Nelisen vuotta pian täynnä raitista aikaa

Vuodenvaihteen tietämillä minulla tulee neljä ehjää vuotta kun viimeisen kerran olen mitään päihteitä itseeni annostellut(alkoholia erimuodoissa).
Totuuden nimissä on sanottava,eipä ole tehnyt mielikään viinaa paitsi viimekesänä olisin yhtenä päivänä halunut juoda yhden kylmän olusen,mutta itseni tuntien en tietenkään voinut sitä itselleni sallia.
Koska alkoholistille ja entiselle juopolle jo yksi olut olisi ollut liian vaarallista ja nyt en voisi tätä kirjoitella hyvillä mielin.
Sanoisin vielä että elämä on niin kovaa kuluttavaa jo ilman viinan tuomaa lisäpainetta että en näe yhtään syytä miksi palaisin entiseen.
Omalla kohdalla näköjään on niin että kohtalo johdattaa jatkuvasti eteeni toinen toistaan hankalampia haasteita joista vaan on koitettava selvitä yksi toisensa perään.
Nyt roikun löysässä hirressä talokauppojen johdosta,koko omaisuus on kiini uudehkossa asunnossa jossa ei kuitenkaan voi asua (toistakymmentä homenäytettä otatettu ja kaikissa suuret määrät terveydelle vaarallisia myrkkyjä).
Myyjä vaan naureskelee ja hidastelee parhaansa mukaan mutta toivon mukaan hymy hyytyy oikeuden päätöksellä.
No nyt jo poikkesin alkuperäisestä aiheesta mutta tulipa kerrottua.

Onnittelut, vaikkakin myöhäiset, raittiutesi johdosta!
Ongelmat on yleensä helpompi hoitaa selvänä kuin juopuneena. Mutta kyllä rohkaisuryyppy joskus tuntui muinullekin olleen välttämätön.

Kohti parempaa aikaa, parhaat onnittelut mahtavan saavutuksen johdosta :slight_smile: Muut ongelmat, vaikka ovatkin pahemmasta päästä, ovat kuitenkin pikkujuttuja hengenlähdön ja suunnattoman kärsimyksen rinnalla. Perhanan hienoa että olet selvinnyt siitä kurimuksesta.