Nesteeseen menevät aineet?

En tiennyt mihin tämä pitäisi laittaa mutta tänne pystyi kirjoittamaan rekisteröitymättä niin laitoin sitten tänne. :blush:

Eli taisi tulla juotua vieraan pullosta jotain muutakin kuin alkoholia ja jos joku viitsisi laittaa jotain tietopakettia mitkä aineet voi sekoittaa/liuottaa nesteeseen ja vaikutukset. Tuntomerkkeinä suht nopea vaikutusaika, kun lopetin pullon olin jo kuutamolla. (ja siis kyseessä alle 8% juoma)
Kropan hallinta nollassa mutta tajusin kuitenkin suunnilleen mitä tein. Aika samanlainen vaikutus kuin alkoholilla mutta aamulla ei ollut yhtään kapulainen olo mikä suoranainen ihme kun miettii kuntoani illalla. Lisäksi outoja hyvänolon tuntemuksia ja ankaraa filosofista ajattelua. Kuulemma olin myös pitänyt kaikkia ja kaikkea ihanina.

Toivottavasti joku jaksaisi vastata ennenkuin siirretään/poistetaan :confused: asia häiritsee kovasti

Hei!

Mitään varmaa vastausta emme voi näiden tietojen pohjalta antaa, mutta kuvailusi perusteella gammahydroksivoihappo voisi olla yksi mahdollisuus: paihdelinkki.fi/tietoiskut/3 … a-ja-lakka

Voit tiedustella asiasta tarkemmin myös neuvontapalvelumme kautta: paihdelinkki.fi/neuvonta

Voit halutessasi esittää kysymyksesi myös huumeiden käyttöä käsittelevässä keskusteluosiossamme Saunassa, jonka vakiokirjoittajista moni tuntee hyvin eri päihteiden vaikutukset ja nauttimistavat: viewforum.php?f=1

Jos tapahtuneesta on kulunut vain lyhyt aika, voit myös hakeutua terveydenhoidon piiriin, jossa voidaan mahdollisesti laboratoriokokein selvittää, mistä aineesta on ollut kyse. Näin kannattaa menetellä varsinkin, jos tapahtuneen jälkeen ilmenee huolestuttavia oireita.

Ystävällisin terveisin,

Päihdelinkin toimitus