Opamox ja alkoholi

Hei. Olen 45v nainen, paino 65kg.
Olen ottamassa 15mg Opamoxin lentopelkoon (aamulento klo 8 ) ja mietin että uskallanko nauttia samana iltana jokusen lasin viiniä illallisen aikana?

Tällöin Opamoxin ottamisesta olisi kulunut noin 10-12h. Yritin googletella puoliintumis- sekä poistumisaikoja mutten tullut hullua hurskaammaksi. Aiempaa kokemusta Opamoxista ei minulla ole.

En suosittelisi. Puoliintumisaika 15-30h tarkoittaa siis sitä, että 15tunnin päästä sinulla on vielä 7,5mg oksatsepaamia veressä. Jos ei ole tottumusta, niin en nauttisi viiniä samana päivänä.

Kiitos vastauksestasi!
Mitä tuo puoliintumisajan vaihteluväli meinaa? Voiko sitä olla veressä vielä 30h päästäkin?

Lähinnä mietin että uskallanko vielä seuraavanakaan iltana ottaa viiniä?

Zeta7 siis toi tarkoittaa sitä että esim vanhuksilla tai herkillä se voi olla tuo 30h. Et jos olet pienikokoinen ja pienet sisäelimet niin varmaan sit se 22,5h vois olla sun puoliintumisaikasi, tai joku maksan suodatuskyky. Mut siis periaatteessa juu 24h, et jos otat kasilta aamulla niin kyl seuraavana aamuna voi ottaa alkoholia, ellei ole erityisen herkkä lääkeaineille.

Opamox on melko mieto benzo, mutta kyllä sekin toimii alkon kanssa, täytyy vaan syödä kourakaupalla.

Opamox on erilaisten kuntoutus ja vieroituslaitosten suosima lääke, ennen se oli nykyään pois markkinoilta vedetty “putkapami” Risolid.