Onko tämä Rivotrill vai Rivatrill!

Eli ostin katukaupasta “suomiapteekista haettuja rivatrilleja” jotenkin sivusilmällä näin, kun ostaja repi jotain reseptiään purkista pois. Mut asiaan. Tietäjät, kertokaa nyt, onko nää suomirivoja. Kuva tulee seuraavaan tekstiin alas.

En nyt saa tähän liitettyä jostainsyystä kuvaa. Purkissa kyllä lukee rivatril ja että olisi yliopiston apteekista haettu. 10kpl. Täällä oli jossainvaiheessa kuva rivatrillistä ja rivotrillistä. Mulla on tuo teksti tuossa nappulassa vähän haaleampi. Jos teillä on kuva aidosta suomirivasta, postatkaa se mieluiten tänne.

Yleensä myyjä repii sen resepti lapun pois purkista ennen myyntiä. Kai se on aitoa tavaraa jos kerran apteekista haettua ja purkissa lukee Roche.

Feikki rivareissa lukee “made in Magyar” eli Unkari.

Aito Rivatril:

youtube.com/watch?v=6ivnN2JIXPw

Eli purkissa lukee Rivatril 2mg JP 10 TAB js yliopiston apteekki tossa tekstissö. Myyjö jotenki repi jotenki sivusilmällä reseptin pois. Alaalla tekstissä lukee pienellö Roche Oy Espoo. Purkin aukaistua tabussa jakoviivat js toisella puolella tablettia “Roche” ja 2 js kummallakin puolella pienet ympyrät. Tööllö oli joskus rivotrillists js rivatrillistä kuva. Perhana kun en saa laitettua napista kuvaa. Pienellä painalluksella napissa lukee Roche. Uskaltasko nöitö syödä? Jos ne onkin jotsin muuts tavaraa? Myyjö oli ite vähän sekasin mut jotenki katoin et se repi reseptiä pois purkista ennen kun myi. Jokatapauksessa purkissa lukee Roche oy Espoo. Kun näitö rivotrill vöörennöksiö on liikkeellö. Onko rivotrilleissä ns " Leveemmät ja isommat painaukset? Onko kellöän kuvaa aidosta suomirivasta ja rivottillistä? Usksltssko näitä ryynejä maistaa? Kiitos vastauksista!

Tässäpä tämä Rivatril vs. Rivotril -ketju. Voin vielä nostaa etusivulle, jotta varmasti löytyy.

viewtopic.php?f=1&t=39174

Kuvia en ala tänne postailla. En käytännössä koskaan valokuvaa mitään, vaikka näkisin mitä hienoa, saati, että alkaisin napsia kuvia niin turhasta asiasta, kuin lääkkeistäni :unamused: .

Totta hemmetissä se myyjä repi POTILASOHJEEN(Ei lääkepakkauksissa mitään reseptejä sentään ole) pois purkista. Miksi ihmeessä se haluaisi, että ravaat pitkin kyliä sen tai jonkun kolmannen osapuolen koko nimellä varustettu ryynipurkki mukanasi tai muutenkaan saat sitä tietää, mikäli kyseessä ei kovin tuttu tyyppi ollut.

Ei tuo YA:n purkki vielä takaa, että tavara olisi Suomi-Rivoja. Nuo 10 kpl. purkit kun ovat ns. valmiiksi korkattuja joka tapauksessa. Ne on tarkoitettu asiakkaille, joilla on iteroidut respat, eivätkä täten saa suurta määrää lääkkeitä kerralla ulos apteekista. Virallisestihan Rivoja ei myydä Suomessa, kuin yhtä pakkauskokoa, eli 100 kpl. ja nollavitosia tietenkin 150 kpl. Ei mikään toki estä siihen oikeaan, viralliseen lääkepurnukkaankaan tunkemasta vaikka kanankakkaa.

Kiitos vastauksesta! Vielä tyhmä kysymys, tuolla on väittelyä että vasen tai oikea on aito, ensimmäinen vastaaja sanoi, että vasen olisi aito, kommemtteja tuli ettei olis. Eli tuo vasen pilleri tuon toisen kuvan linkissä olisi aito suomiriva. Tossa “tunnista rivotrill ja rivatrill” Oon tuon ketjun lukenutkin, mutta päätin vielä varmistaa, että tuo vasemmanpuoleisen kuvan riva on aito. Eli ryynejä uskaltaa syödä. Oli tosiaan valmiiksi avattu lasipurkki.

^ Uskaltaa niitä siinä mielessä syödä, että vaikka olisivatkin feikkejä(En väitä, että ne sinun ryynisi olisivat), niin erittäin epätodennäköisesti sisältävät mitään hengenvaarallista myrkkyä. Ennemmin riskinä on pettymys liian laimeaan vaikutukseen. Kaikki on tietenkin aina mahdollista ja pelkästään napin ulkonäön perusteella ei voi 100 %:n varmuudella sanoa, mitä se sisältää, mutta en ole kuullut, että Suomessa olisi kukaan koskaan kuollut näihin feikkibenzoihin. Nykyään tai enää pitkään aikaan huumeet eivät välttämättä ole olleet sitä, mitä myyjä väittää, mutta ne todelliset vaaranpaikat tätä asiaa koskien tulevat vastaan ennemmin muiden aineryhmien, esim. stimulanttien, kohdalla.

Miksei sitä saa kutsua resepti-lapuksi?