omaa, heikkoa egoaan, ts. ajatella, valheellisesti ja itseään kusettaen toki, että eihän mulla nyt niin huonosti mene, kun mä käytän vain tätä laillista tuotetta :unamused: . Jostakin ne itsetuntonsa rippeet on kaiketi koottava, kun haisee yhtä aikaa vanhalle ja tuoreelle viinalle paskat housuissa, tärisevänä, terveytensä, perheensä, rahansa ja kotinsa menettäneenä. Joo, kärjistetty esimerkki, joka ei todellakaan koske kaikkia juoppoja. Mä en myöskään millään muotoa pidä huonompina ihmisinä niitä, jotka sekoittavat päänsä pelkällä alkoholilla. Toivoisin vain, että hekin ymmärtäisivät, että alkoholi on myös huume ja paha sellainen, ja kaikki pahoihin päihdeongelmiin joutuneet ovat pitkälti samalla viivalla, siis mitä riippuvuuteen tulee :confused: .

Edit 2: En nyt tarkoittanut, että kaikki puhtaat(Onkohan tuo hieman hassusti sanottu :confused: :smiley:? ) juopot ajattelisivat, että nistit/sekakäyttäjät ovat jotakin saastaa. Kyllä niistä ns. Wanhan Liiton juopoistakin löytyy paljon niitä, jotka tajuavat, että huume kuin huume, eivätkä mitenkään tuomitse herskaa rännäävää kaveriaan siinä vierellään, vaikka itse vetäisivätkin pelkkää Kossua.

Täähän nyt poikkeaa alkuperäisestä aiheesta, mutta kerta alkoholi vedettiin mukaan keskusteluun, ni tuonpa oman mieleni mukaan.

Sekin vaan on, että omalla tavallaan laittomuus jotenki tuo oman kiehtovan lisänsä päihteisiin. Olen katsellut HBOn Boardwalk Empire -sarjaa, joka kertoo gangstereista 1920-1930 vuosien tietämiltä ja sijoittuu USAn itärannikon seudulle. Gangstereitten pääasiallinen bisnes onkin siinä laiton viinan myynti kieltolain aikaisessa Amerikassa. Jotenki vaan siinä se alamaailman meininki ja laittomuus tekee viinasta jotenki coolimman!

Ohan tuo aika huvittavaa, mutta kuitenki tottakin…

^ Joo’o :confused: … Ymmärrän kyllä pointtisi, ainakin luulisin niin. Kyllä ainakin mulle nuorena tyttönä jonkinlaista, ehkä tärkeääkin, osaa huumeiden käytössä näytteli se, että se on laitonta ja näin ollen jotenkin coolia :unamused: . Eipä tuollainen enää vanhalla iällä kiinnosta. Mitä vähemmän laittomuuksia teen, sen parempi, vaikka doupit maistuisivatkin.

Niin, jos alkoholi tosiaan olisi laitonta, siis myös täysi-ikäisille, lisäisikö se vain sitä kuuluisaa kielletyn hedelmän himoa ja saisi nuorison(kin) dokaamaan pahemmin :question: Alkoholiahan saa laittomastikin, jos sitä todella haluaa, aivan kuten huumeitakin.

Tai no emmätiiä sitte onko se ite viina juuri sen coolimpaa, mutta jotenki kait se sen ympärille sijoittuva alamaailman meininki jotenki kierosti kiehtoo ja sitte se kait siihen viinan cooliuteen vaikuttaa… (Noh, onko se sitte lopulta niin siistiä…?)

Mulle yks hoitaja sano tuolla päihdeklinikalla, että siihen alamaailmaan touhuun voi omalla tavallaan jäädä koukkuun ja siis tottahan tuokin on. Ja vuosia ku tuolla pyörii, ni ihan jo asenne tiettyjä auktoriteetteja kohtaan on aika tiukka…

Noh aika teinien ajattelua tommonen ja itellä teini-ikä jo kaukana takana. Itellä oo ikinä niin kauheana kiinnostanu nuo toisten mielipiteet ja teininä mä olinki se joka oli aina selvänä, vaikka muu porukka ryyppäski ja näin… Mulla vaan niin jäi mieleen, ku Järvenpäässä oli yks kait 19v-jätkä ja se selitti, että siksi usein tulee otettua jotain, ku kavereit alkaa sanoo nössöksi tms… Jotenki jäi mieleen, ku itteen tuollanen taas oo koskaan vaikuttanu…

mitä ite wanhan/vanhan liiton jätkiä tiiän niin kaikki jotka päässy linnast ni ei paljoo justiinsa ryypiskele, ne muutamat kaljat ottaa ja sitte jotakin huumehinii päälle… mut onhan noita pari jotka tosissaa vaa viinaa ja lääkkeitä, mutta eivät sano mitään jos toinen vettää poretta hihaan.
ja tuohon viel nii todellaki ite vältän mielummi jotain känniläistä ölyävää ku hatsipäätä tai just matrix tyyliin kävelevää opiaattipäätä.