Olen seksiaddikti, onko muita?

Heippa. Tarttisin kovasti tietoa ja vertaistukea tähän ongelmaani, tämä on isompi ongelma kun alkoholin tai muitten päihteidenkäyttö. Aikainen seksuaalinen herääminen ja sitä kautta opittu epäterve ja pakonomainen tapa masturboida ovat olleet muitten addiktioideni lähde.
Mikä on kun tästä ei löydy netistä kuin ne samat 12 askelta joka paikasta, mutta ei kunnon face to face juttelua, kuten esim täällä on kaikesta muusta. :imp:
Tästä olisi kiva päästä eroon että saisi tuon terveellisen seksuaalisuuden takaisin, eikä aina tälläistä pakonomaista shaissea.
Kaikki apu käy, ja olen valmis tästä ongelmasta ylipääsemisen aloittamaan. Vaikeaa tätä on itselleen ollut myöntää, vaikka jo varmaan 10 v olen ihmetellyt ylivilkasta seksuaalisuuttani ja pakonomaisuutta seksissä. Olen siis epäillyt tätä jo kauan, mutta kuka hullu nyt luopuisi omasta kivasta seksuaalisuudestaan jolla saa vielä paljon naisia ihan helposti. Kaikkea maan ja taivaan välillä on pyörinyt mielessä että mites sit ja mites sit, jos tämän ongelman otan nyt vastaan , hyväksyn ja alan sitä hoitamaan. Loppuuko sitten kaikki kiva elämästä, vai alkaako se vasta kun saa terveellisen seksuaalisuuden takaisin. Tiedä häntä. Itse en tiedä mitään tällä hetkellä.
Kaikki ne oireet täytän mitä tuolla kaikkialla tästä lukee.
Että vertaistukea kiitos! :wink:

Moikka, mulla on samainen ongelma. Nettipornon ja seksiaddiktion kanssa ja alan olemaan aika kypsä. On saatava apua, itse en ole pystynyt ongelmaa hoitamaan. Olisi kiva löytää saman ongelman kanssa painivia ja saada tukea.

Mä taidan olla. Oon mä aina jaellu suht helposti mut nyt on alkanu riistäytyy käsistä. 2 viikkoo, 7 partnerii tai jotain. Vittu. Joku aika sitten laskeskelin ihan innolla että kuin mones seksikumppani tää oli jne. Nautin oikeesti siitä ku sai kokee sen uuden kanssa. Mä en ees tajuu miten mä niin usein päädyn panemaan jotain randomia. Ei tarvii ees ettiä ite seuraa. Toissailtana olin menossa kotiin, olin ihan lähellä kotia mut sitte lähin kahen miehen mukaan. Suora ehdotus tuli ja mä en ajatellu mitään vaan menin perässä. Ja yks ilta polttelin pilvee yhen tuttavan kanssa ja se halus mun kanssa sänkyyn. Sanoin monta kertaa että en halua mutta se vaan intti että haluatpa ja mä luovutin ja annoin sille. Enkö mä kunnioita mun kehoa yhtään. Nuorempana olin pitkässä seurustelusuhteessa ja mä petin muutaman kerran. Mulla oli tosi huono itsetunto ja hain siitä hyväksyntää.

Oon helposti addiktoituva ihminen. Lopetin juomisen 1.12.2010 mut nyt on sitte ollu pakko taas sekottaa asiat. Sekoilen vaikken ryyppää. Miksen mä vaan voi keskittyy kouluun ja nauttia elämän pienistä iloista? Mitähän mä voisin tässä tilanteessa tehdä. Joku käski välttää tilanteita joissa voin “ratketa seksiin”. Enkö mä voi enää kävellä kadulla vai? Pitäskö mun viillellä mun naama jauhelihaks ettei kukaan enää haluis koskee muhun?

En tiedä olenko itse seksiaddikti, mutta tunnistan itsessäni monia piirteitä, mitä tässäkin keskustelussa on tullut esille. Minusta tuntuu, ettei minulla ole itsesuojeluvaistoa välillä yhtään. Saatan päästää tuntemattomat ihmiset missä vaan hyvin lähelle itseäni. Olen pettänyt jokaista seurustelukumppaniani ja muutamia kertoja minulla on saattanut olla meneillään useampi suhde samaan aikaan. Usein kaikki miespuoliset ystävyyssuhteeni kuolevat siihen, että päädymme harrastamaan seksiä. Myös naiset herättävät kiinnostukseni ja olen huomannut, että nykyään yhä useammin haen huomiota myös naisilta. Kyllästyttää tämä jatkuva pettämiskierre ja asioiden salailu ja kaksoiselämä. Itsetuntoni on surkea enkä luota oikeastaan keneenkään.

mul on pakon omainen tarve näyttää omaa alstomuuttani muille,[Poistettu asiattomuuksia -Päihdelinkin moderaattori]

Mulla on kanssa ajatukset pyörineet vuosikausia ihan liian aktiivisesti seksin ympärillä. Kumppanit ovat kypsyneet kun olen aina ollut tekemässä heistä esineitä ja lähinnä vaan odottanut sitä hetkeä, että hypätään sänkyyn. Henkinen puoli on ollut suhteissa aina ihan retuperällä. Lisäksi mulle on tärkeätä huvittaa itseäni lähettelemällä seksiin liittyviä maileja ja tekstareita.

Tämä tekstarien lähettely onkin nyt viime aikoina karannut lapasesta, mikäli olen juonut. Humalapäissään olen saattanut lähetellä ehdotuksia, vartaloiden kommentointia yms. seksiin liittyvää mm. entisille työ- ja opiskelukavereille. Etsin numeroita Eniron sivuilta ja lähettelen typeriä viestejä. Yleensä näihin ei tule vastauksia, mutta aina välillä joku tulee vihaisena silmille. Tällä keinolla olen myös menettänyt muutamia ystäviä. Kun aamulla herään krapulassa minuun iskee hirvittävä katumus ja ahdistus ja olen todella peloissani.

Kesällä menetin hyvän ystäväni kun aloin kähmimään hänen polveaan sikahumalassa yksissä juhlissa. Nykyistä kumppaniani olen pettänyt monta kertaa ja luulen, että olen hänen kanssaan vain lähinnä seksin takia. Pettäminen on helppoa, koska emme asu yhdessä.

Luulen, että ongelma lähti siitä, että minulla oli hyvin onneton lapsuus ja kun puberteetti-iässä löysin masturboimisen, seksistä tuli minulle tärkeä henkireikä ja ainoa ilon aihe.

Elämästäni ei tule yhtään mitään, ennenkuin saan tällaisen häiriökäyttäytymisen kitkettyä itsestäni. Itsetuntoni on myöskin hyvin matalalla, kun joudun muistelemaan ja katumaan toilailujani. Miten saisin itseni kuriin? Mistä voisin hakea apua?

Näissä jutuissa näyttää olevan tuttuja asioita. En tiedä olenko seksiriippuvainen, mutta kyllä mulla varmaan jotain on pakkomiellettä näissä asioissa. Usein kun olen yksin niin alkaa mieleen tulla mitä käsittämättömimpiä ideoita. Niihin harvemmin kuitenkaan kuuluu ketään muu. Erityisesti jos on väsynyt niin alkaa mielessä pyöriä outoja juttuja ja se on jatkunut jo kauan. Joskus aikasemmin se oli ehkä jollain tavalla kivaakin ja vastas johonkin, mutta nykyään on alkanut vain kyllästyttää aivan turhat seksirituaalit. Joskus aikaisemmin saattoi mennä koko ilta ja yöhän asti näissä jutuissa. Nyt pitäisi vaan jotenkin päästä eroon näistä, kun eivät ne oikeasti edes tunnu hyvälle. Mitä se normaali elämä sitten? Mun ongelma on että kaikki tuntuu muuten tylsältä. Olen kai sitten masentunut oikeasti ja nämä on vain piristystä elämään. Ehkä pitää alkaa masennusaddiktiksi. Toi oli vitsi, mutta kyllä tässä varmaan on depis takana. Ihan hyvät nämä sivut. Antavat ajattelun aihetta. Seksiaddiktio on kuin ääni päässä: “Tee sitä ja tätä, kato näinkin voi tehdä” ja mielenrauha puuttuu. Pitäisi vain pitää pää hiljaa.

Olin seksiaddikti kymmenisen vuotta sitten, aika oli ihanaa mutta tosi kuluttavaa enkä haluaisi sitä aikaa enää ikinä takaisin :frowning: Mulla epäiltiin bipoa, ja hypomania olikin tosi kova useamman kuukauden, hypomania toistui neljän vuoden kuluttua. Puolessa vuodessa mulla oli lähes 60 seksisuhdetta, kaikki pyöri seksin ympärillä, pakonomainen tarve saada uusi ja uusi seksikumppani. Se oli yhtä helvettiä. En pystynyt enää katsomaan telkkaria, en lukemaan ja hädin tuskin kotitöitä tekemään. Löysin kumppanin ja se päätti seksiriippuvaisuuden. Olimme yhdessä on/off suhteessa useamman vuoden, mutta nyt ollaan erottu lopullisesti. Tällä hetkellä olen naimisissa ja onnellinen, vuosi ollaan oltu naimisissa. Lamicatl on myös auttanut erittäin paljon, lääkitys aloitettiin kuutisen kuukautta sitten. Auttaa mielialan vaihteluihin, hypomaniaa ja masennusta ei ole ollut kolmeen vuoteen. Mulle auttoi se, että löysin vakituisen kumppanin ja keskityn vain meihin. Seksiaddiktio on ollutta ja mennyttä, yhtä helvettiä se oli.

Itse en ole ikinä kokenut olevani, mutta sain sivuilla olevasta testistä 10/15. En tiedä pitäisiköhän tästä huolestua?

Ehkä jonkinlaisia seksiaddiktion piirteitä oli jossain vaiheessa. Klamydiatartunta ja kaikki tuosta seurannut paska sitten muuttivat tilanteen aika laillla.

Olen aseksuaali. Tekisi mieli toivottaa teille onnea, mutta ehkä se olisi vähän huonoa makua.
Mikään ei kiihota. Mikään. Flaksi on helvetin hyvä, naisia olisi jonoksi asti tulossa. Tämä on ongelma.
Jos sanot yhdelle että olet aseksuaali, niin kohta sen tietävät kaikki ja olet naisille sen jälkeen pelkkää ilmaa.
Vittu. Nauttikaa. Oikeasti naista kiinnostaa tasan yksi asia, seksi. Ilman sitä juttu ei kehity mihinkään.
Kaikki tässä maailmassa on munasta kiinni.
Jatkakaa.