Opamox

Hei, Sain sunnuntaina reseptillä ahdistukseen 15 mg opamox purkin jossa on 30 tablettia. Tuli nyt syötyä tuo koko purkki eli 30kpl viiteen päivään ja vielä alkoholin kanssa. Minkälaisia oireita on odotettavissa nytten kun loppui noi pillerit. Ei ole itsellä ennestään mitään sekakäyttä taustaa.

Ei tuosta nyt tule vielä kerrassaan mitään oireita. No, tietenkin dokaamisesta yleensä tulee krapula ja mahdollisesti morkkis, mutta nuo lienet jo huomannut itsekin, jos ovat tullakseen. Krapula saattaa olla myös lievempi tai jäädä puuttumaan jopa tyystin noiden ohessa napsittujen benzojen vuoksi. Noin voi käydä silloin, kun on ekaa kertaa pappia kyydissä ryynikännäämässä.

Eivät ne benzot nyt sentään niin vaarallista ja koukuttavaa kamaa ole, että heti parin päivän sekakäyttösekoilun päälle saisi vieroitusoireita. Kyllä se vähän enemmän treeniä vaatii. Tietenkin, jos tarvitsit Opamoxia johonkin oikeaan vaivaan, voi ketuttaa, kun kaikki meni ja joudut kärsimään ahdistuksesi ihan luomuna.

Joulunakki! :laughing:

Kiitos vastauksesta! Onko kuitenkin mahdollista että toleranssi noussut bentsoihin tuon sekoiluni takia?

Hetkellisestihän tuo nousee ja alkoholi myös nostaa itsessään bentsotoleja.

^^ Hyyyyvin, hyvin hetkellisesti voi vähän nousta, mutta palautuu kyllä nolliin(tai mikä se alkupiste sulla sitten olikaan) samointein, jos et tuon enempää hölmöile. Päivittäiset HC-käyttäjätkin ovat saaneet tolejaan alennettua huomattavasti ja jos eivät nyt ihan nolliin koskaan, niin ainakin sinne normaalin lääkekäytön rajoihin. Tuo toki jo vaatii vähän enemmän aikaa ja hammasten kiristelyä, mutta ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, että onnistuu sekin.

Halusin nostaa tätä ketjua nimim. luuseriäidille! Hyvät yöt kaikille!

t. Juhani

Ehkä vähän, mutta yleensä ihmiset jotka käyttävät runsaasti alkoa ja muita PKV-lääkkeitä tai laittomia huumeita saavat tolet kaikkia aineita kohtaan vaikka ei olisi koskaan bentsoja tai herskaa kokeillut. Hyvä esimerkki on amerikkalaiset kuolemaantuomitut joille annetaan esilääkitykseksi Dormicumia teloituksen yhteydessä ja monet niistä painavat yli 120 kiloa, eihän se toimi näille ihmisille jotka ovat käyttääneet viinaa ja huumeita koko elämänsä. He kohtaavat kivuliaan kuoleman taijuissaan.

Totta.

Esimerkiksi joku [Poistettu asiattomuuksia - Päihdelinkin moderaattori] “Me Vähentäjät” ketjusta kestää suuretkin annokset bentsoja vaikka niitä ei olisi ennen kokeillut verattuna ei-dokuun.

Toinen esimerkki on mun entinen tyttöystävä joka juo silloin tällöin yhden lonkeron tai sidukan. Hän sai päivystyksessä yhden Tramalin 50mg ja 5mg Diapamia kuukautiskipuihin. Se meni niin pihalle että jouduin kantamaan sen taksiin. Nukkui yli vuorokauden.

Kuten sanoin anna nyt jollekin “Me Vähentäjät” ketjussa löytyvälle [Poistettu asiattomuuksia - Päihdelinkin moderaattori] katkaisuasemalla, 150mg Diapamia niin hän parantuu ja istuu iltapala pöydässä mutustelemassa balkan-makkara voileipiä ja perunasalaattia.

Mun yks kuolemaan tuomittu ystävä lähetti juuri viestin että häntä pelottaa ettei midatsolaami toimi kun aika koittaa. Hän istuu Texasin Huntsville vankilan kuoleman sellissä ja painaa 123 kiloa. Hänet on tuomittu aseellisesta ryöstöstä ja sen yhteydessä tapahtuvasta murhasta joulukuussa 1993.

Hän on valkoihoinen. Hän kerran lähetti mulle kuvan. Isot kasari tyyppiset pilootti lasit päässä.

Hänen isä oli toisen maailmansodan veteraani joka saapui Auschwitz/Birkenau kuolemanleirille heti venäläisten jälkeen joulukuussa 1945.

Kyllä Opamoxin avulla voi olla pitkäänkin ilman muita bentsoja, mutta eroon niistä ei sillä pääse.

Opamox on ihan ok, sitä täytyy vain kiskoa kahdella kädellä ennenkuin toimii. Tyypillinen A-klinikan suosima avo vieroitus lääke joka ei normi-annoksilla toimi etenkin jos olet vahvasti riippuvainen temestasta tai xanoreista. Nykyajan nuoret suosivat xanoreita ja temestaa mikä on sääli. Tämö on uusin muoti ilmiö , kuten itseviiltely, lävistykset, satanistinen musiikki ja ruokailusta kieltäytyminen.

Moikka. Sain paikallisesta keskussairaalasta aivoinfarktin jälkeen Opamox 3 x 30 mg pysyväislääkityksenä hermosärkyihin.

Nyt sitten vaste on kasvanut, ettei näistä saa kuin jatkuvat vieroitusoireet.

Nykyinen käyttöni on aamu: 30 mg, päivä 22.5 mg, ilta/ yö 22.5 mg.

Asun paikkakunnalla, jossa ei ole alan sairaanhoitajaa eikä lääkäriä.

Päivystävältä sain reseptin Diapamiin ja kehoituksen muuttaa Opamox Diapamiin
Järvenpään Sosiaalisairaalan ohjeella.

Eli yöannos (22.5 Opamox) tulisi muuttaa viikon ajaksi 10 mg Opamox + 5 mg Diapam.

Onkohan näillä miten voimakas yhteisvaikutus? Kokemusta ei ole mistään muusta kuin Opamoxista, Alkoa en tietenkään käytä.

Eli onko tuo vastaavuus 10 mg Diapam = 20 mg Opamox?
Onko Diapam tällä annoksella yhdessä tuon Opamoxin kanssa liian voimakas yhteisvaikutukseltaan?