Neljä vuotta raittiutta täyteen! Kiitos!

Reilut neljä vuotta sitten, heinäkuun lopulla tein päätöksen lopettaa alkoholin käytön kokonaan. Tuona päivänä myönsin itselleni olevani alkoholisti, jolla oli isoja ongelmia. Tuon jälkeen piti vielä pari kertaa kokeilla kepillä jäätä, mutta 29.7.2013 päätös raitistumisesta joka tapauksessa syntyi ja yöllä 23.9.2013 join viimeisen alkoholiannoksen lämpimän puolalaisen oluen) warsovalaisessa hotellissa. Päihdelinkki oli minun tärkein tukeni ensimmäisen raittiusvuoteni aikana. Täältä sain tukea, kun tunsin olevani voimaton ja täällä myös ihmiset iloitsivat kanssani ensimmäisestä raittiista vuodestani. Mitä nöyriä kiitos teille kaikille!! Ilman tätä palstaa, tuskin olisin ensimmäistä vuottani raittiina pysynyt!

Onnittelut!

Tällaisia viestejä on aina mukava lukea.
Neljässä vuodessa ehtii jo kulkemaan melkoisen matkan.

Tervehdys, onneksi olkoon ja lisää raittiutta päivä kerrallaan!
Tappionsa myöntäneenä alkoholistin on mahdollista aloittaa toipuminen on minunkin kokemukseni.

Tänään et ole yksin!

Onneksi olkoon ja raittiita päiviä myös jatkossa.

Onnittelut myös täältä eteläisemmästä Euroopasta! Meillähän oli muistaakseni ajatustenvaihtoa, mukavaa lukea onnistumisista - neljä vuotta on jo pitkä aika. Kiitos itsellesikin aktiivisuudestasi ja samaa rataa eteenpäin. :smiley:

Onneks olkoon minunkin puolestani! Rohkaisevaa luettavaa tällainen!

Hieno homma! Perässä taaperretaan…

Tulee aivan elokuvakohtaus mieleen, kun ajattelen viimeistä huikkaasi, lämmintä puolalaista olutta varsovalaisessa hotellissa… :slight_smile:

Paljon onnea!
Muistan hyvin sinun alkutaipaleesi Päihdelinkissä. Vähän oli vastoinkäymisiä sinulla alussa. Sinun tarinasi on auttanut minuakin olemaan raitis jo yli neljä vuotta. Joten kiitos myös sinulle.

[size=150]OLE HYVÄ, PIDÄ KIINNI[/size]