Oksikodiini testeissä

Moi… Klinikalla annettu virtsatesti oli puhdas, mutta lähti varmistukseen. Kiinnostaisi tietää seulotaanko varmistuksessa oksikodiini? Kiitos

^ Miksi ihmeessä negatiivinen seula lähetetään varmistukseen?

Oksikodoni(Jos nyt sitä tarkoitit) tarvitsee oman testinsä, ts. ei näy perusoppariseulassa. Laajemmissa huumeseuloissa se kyllä järjestäen tutkitaan, koska onhan se hyvin suosittu aine väärinkäytössä. Sitä en tietenkään voi tietää, millaista seulaa sinun kohdallasi käyttävät. Oksikodoni häviää elimistöstä verrattain nopeasti, joten voi senkin vuoksi olla näkymättä, vaikka sitä kuinka seulottaisiinkin.

En tiedä itsekkään… Nyt vähän kuumottelee… Poistuiskohan 2 päivässä virtsasta? Vähän kyl tankkasin vettä ja kävin jonku 5 kertaa kusella ennen seulaa… Vetäny sellasia 40-50mg päivässä murskattuna syömällä, viimeeks maanantaina ja keskiviikkona oli seulat

Ei ku torstaina oli seulat

^ Yleensä labravarmistukseen menevät seulat on laajoja (esim. koodilla U-Huum-Lct), ja niissä kyllä tuo oksikodoni näkyy. Sitä en kyllä tiedä ehtisiko se kahdessa tai kolmessa päivässä poistua virtsasta, mutta arvaisin että ei välttämättä.

En siis mitenkään halua olla pahanilmanlintu, ja toivon ettei kovin pahoja harmeja ole luvassa jos seulassa jotain näkyykin. :slight_smile: