Opiaatit ja niska/hartiakivut

Meneekö muilla niskat tai hartiat jumiin esim. kodeiinista tai tramalista? Mistä se johtuu? :open_mouth:

Oisko pahimmat jumit ulottunu sinne asti ? Rentoudu vittu… digaaks jumitella paljo. Liikunta vois olla iso avain toho ropleemaa, tai kunno rentoutuminen ilman turhaa pöhinää :slight_smile:

Liikun joka päivä ja rentoudun sen jälkeen :stuck_out_tongue: Tuntuu että aina kun otan niin joku paikka menee jumiin, vaikka kuinka rentoutuis :cry:

Liian isoista annoksista on joskus mennyt kun on tullut muutenkin epämiellyttävä olo, etenkin tramalista. Kodeiinista on lähinnä tullut pää kipeäksi… ota pienempiä annoksia? Hartiat ei siis muuten oo jumissa?

Hypoteettinen ajatus tuli mieleen että jos annokset ovat suht isoja niin illalla nukkumaan mentäessä saatat yön aikana nukkua sikeän unen ansiosta huonossa asennossa kun nukkuminen on niin mukavaa opiaateissa. Toinen hypo on että sulla on alkava kiputila esim niska -hartiaseudulla, otat kipulääkettä siihen isoina annoksia pitkään niin et tunne pieniä kipuja. Lihakset suojaa kiputilaa jumiutumalla.

Tramalit kyllä tahtoo aiheuttaa tuota lihasjumeja. Jotkut puhuu, että piristä alkaa hampaita purra yhteen jne, mutta mulla ainakin Tramaleista tuli tuota. Niskoja jännittää, hampaita puree yhteen ja usein siitä seuraa vielä pääkipu, ku se alkaa säteileen sieltä niskoista.

Oireita helpottaa annoksen lasku ja bentsot, etenki lihaksia rentouttavat bentsot (esim. Pamit, Rivat…)

Muilla opiaateilla en oo huomannu tuota ilmiötä, mutta Tramalien vaikutustapa poikkeaa muista opiaateista.

emuX puhuu asiaa, samaa olisin itekin sanonut. joskus käynyt itellä silleen, että kun ottanut opiaatteja turhan ison annoksen ja bentsoja ja tipahtanut tähän tuoliin semmoseen etukenoasentoon
että pää roikkuu eteenpäin ja siitä sitten herännyt tuntien päästä, ollut niskat niin jumissa, että en oo jaksanu niska/kaula lihaksilla vetää päätä taaksepäin vaan on pitänyt käsillä työntää pää otsasta takaisin taakseni :mrgreen: Juu mut toi on kyllä vain tapahtunut övereissä, että on menny väärässä asennossa nuokkuessa opiaateissa lihakset jumiin.