Opamox 50mg

Olen saamassa näitä ryynejä huomenna. Vaikka on kaikista muista bentsoista kokemuksia vähän liikaakin, niin tämä on suhteellisen vieras nappi.

Mihin muuhun beneen voi verrata vai voiko mihinkään? Vastaako yksi 50mg nappi 1,5 10mg Diapamia? Onko miten pitkävaikutteinen? Ym.

Kiitos jo etukäteen vastauksista!

no 10mg pamia vastaa jonkun taukukon mukaan 1,5 pamia mut aika mnieto benzo mut noi 50mg on ihan asiallisia

Mun mielestä se on sama ku yks riva.

pitkästä aikaa opamoxeja 60mg tuntui jo ihan mukavasti :smiley: tai poisti ahdistuksen täysin ja sain hymynkin korviin pitkästän aikaan.

kestää et alkaa vaikuttaa ja lyhyt vaikutus aika nois on kyl perseestä, muuten kelpo ryynei ja lihaksetkin rentoutuu mukavasti.

Sama asia ku kakosen riva, eli ristipää.
Tosin reagoi voimakkaamin alkoholiin.
Ts. jos on bentsotolei, niin ottaa 4 50opamoxia, ja puol pulloa viinaa, niin tsust. Sama ku kourallinen xanttuja ja koko pullo…

Nämä siis omia kokemuksia.

eipä kyl voi opamoxia ja rivatrilliä verrata paljokaan kyl 2mg riva on paljo kätevämpi ku 50mg opa itel ei ainakaan. kaveri syö säännöllisesti eikä sen olossa huomaa mitään.-

Kauan menee, että huomaatte ensivaikutuksia, ku näitä ottanu?

^ Kun kielen alla liotat, nii pääset aivoveriesteen ohitte, joten aika nopiasti alkaa tuntua helpotus.

Siis tuleeko vaikutus vain nopeammin kielen alla vai onko vaikutus myös voimakkaampi kielen alta?

^ Nopeempaa vaan. Ei mene mahahappojen kautta verenkiertoon, siinähän tovi kestää.

ok. thank you…

Itellä on ollu 15mg Opamoxit ties kuin monesti, mutta nyt ku menin yksityiselle ni nousi samantien 30mg. Apteekin täti kuitenki anto vahingossa 50mg purkin enkä viitsiny mainita asiasta vaikka tiskillä sen jo huomasin… Kyllähän nuo kielen alla liuotettuna kohtuullisen nopeesti toimii. Mutta toleranssi nousee saakelin nopeesti, 600mg:kään ei vähä vajaan parin viikon jälkeen sano oikein mitään ilman boostia, muisti vaan menee.

No äly hoi älä jätä, ei mitään bentsoja ole tarkotuskaan popsia joka päivä kun karamellia. Mitä päästää tolensa taivaalle karkuun? Vaikka popsisi ihan oikeeseen tarpeeseenki, ois silti syytä pitää välipäiviä ja mielellään väliviikkoja, jottei kohta saa vedellä tollasia hevosen annoksia ilman mainittavaa efektiä. Miten vaikee se on oikeen tajuta, en ymmärrä.

jep ei niit kannata mihinkään pikku ahdistukseen ottaa vain silloin ku on pakko muuten menee purkki viikossa eikä enää sano mitään paitsi sitte ku ottaa viinaa nii tulee ailahteleva mieliala

Samaa mieltä dark maguksen kans. Bentsot ovat tarkoitettu vaan tarvittaessa ja tilanteisiin missä niitä oikeasti tarvitsee ottaa. Tuo meno ei tule johtamaan mihinkään muuhun, kun että syöt katto annoksia bentsoja monia vuosia. Voin sanoo on itellä mennyt jo 7vuotta xanorin kanssa. Nykyisin määrätty 1mg tarvittaessa 3mg/pv ja siinä se on aikalailla pysynytkin. Olen tiputtamassa hiljalleen näitä pois ja tiputus vauhti on kyllä todella hidas. Tällä hetkellä junnaa paikoillaan koska sattunut lähipiirissä sellaisia asioita mitä ei voi ymmärtää ja mieli muutenkin maassa subun lopettamisen seurauksena.