Onko mahdollista laittaa estot osalle Veikkauksen peleistä?

Minulla on peliriippuvuus. Olen jo onnistunut jättämään taakseni täysin kaikki netticasinot ja myös aika hyvin kauppojen pelikoneet (tämä ei ole täysin vedenpitävää vieläkään). Sen sijaan Veikkaus on yhä ikuinen piikki lihassani. Pelaan päivittäin pelejä Veikkauksen sivuilla. Etenkin eBingo, lukuisat arvonnat (Lotto, Jokeri, Eurojackpot, Kaikki tai ei mitään, Synttärit, jne.) ja nettiarvat vievät rahojani ihan joka ikinen päivä. :angry:

Tavoitteenani olisi jäädä pelaamaan ainoastaan muutamia arvontapelejä, jotka arvotaan tyyliin kerran viikossa. Olen alustavasti miettinyt sallivani itselleni jatkossakin Loton, Eurojackpotin ja ehkä Jokerin, mutta en enää mitään muuta. Tietääkö kukaan, onko mahdollista estää Veikkauksen sivuilla itseltään kokonaan tietyt pelit? Tässä minun tapauksessani estolistalle olisi mentävä lähes kaikki muut Veikkauksen pelit paitsi Lotto, Eurojackpot ja ehkä se Jokeri. Etenkin Veikkauksen nettiarvat, eBingo, sekä päivittäin tai pahimmillaan useita kertoja päivissä arvottavat arvonnat ovat minulle todella turmiollisia. Olisin kiitollinen vastauksista. :slight_smile:

En tiedä kun en veikkauksen pelejä pelaa mutta entä jos estää nettipelaamisen kokonaan ja ostat loton yms tavallisesta kaupasta/kioskista?

Kyllä, lopultakin Veikkaus toteutti tämän uudistuksen: voit sulkea yksittäisiä pelejä vaikka vuodeksi eteenpäin eli eBingon tai Synttärit ja jättää vapaasti pelattavaksi vain Loton ja Eurojackpotin tai tarvittaessa sulkea nekin vaikka muutamaksi päiväksi. Itsekin suljin suurimman osan peleistä vuodeksi.
Löytyy täältä: Omat pelit/Pelaaminen/Pelirajat ja -estot ja sieltä Peliestot

Jos tämä uudistus olisi tullut muutama vuosi aiemmin, monta tonnia olisi säästynyt.

Kiitoksia vastauksista. Tämähän on hieno juttu, mikäli tosiaan onnistuu yksittäisten pelien estäminen Veikkaukselta kokonaan! :smiley: Onkohan se esto sitten sellainen, että sitä on mahdotonta purkaa? Eihän siitä hirveästi iloa olisi jos heti pelihimon iskettyä sen eston voisi purkaa, sama kuin vaan kirjautuisi ulos sieltä jos siihen siis pystyisi, mutta kun ei pysty… Nyt vaan täytyy kerätä tsemppiä, että oikeasti menen laittamaan ne estot noihin suosikkipeleihini, jotka vievät kaikki rahani ja ylikin. :neutral_face:

Veikkaus:“Voit estää valitsemiesi tai kaikkien pelien pelaamisen haluttuun päivään asti. Halutessasi voit myös estää kaikkien pelien pelaamisen toistaiseksi. Peliestoja ei voida purkaa Veikkauksen asiakaspalvelun kautta ennenaikaisesti.”

Nyt vaan rohkeasti sulkemaan pelejä. Aloitat vaan sulkemisen niistä peleistä, joita et muutenkaan pelaa ja kun vauhtiin pääset, niin kynnys on jo alempi sulkea ne suosikkipelisi, joihin rahat uppoavat päivästä toiseen :slight_smile: