Opamox vieroitus 5kk jälkeen

Opamoxia useamman kuukauden käyttäneet, kuinka nopeasti/hitaasti vieroititte itsenne lääkkeestä? Menikö hyvin? Olen syönyt 4,5kk opamoxia ahdistus/paniikkihäiriöön. Alkuun 3x12mg per päivä (otin siis 3/4 osaa 15mg tableteista kolme kertaa päivässä), nyt parin kk sisään ajanut alas niin että aamu 1/4, ip 1/4 ja ilta 1/2. Yhteensä siis päivässä noin yksi 15mg tabletti. Vähän heittelee kun murran tabletteja. Itse huomaan olevani tosi herkkä kuuntelemaan oireita joten vähennys on murunen (eli puolet 1/4 tabletista) noin 5-7 päivän välein. Mietin olenko ainoa joka tekee näin hidasta tiputusta vai pitäisikö uskaltaa nopemmin… kiitos vastauksistanne, ehkä turhaan pelkään.

Vähän hätävarjelun liioittelultahan tuo kuulostaa, kun käyttöä on noin lyhyen aikaa ja annoksetkin pienet. Jos vieroitusoireita kovasti kuumottelee, ne saa sillä tavoin kyllä psyykattua potenssiin X. Jos tuollainen hidas alasajo sinulle sopii, eihän se sinänsä mitään haittaa. Näissä kovin pitkälle venytetyissä tiputteluissa tilanteissa, joissa se ei olisi oikeasti tarpeen voi olla se ongelma, että lopulta koukuttaa itsensä lääkkeeseen pahemmin, kuin alunperin olikaan, vaikka nopeampi irtiriuhtaisu ei olisi mitenkään vaarallista. Ihan seinään en toki suosittele lopettamaan.

Hei Winston, lämmin kiitos vastauksestasi. Olen selkeästi viettänyt liikaa benzobuddies sivustolla, jossa tarinat on aika kaameita ja ylläpitäjätkin toitottaa että tyyliin 10% 10 päivää pudotus. Heillekin jotka ovat lyhyitä aikoja ottaneet. Ja siltikin siellä kaikenmaailman vierotusoireita vuosikausia jne. Eli ei varmaan olisi pitänyt lukea. Sai jotenkin päähänsä että maailma suurinpiirtein kaatuu jos tässä nopeaan tahtiin mennään vaikka taitaa olla yleisempää tiputtaa nopeammin.

Taitaa olla niin että pudotuksessa ei oikein voi välttää vähintään lievää epämukavuutta (ahdistusta / levottomuutta ym) vaikka yrittäisikin ja se välttely/asian jatkuva itsetutkailu todennäköisesti tekeekin niistä tunteista ”potenssiin x” kokoisia.