Opioidin lopettaminen kokonaan

Olen tullut siihen pisteeseen, että buprenorfiinin lopetus on ajankohtainen täysin. Hoidan lopettamisen ihan kotioloissa. Vieroitus lääkkeenä on gabapentiinia, pregabaliinia, diatsepaamia, oksatsepaamia, propraleja. Eli kohtuullisen hyvät eväät, mutta ei niitäkään ole kovin isoja määriä, mutta silleen että riittää 2-3 viikkoa, kun maltillisesti syö. Ongelma on vaan se, että kaikkiin noihin löytyy tolea.

Mikäli noihin ei olisi tolea niin lopettaminen pitäisi sujua suht kivuttomasti. Mutta auttaahan noi vaikka tolea onkin. Pitäisi vaan kehittää joku suunnitelma missä määrin noita apulääkkeitä käyttää

Olen ennenkin tehnyt lopetusta kyseisillä avuilla, mutta bupren himo on vienyt aina voiton. Tällä kertaa aion onnistua. En jaksa enää sitä kun koko elämä pyörii sen ympärillä onko reflat vai ei. Kaikki tekeminen pyörii sen ympärillä. Elämisestä on tullut turhanpäiväistä jumittasta, eikä mitään saa aikaiseksi.

Olen 2 vuotta käyttänyt joka päivä injektoituna. Riippuen tilanteesta annokset vaihdellut 05mg-4mg.

Kirjoitan siksi tänne, koska aion näyttää itselleni ja muillekin, että pystyy lopettamaan sen käytön. Ja muutenkin infoan tähän bupren lopetuksen tuskallisuudesta.

Ehkä viiltävä kipu vatsassani on ikävimpiä oireita ja jäsenten oikomisen pakkomielteisyys. Väsymys ja pääkipu. Masentuneisuus ja totaalinen aikaansaamattomus yms. Se tieto että 2 viikkoa ainakin joutuu kärsimään helvettiä. Ja yleensä vielä toiset 2 viiikkoa henkistä kamppailua ja kehon palauttelua normaaliin tilaan

Mulla on 2mg vielä buprea tossa, mutta ensi viikonloppuna käytän sen, koska on pakollinen erittäin tärkeä velvollisuus, mutta sitten alkaisi loma. En tosin tiedä saanko säästettya sinne asti. Jokatapauksessa sitten loppuu sen käyttö, vaikka väkisin. Olenkin psyykannut itseäni siihen moodiin, vaikka jälleen pelottaa lopetus.

Henkisesti tää on myös tosi raskas prosessi, mutta tästä kun selviää niin voin vaan kuvitella sitä fiilistä, kun on vihdoin vapaa.

Imodium ilmeisesti auttaa jonkun verran? Mitenköhän catepresania saisi hankittua?
Kuulemma auttaa.

Onko vielä mitään hyviä vinkkejä opioidin lopetukseen Mulla on useita lopetus yrityksiä, mutta sitten on tullut tärkeitä velvollisuuksia joita ei ole voinut perua ja sitten koko lopetus homma on katkennut ja käyttö taas jatkunut.

Ei tällaista jaksa kun kaikki elämässä on kiinni siitä milloin voi tehdä jotain jne.

No joo ei tämä kovin vahvasti mene sillö riitti kun kävelin piritorin halki, niin sieltä poistuessani olen syönyt 1500mg pregabaliinia, 1800mg gabapentiinia, 20mg diatsepaamia, 1,2mg buprenorfiinia.

Tosin tämä viikko on annoksen pudottelua bupren suhteen. Mut vähän ketuttaa silti kun tuli juuri ne vastaan ketä ei ois ehkä nyt tarvinnut nähdä. Mut oma vika kun poikkesin piritorille.

Ainakin mitä minä olen lukenut kuluvan vuoden aikana tämän sivuston vakioporukalta niin suurin osa on bupre ylläpitohoidossa ja haluavat olla sitä myöskin jatkossa. Mainitsemasi piritori on ikävä paikka ja itse välttelen sitä nykyään. Tosin kanikonttori on vastapäätä jossa joskus käväisen asioilla.

Hesarin kanikonttorissa on liuska alas kellariin mitä pitkin voi ajaa autolla. Ne hyväksyvät myös erilaisia ajoneuvoja pantiksi.

Tosiaan korvaushoito on suurella osalla jarrujen käyttäjillä yleinen “hoitomuoto”. Varmasti se on hyödyllinen monen kohdalla.

Omalla kohdallani se ei tule kyseeseen, koska mulla on liian paljon syitä miksi en voi mennä siihen, joten joudun lopettamaan omatoimisesti.

Tarpeeksi selkärankaa ja kova asenne, niin siitä selviää. Helppoa tästä ei todellakaan tule.

Lähdenpä ilta kävelylle, mutta taidan sivuuttaa piritorin lenkin tällä kertaa :wink:

Hesarin kanikonttorin liuska kuulostaa lupaavalle.

Portugalissa tehdään vieroitus narkoosissa. Makaa muutaman viikon taju kankaalla ja herää ilman vieroitusoireita. Näin ainakin frendille tehtiin joka oli pahassa bentsokoukussa. Ehkä se voisi toimia myös opiaatti tapauksille.

Toi on kyllä erittäin tehokas tapa. Olin pari vuotta sitten nukutettuna 2-3 viikkoa ja kun lopulta herätettiin, niin oli muuten kaikki vieroitusoireet hävinneet. Saisi Suomessakin olla käytössä ihan yleisesti hoitokeinona vastaava nukutus.

Suomessa harjoitetaan tätä lääkkeiden “puolitustekniikkaa” ja hidasta vierotusta joka on usein niin tuskallinen että monet jättävät sen väliin ja repsahtavat uudelleen samaan ainesosaan ja vanhoihin kuvioihin. Kreikassa on kaiketi käytössä sama narkoosimalli kuten Portugalissa.

Mutta kuten tiedämme mitään mallia ei saa ottaa ulkomailta, Suomi kyllä hoitaa omat asiansa vanhentuneella peruna ja silakka, viina ja hanki kulttuurilla. Luin juuri koskettavan tarinan lataamon puolelta missä nuori ihminen avautui opiaatti ongelmastaan. Hänen “isäukko” käski ottaa kylmät avanto uinnit jotta viekkarit häviäisivät.