Oikein ihanaa uutta tipatonta vuotta kaikille!

Oikein hyvin alko uusi vuosi…ja aikast jännä, en o aikoihin nukkunu näin paljon. Yleensä herään ekana valtavis tuskis hoitelemaan kotihommia muiden nukkuessa…nyt valvoin vanhoja leffoja kattellen ja heräsin yhden aikaan päivällä…hmm…joskus näinkin päin.!vieraitakin oli mutta ihan rehellisesti sanoin, et kyl te tiedätte, se on mulle joko tai…uskoivat kerta laakista!Mites teidän muiden kanssamatkustajien uusivuosi meni?
-Josefiniina-

Ihanaa kuulla, Josefiniina, että vuotesi on lähtenyt käyntiin noin mukavissa merkeissä. Oman perheesi parissa, ja ennen kaikkea raittiina! :smiley: Sama meininki täälläkin.

Kelit ovat nyt sellaiset, ettei paljon muuta pysty tekemään kuin pysyttelemään sisätiloissa, nukkumaan ja lepäilemään. Ja hyvä niin. Nautitaan loman rippeistä ja kerätään pattereihin virtaa töiden jatkumista varten. Sinnekin on paljon mukavampi palata raittiina, eikä loman lopun jälkeisessä vihon viimeisessä kankkusessa huonosti nukkuneena, naama turvonneena ja silmät ristissä… :wink:

Kaikkea hyvää sulle! Samalla tavalla jatketaan eteenpäin taapertamista, vai mitä?

Näin tehdään, syystuulet!kiva kuulla,et sullakin menee hyvin!Näillä jatketaan :smiley:
-Josefiniina-

Moro! Aamulla ihan hyvä mieli,kun 9 vrk-menossa.Eilen illalla vaarallisen vaikeeta.Mutta vuosi vaihtui selvinpäin ja hyvä niin.Tipaton vuosi niin,kuin avaruus on minulle. Tämä tipaton päivä jo hyvä!