Onko ketään kohtalotoveria?

Onko kenelläkään vastaavaa kokemusta? Minulle kävi näin: Ankaria kiouja on ollut kolmisen vuotta. Lääkkeitä on kokeiltu ja huonoiksi havaittu kasapäin. Jäljelle jäi lopulta Panacod, jota käytin pari vuotta silloin tällöin kohtalaisesti, mutta nyt yli vuoden runsaasti, vähintään kuusi, enintään kymmenen päivässä. Bentsojakin on mennyt runsaasti, kun nukkumisesta ei kipujen takia tahdo tulla mitään.Puolisen vuotta sitten kun parantuminen tai avun saaminen alkoi tuntua toivottomalta, tuli alkoholikin mukaan. Käyttö lipsui jokapäiväiseksi.

Pari viikkoa sitten tuli omituinen uupumus ja vaihteleva kuumeilu. Tulehdusarvot olivat korkealla, joten jouduin sairaalaan. Todettiin sepsis. Kun hemoglobiini oli tasoa 70, tutkittiin luuydin. Minulle sanottiin, että Panacodin käytön takia luuydin on myrkyttynyt eikä punasoluja siis muodostu normaalisti. Käskettiin lopettaa heti kaikki lääkkeet. Kotiutettiin ilman mainittavia selityksiä siitä, mikä nyt odottaa. Lähete hematologiselle puolelle on lähtenyt, mutta ei ole vielä kuulunut mitään.

En ole ikinä kuullutkaan tällaisesta ongelmasta. Onko kenelläkään kokemusta tai tietoa? En voi yhtäkkiä lopettaa kaikkia lääkkeitä. Voinko tehdä mitään vai olenko jo tuhonnut vajaa 30 vuotta kestäneen elämäpahaseni?
Kertokaa, kaikki tiedonmuruset ovat tarpeen!½

Sä oot vääräl puolella, pitäis rekkautua saunaan mut mä voin kertoa mitä ainakin kannattaa tehdä jos et oo tehny; ite ennen käyttän lääkkeit sekä huumeit. Panacodei ei sais syödä yli 6-8 max/pv joka on suositus maksan takia; se ei kestä parasetamolia suurempia määriä. Kodeiini on kuitenkin niin vahva opiaatti, niin siitä pitäis tuon pv-annoksen ylittyessä saada toinen kipu-lääkemäärä pienemmälle. Jotkut lääkärit ovat määränneet sen takia kapseleissa, mut aika harvinaista on. Mun mielestä jos sun kodeiini-annos kipujen takia on liian pien ni on siirryttävä seuraavaan lääkkeeseen… Tää topicci siirretään saunan puolelle jonne tarvii rekkautuu; oisin kysyn paljo sul menee mitäki lääkettä… Mut saat varmaa vastauksia kunhan modejen loma on ohi… Tuon parasetamolin saa suodatettua helposti pois ja otettua vaikka pienempi määrä, mut ohjetta ei tällä foorumilla saa julkaista vaikka saunan tarkoitus on haittojen vähentäminen… Googlaamalla löytyy jos kiinnostaa… Kannattaa lukea myös enemmän parasetamolista ja kodeiinista…