Olisikohan se nyt sitten tässä

Hilipazuippa!

Laskeskelin juuri että olen tallettanut pelisaitille viime lokakuun alusta tähän päivään 18800€ :open_mouth: Yhden ainoan kerran siellä tiliotteessa näkyi nosto 690€ joten aika rankasti ollaan tappiolla :imp: .

Noh, velkaa on nyt sitten laskelmieni mukaan n. 36000€, kulutusluottoja joka ainoasta paikasta mitä Suomessa on ja lisänä vielä kolme vippii 690€, 700€ ja 255€ jotka menee maksuun tässä kuussa. Lisäksi tuohon kuuluu “normaali” kulutusluotto nordeasta mitä jäljellä 3800€. Kuukausittaisen palkan tullessa eipä jää mitään käteen kun maksaa vuokran, puhelimen, netin jne ja tietysti noi luottojen lyhennykset.

Mutta nyt on siis tilanne että tässä kuussa menee pakkasen puolelle reippasti ja tämä on ilmeisesti se viimeinen niitti minun arkussa ja siksi on PAKKO laittaa hommalle totaalinen stoppi! Ja ainut keino tähän taitaa olla pyytää pankista järjestelyluotto ja maksaa sitten sitä seuraavat 6-7 vuotta. Ongelma tässä on tietysti takaajat ja ainoat moiset olisi mun vanhemmat, miten hitossa ilkeän pyytää kun syy on juurikin tämä :neutral_face:

Onko kukaan ollut samassa tilanteessa? Homman saisin tuolla järjestelylainalla poikki mutta miten lisäksi pidän itseni aisoissa että ei tule enää pelattua, pelottaa ihan! Jos saan järjestelyluoton ja sitä myötä rahatilanteen ajantasalle (jäisi lainan lyhennyksen jälkeen vielä 1650€ käteen) niin saako siitä niin paljon uskoa ja helpotusta ettei enää IKINÄ sorru peleihin!? Pääsisi viimein säästää vaikka omaan asuntoon jne…

muutto ulkomaille tai haulikko on täällä vaihtoehdot jos haluaa pelihimosta eroon…

Tervetuloa, oltsuboy!
Varmaan keksit tosiaan tuollaisille rahasummille parempaakin käyttöä kuin pelaaminen. Järjestelylainoissa on se hyvä puoli, että niiden avulla voi tosiaan saada elämän raiteilleen keräämällä liian monet lainat yhden lyhennyksen alle. Toki siinä piilee riskin kohta, monet ovat ko. lainan saatuaan pelanneet takaisin ne kaikki muutkin velat koska tilanne oli hetken hallinnassa ja parempi.

Ehkä oletkin jo tänään pankkiin yhteydessä? Jos nimittäin sieltä tulee kieltävää vastausta, pitää jonkunlaista varasuunnitelmaa miettiä että tämän kuukauden pärjäät. Arjen ja käytännön asioiden järjestelyssä uskoisi elämän menevän ilman pelihelvettiä jos näin päätät.

Vieraalle pakko sanoa että kommenttisi on väärä - pelihimosta voi päästä eroon. Ulkomaille muutto tai haulikkoon turvautuminen edustavat pakokeinoja sen sijaan, että ihminen onnistuneesti käsittelisi sisäisiä asioitaan.

Heippa oltsuboy,

Hienoa, että olet tunnistanut ongelmasi. Tiedät mitä olet tehnyt ja nyt mietit seurauksia teoistasi. Kaikista virheistä pitää maksaa elämässään. Ilmaista rahaa ei ole, eikä sitä noin vaan saa järjestettyä. Jotenkin tuosta tekstistäsi paistaa läpi ylimielisyys (voi olla että oon väärässä). Vaikuttaa siltä, että nyt kun olet ryssinyt raha-asiasi niin odotat vaan kaikilta apua ja myötämielisyyttä tilannettasi kohtaan, ilman että sä itse kantaisit vastuuta teoistasi. Tottakai se olet sinä, joka velkasi maksat mahd. järjestelylainan muodossa, mutta lainan maksusta kantaa suuren riskin juurikin mainitsemasi takaaja. Se mua mietityttää, että onko tämä oikeasti vielä se sun käännekohta. Sun kannattaa olla todella varovainen sen suhteen, että pystyt vastustamaan pelejä tulevaisuudessa, varsinkin jos saat raha-asiat kondikseen. Vanhemmat haluaa uskoa lapsistaan aina hyvää ja luultavasti suostuvat takaajiksi. Mutta muista kuitenkin se, että mitä jos repsahdat… Silloin he vastaavat sinun virheistäsi ja heikkoudestasi omalla taloudellaan ja mahd terveydellään jne.

Olen samoilla linjoilla Theyodan kanssa. Sun kannattaa ehdottomasti olla nyt itse yhteydessä pankkiisi ja varata aika lainaneuvojalle, joka arvioi tilanteesi ja mahdollisuutesi lainan saantiin. Nykyään pankit ovat kautta linjan tiukentaneet lainan myöntöehtoja, varsinkin kun sulla ei ilmeisesti ole kiinteää omaisuutta laittaa pantiksi (kuten asunto tms.) Pankkia kiinnostaa ottamasi pikavipit ja lainat sekä se mihin nämä lainat ovat käytetty. Jos lähes kaikki on mennyt pelaamiseen niin se valitettavasti näkyy tiliotteilla. Vaikka yhteiskunta ei juuri ole panostanut peliriippuvaisuuden hoitamiseen ja huomioimiseen niin puolestaan pankit ovat sen tehneet.

Mene ensiksi pankkiin ja sitten sen jälkeen, kuultuasi pankin kannan, kannattaa vasta olla yhteydessä takaajiin.

jes, lisää näitä viisaita sanoja, kiitos…

ei muuta kun kovasti tsemppiä oltsuboy!
olet jo aloittanut toipumisen, koska myönnät ongelmasi ja olet aloittanut järjestelyjen miettimisen.
raha-asiat saa onneksi yleensä järjestymään, mutta peleistä sun on nyt pysyttävä erossa! (…ja yö seuraa päivää ym. itsestäänselvyyksiä… :slight_smile: )

minkälaiset välit sulla on vanhempiisi? suosittelisin ehkä kuitenkin puhumaan heille asiasta, koskaan ei voi olla liikaa sellaisia ihmisiä ympärillään, jotka tukevat ja tsemppaavat pahan päivän varalla…!

onko paikkakunnallasi tai lähimaastossa GA-ryhmää?
tää sivusto on ollut mulle aivan korvaamaton apu omassa taistelussani. täältä löytyy paljon ohjeita ja neuvoja pelipirun selättämiseen. vertaistuki on ollut varmaan tärkein juttu itselleni.

kirjoittelehan miten edistyt…! :slight_smile:

Hommahan on niin, että peliriippuvainen hyvin harvoin lopettaa elleivät läheiset tiedä tilanteesta. On vaan niin helpompi palata peleihin, kun ei kukaan tiedä ongelmasta… Itse puhun aika avoimesti tästä riippuvuudesta, toki en puhu mistään veloistani monille tai luottotietojen menetyksestä.

Tsemppiä!

PS. Ymmärrän tuon muutto/haulikko kommentin. Itse suunnittelen muuttoa pois tästä maasta heti kun on mahdollista. Näin tässä vaan kävi, että ihmisestä tuli todella katkera Suomen valtiota kohtaan.

Tilannekatsaus.

Nyt on saatu asiasta viimein puhuttua vanhempien kanssa ja ja lievasti sanottuna pikku saarnojen :blush: jälkeen tultiin siihen tulokseen että järjestelylainan takaus on ainakin heidän osalta ok. Nyt vaan pitäis marssia pankkiin ja toivoa parasta että se laina sieltä irtoaisi.

Nyt on jo aikamoinen kivi pudonnut syrämeltä kun sain asian avattua!

Palaan asiaan taas myöhemmin…

Heippa Oltsuboy,

Miten siellä on asiat selkeytynyt? Onnistuiko se laina? Tsemppiä jatkoon ja toivottavasti pelipiru on pysynyt kaukana.

Hei!

Kyllä lainan saanti onnistui :slight_smile: Juuri eilen nostettiin pankista 36000€ laina ja nyt on tilillä 400€ jäljellä kun on kaikki paska maksettu pois! Ja mikä parasta, kuukauteen en ole yhdelläkään pelisaitilla käynyt eikä loppupelissä ole tehnyt juuri heikkoakaan (johtuuko siitä että pelasin vain vedonlyöntiä,ei kasinoa??), toki joutunut pinnistelemään ja miettii mitä tekisin aina illat kun ei ole enää pelien kyttäämistä :sunglasses:

Kyllä täytyy sanoa että on hieno ja helpottunut olo nyt! Ei ikinä enää kulutusluottoja ja vippejä!

Tsmppiä muillekin kohtalotovereille!

Terve oltsuboy!

Kiinnostaisi kuulla miten on mennyt? :slight_smile: Hieno homma että sait tuon lainan, nyt onkin edessä se haastavin osuus, pelaamattomuus :exclamation: Toivon että opit virheistäsi ja saamme lukea täällä voittajatarinaasi :slight_smile: