Ongelmapelaajien läheisten Tuuletin-vertaisryhmissä tilaa

Ongelmapelaajien läheisten Tuuletin-ryhmiin otetaan uusia jäseniä. Ryhmät toimivat Päihdelinkin keskustelupalstalla. Keskustelut ovat suljettuja ja niitä pääsevät lukemaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmissä voi saada tietoa ja tukea samankaltaisessa tilanteessa olevilta pelaajien läheisiltä sekä Peluurin työntekijältä, joka osallistuu keskusteluihin.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan uuteen Tuuletin 4 -ryhmään sekä vuosi sitten käynnistyneeseen Tuuletin 3 -ryhmään, jossa on vielä muutama paikka vapaana.

Ryhmään ovat tervetulleita pelaajien läheiset, jotka ovat valmiita vaihtamaan ajatuksiaan toisten läheisten kanssa. Ryhmään otetaan mukaan 15 henkilöä ja ryhmäläisiltä toivotaan aktiivista osallistumista keskusteluun. Keskusteluihin osallistuu myös Peluurin työntekijä.

Ryhmään osallistuaksesi sinun tulee:

· rekisteröityä Päihdelinkin keskusteluihin
· lähettää nimimerkkisi ja rekisteröitymiseen käyttämäsi sähköpostiosoite osoitteeseen tuuletin@peluuri.fi. Kerrothan viestissäsi myös, oletko esimerkiksi pelaajan puoliso, lapsi, vanhempi vai ystävä, ja kumpaan ryhmään osallistut.

Tuuletin toteutetaan Peluurin ja Päihdelinkin yhteistyössä.

vieläkö ryhmissä on tilaa?

Hei cilla,

voit ottaa yhteyttä Tuulettimen ohjaajaan sähköpostitse: tuuletin@peluuri.fi
Hän osaa kertoa tilanteen Tuulettimessa.

Ystävällisin terveisin,
Päihdelinkin moderaattori