Ohi suonesta

Elikkäs. Pistin eilen mdma kämmenselkään, aluksi meni niinku yleensä mutta sitten yhtäkkiä neula ei ollutkaan suonessa ja puol milliä ainetta meni ihon alle :blush:

Kämmenselkä oli kuuma, turposi ja rystysistä lähti tunto ja iho muuttui harmahtavaksi ja punertavaksi…

Nyt tällä hetkellä tunnen normaalisti mutta kämmenselkä on kipeä ja turvoksissa, hieman erivärinen kuin muu iho. Peukalon ja etusormen välissä ei oo tuntoa ja ku puristaa tuntuu turvotus :confused:

Onko allerginen reaktio? Veritulppa? :question:
Onko muilla kokemusta? Apua?

Pistin vanhoilla puhdistetuilla värkeillä. Kertoa saa jos tietää netistä puljua mistä sais halvalla neulat ja ruiskut… Täällä ei oo mitää vaihtopistettä, vinkkiä yms…

Pikaisia vastauksia kaipaisin

Tavallisesta amfetamiinista on tullut joillekin samanlaisia oireita kun sitä on pistetty vahingossa valtimoon laskimon sijasta. Saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa kuolioita jos se supistaa verisuonet tukkoon tai sisältää jotain liukenemattomia epäpuhtauksia.

Tällä hetkellä käsi on harmaa ja sormet tuntuu kylmiltä :confused: Osaisko kukaan auttaa?

^ Miten sua nyt täällä pitäisi auttaa? Sanoa jotkin taikasanat, että ihan vaaratonta se on ja ohi se menee tai käskeä hoidella sitä kättä kylmällä vedellä ja Trombosolilla, niin kyllä se siitä? Menehän näyttämään se lääkäriin. Se on ainut neuvo, jolla voin sua auttaa. Hataran nettiin kirjoitetun kuvauksen perusteella on vaikeaa sanoa, onko tilanne kuinkakin paha, mutta eihän se nyt yhtään hyvältä kuulosta, jos käsi on harmaa :unamused: .

Hän tarvitsee apua ettekö ymmärrä!

Pahin skeenario on että saat kuolion ja koko käsi täytyy amputoida. Tätä tapahtuu usein. Sinuna menisin päivystykseen heti.

Tarkoittaa sitä että veri ei kierrä siellä enään. Tämä Winston taisi suositella lääkäriin menoa mutta hän ei sanonut sitä tarpeeksi suoraan.

Lapsi raukka sut pitää saada sairaalaan.

[Poistettu asiatonta, turhaa ilkeilyä - Plinkin mode]

Niin on “Elämän Valo” on mieleltään sairas ihminen joka syö leptejä. Ei kai häntä voi pitää vastuussa?