Norflex

Oisko kellään tietoa voiko 100mg depottabletteja käyttää iv? Ja onko siitä mitään hupia

I.V:nä voi käyttää vaikka kanankakkaa tai sianihraa, mutta eri asia sitten, onko siinä mitään mieltä. Äkkiseltään näin maallikkona en osaa sanoa, onko Norflexin I.V. -käyttö joten erityisen vaarallista verrattuna monien muiden lääkkeiden/aineiden I.V. -käyttöön(Kaikkien ei-suoneen-tarkoitettujen tablettimuotoisten lääkkeiden, jauheiden jne. rännäämisessä on aina isotkin riskinsä, joillakin vain vähän isommat), mutta ottaen huomioon, millainen myrkky orfenadriini on ja millaisia sivareita sillä on, niin en suosittele. Voi myös olla, ettei pillerimuodossa toimi suonesta ollenkaan ja ainut mitä siitä saat irti, on kaiken paskan suoneesi+muut hihattamisen haitat.

Eiköhän tuo toimi parhaiten suun kautta otettuna siihen, mihin se on tarkoitettukin, eli lihasrelaksantiksi. Itse en ole Norflexista mitään oloja saanut ihan lääkkeellisessä käytössä, ellei lasketa niin huonoa oloa, että mieluummin turvaudun Sirdaludiin, jos lihasrelaksanttia tarvitsen. Tunnen kyllä porukkaa, joka on rännännyt NorflexiaKIN, mutta aikalailla paremman puutteessa taisivat sen tehdä. En ole ainakaan koskaan kuullut kenenkään erityisesti tuota hupikäytössä hehkuttavan.

Aattelin jos antas unet niinkuin Sirdalud? Tätähän on ampullitavarana kans

^ Oman kokemukseni mukaan Norflex ei tipauta uneen niin kuin Sirdalud(Siis ihan suun tai nenän kautta nautittuna), vaan sen sivarit ovat sen verran ärsyttävät, että pitävät ennemminkin hereillä :angry: . Ei ole muutoinkaan IMO lainkaan samalla tavoin väsyttävä. Hommaa jotakin oikeaa unilääkettä, jos nukkua haluat, eikä uni muuten tule.

Joo, orfenadriinia on injektionesteenä, mutta se ei suinkaan tarkoita, että ryynimuotoista Norflexia voisi rännätä huoletta tai että se vaikuttaisi samoin, kuin I.V. -käyttöön tarkoitettu litku. Onhan mm. diatsepaamiakin injektionesteenä, mutta jos heittää hihaan Diapam-tabletteja, niin ne eivät vaikuta sitä kautta muuten, kuin tukkimalla suonet kaikella mahdollisella ei-suoneen-tarkoitetulla paskalla.

Katsoin että molemmissa on orfenadriinisitraattia ja luonnollisesti eri apuaineet. Minulla on 0,28 mikrometrin suodattimia tabletteja varten. En tiedä ehkä uskallan joskus kokeilla tai sitten en.

Unilääkkeiden saaminen tuntuu täälläpäin olevan vaikeaa. Vielä kun minulle pitäisi olla sieltä vahvimmasta päästä että auttaa jotain.

Kokeilin puolikkaalla tabletilla. Ei ainakaan väsytä. Aivan kirkkaat vedot kunnon suodatuksella.

Saapa nähdä lähteekö niskassa ollut jumi.