Opiaattivieroitus; syyskuu oli 200mg->nyt 15mg, apua!

Tervehdys !
1.kertaa näillä sivuilla ja pahat on tunnelmat.
Pudotin siis Targiniqin 240 mg:sta n. 8v käytön jälkeen tämän päivän 15mg:aan viime marraskuusta, mutta fiilikset paskat. Nyt mennyt viikon verran tuo 15mg Tarkkista. En ole aiemmin tällaiseen tilanteeseen joutunut.
Historia; v.-08 kylkiluumurtumaan sain Panacodia, jota kikkailin sitten 7v. eri lekureilta,niin että päivittäin meni pahimmillaan 16-20 tbl. V. 2015 tapaturma, johon Gabrionia,Sirdaludia ja Targiniqia, ja joita mennyt siis kohta 8v. päivittäin, G 800mg x 4tbl, T 40mg x 6tbl + Pana 4-8tbl, Sirda 4mg x 6tbl. Nämä määrät mahdollisia, koska vak.yhtiö maksanut työtapaturman vuoksi lääkkeet.
Pudotukseen sain syksyllä Catapresania, jota otan 2 tbl/vrk, ja samoin Opamox 15mg marraskuusta alk. syönyt 2 tbl/vrk.
Pari vuotta sitten saatuja 0,5 mg Rivatrileja minulle on jäänyt n. 200 tbl, joista otin eilen 1 tbl Opamoxin kaveriksi, mutta en tiedä, onko siinä järkeä. Olo oli kuitenkin eilen ip. niin paska, että…
Vertaistukea nyt kaipaan, koska tämä on elämäni 1. pudotus, nuoruudessa alkon kanssa oli ongelma, mutta sain sen poikki. Ikää jo 50v.
Minulle on kertynyt mm. 800mg Gabrionia, 4 mg Sirdaludia ja 40 Targiniqia kassillinen vuosien varrelta, enkä tiedä, mihin kehtaan niitä viedä. Jos vien ne apteekkiin, joku työntekijöistä voi ne kähveltää ja kaupata sitten alaikäisille tms. Toisaalta pelkään helvetillisten kipujeni palaavan pudotuksen loppuessa, ja sen jälkeen retkahdusta, koska sen -15 onnettomuuden jälkeiset kivut ovat traumatisoineet niin, että nukun mm. nyk. max. 4-5t. yössä, ja jospa säästäisin em. lääkkeet itselleni? Apuja kaivataan, miten olette lopun pudotukset hoitaneet, koska kipulekuri sanoi, että viimeiset 20mg ovat vaikeimmat. Ja kannattaako tuota Opamox/Rivatril- linjaa jatkaa, etten siihenkin jäisi koukkuun? Alunperin halusin jo toissa syksynä pudottaa lääkitystä järkyttävien hengenahdistusten ja koko kropan pahoinvointikohtausten takia. Täytyi mm. lähteä ulos kävelemään ympyrää ja olo oli hirveä, varmaan yliannostuksen vuoksi. Kerran jouduin heng.laman vuoksi keskellä yötä sairaalan päivystykseen. Samaan aikaan meiltä löytyi suuri vesivahinko lattiasta, ja ajattelin noiden pahoinvointien yms. johtuneen ensin siitä. Hometta myös ulkoseinien sisuksissa paikoin. Rahaa korjauksiin ei ole. Antakaa apuja, pyydän.

Hei!
Vertaiset eivät ole sinulle vastanneet, mutta kyllä sinä ne lääkkeet voit viedä ja ne pitääkin viedä apteekkiin hävitettäväksi.
Kannattaa oman lääkärisi kanssa käydä keskustelua tuosta vähennyksestä.

Kiitos tuesta,
pienikin reagointi auttaa.
Nyt vajaa viikko mennyt 5+5 mg:llä Oxya ja 2x15mg Opamox. Catapresan auttanu ehä asiassa.
Haistan maistan ja tunnen jo vatsanpohjassakin, kun hameenhelmakaan heilahtaa jossain päin, vaikka Netflixin piirretyssä. Eikö se tarkoita, etää elämä voittaa?
Nyt huomaa, kuinka kestopuudutettu noilla yli 200 mg Oxy annoksilla vuosien ajan oli. Ainoa on tämä nukkuminen. Kuukauden päästä tulee vuosi täyteen 4-5t. yöunilla, joka yö. Alussa meni kk 3-4t unilla. Tuntui eittei askel satu tiehen.

Hei!
Tsemppinä tässä, että kesää kohti! Elämä voittaa.
On hyvä muistaa, että olet edennyt hommassa, niin ei kannata mennä enää entiseen. Suuntaa vaan eteen päin. Nopein tapa edetä on hitain tapa, näissä päihdeaineiden lopetuksessa, mutta myös elämän palikoiden kasaamisessa. Tällä tarkoitan sitä, että ns. pohjatyö kannattaa tehdä hyvin. Sen jälkeen se mökki kestää hyvän kivijalan päällä.