Ota osaa kansainväliseen huumekyselyyn 31.12. mennessä

Päihdelinkin toimitus välittää pyynnön osallistua suureen kansainväliseen huumetutkimukseen.


On jälleen se aika vuodesta. Sinulla on nyt mahdollisuus kehittää huumevalistusta, haittojen vähentämistä, politiikkaa ja julkista keskustelua jakamalla kokemuksesi maailman suurimmassa huumekyselyssä. Viimeisten viiden vuoden aikana yli 425 000 ihmistä on vastannut Global Drug Surveyn (GDS) kyselyyn. 16 kielelle käännetty, yli 25 maan kanssa yhteistyössä toteutettu GDS2018 tulee olemaan tähänastisista suurin.

Tänä vuonna voit kertoa ‘huumeneitsyytesi’ menettämiseen liittyvistä kokemuksista sekä siitä, miten teknologia (darknet-kauppapaikat, aineanalysit ja vaporisointi) muuttavat tapaasi käyttää huumeita. Onnistuuko kokaiinin toimitus nopeammin kuin pitsan? Säilytätkö aineita omaa käyttöä varten, ja kuinka paljon annat eteenpäin ystävillesi? Koskien niitä ihmisiä, joilla on ollut kannabiksen käyttöön liittyviä ongelmia, miten lopettaminen tapahtuu? Kuinka reagoit erilaisiin alkoholituotteiden merkintöihin? Mitä mieltä olit viimeisimmästä kokeilemastasi huumeesta? Tutkimme jälleen myös GHB:n ja ketamiinin käyttöä, ja pyrimme kartoittamaan kristallimuotoisen metamfetamiinin kotituotantoa.

Kysely on anonyymi ja luottamuksellinen. Vastaamisessa kestää 15–30 minuuttia, tai mikäli käyttöä on viime aikoina ollut paljon, hitusen kauemmin. Osallistuaksesi sinun on oltava vähintään 16 vuoden ikäinen.

Jaamme tulokset huhtikuussa 2018!

KYSELYYN TÄSTÄ

Iso kiitos panostuksestasi

Adam, Monica, Jason & Larissa, ja muut Global Drug Survey -verkoston väestä

^ Pitäiskö teidän laittaa tohon vielä linkki tai saitin osoite, mistä ko. kysely löytyy…?

:smiley: :smiley:

Hupsista, linkki tosiaankin unohtunut. Anteeksi. Nyt on korjattu.

  • toimitus

Moi

Kysely on auki vielä vuoden loppuun. Käykäähän vastaamassa!

Linkissä viesti Muunto-hankeelta :slight_smile:

youtu.be/jFuPtyRPWsE

terv. toimitus