OLANZAPINA LILLY 5MG

En tiedä kirjotanko oikeaan paikkaan, pahoittelen jos on väärä paikka. Onko kenelläkään kokemuksia lääkkeestä nimeltä olanzapina lilly? Onko viihdekäyttö arvoa? Uskaltaako niitä ottaa, vai meneeköhän liian sekaisin? Lyricoita olen syönyt, ja olisi kiva näin uudenvuoden kunniaksi olla vähän huppelissa, kun alkoholia en juurikaan käytä. Kiitos jo etukäteen vastauksista! Googlesta ei löytynyt mitään hyödyllistä.

Se on zyprexan rinnakkaisvalmiste… eli neurolepti, jos haluut tajun kankaalle ja nukkumaan niin siitä vaan.

Mua jaksaa hämmästyttää, miten nämä jotkut ihmiset ovat onnistuneet ylipäätään rekisteröitymään tänne ja kirjoittamaan noinkin “ymmärrettäviä” viestejä, kun eivät ilmeisesti osaa kuitenkaan lukea sen vertaa, että saisivat selvitetyksi, onko jokin lääke neurolepti ja käyttää järkeään niin pitkälle, että tajuaisivat, ettei lepteillä(tai monilla muillakaan lääkkeillä) ole minkäänlaista viihdearvoa. Buranallakin on, hitto vie, enemmän viihdepotentiaalia, kuin olantsapiinilla. Ainakin päänsärky lähtee, eikä tule niin hirveä zombie-usva-tönkkö -olo, kuin tuosta viimeksi mainitusta.

Internetistä nyt saattaa löytyä melkein mitä vain, mutta jos sillä hyödyllisellä tarkoitit, että olisit väen väkisin halunnut löytää jotakin, joka puhuu olantsapiinin viihdekäytön puolesta, niin tuskinpa sellaista kukaan kovasti mainostaa, ja jos niin tekeekin, luultavasti vain haluaa kusettaa typeryksiä.

Ja Buranalla ei sitten ole mitään viihdearvoa. Sanon tämän nyt varmuuden vuoksi ennen kuin joku tampio vetää Burana-överit tuon ylemmän kirjoitukseni vuoksi.