Morfiini 30mg kapselit

Kaveri toi tuliaisia skotlannin reissulta ja sain muutaman tollasen. Zomorph 30mg on nimi ja sen verran googlettelin että depotti morfiini sulfaattia on. [poistettu sääntöjenvastaista - Päihdelinkin moderaattori]

[poistettu sääntöjenvastaista - Päihdelinkin moderaattori]

Joo, tollai ne varmaan kannattaa nauttia ja luulempa että ilman tolea opiaatteihin 30mg riittää. Odota nauttimisen jälkeen joku 2-3 tuntia ja ota 15mg-30mg lisää riippuen siitä toimiiko ja miten hyvin.

Ajattelin ottaa 60mg kerralla ettei tuu pettymystä niinku monesti on tullu ku on lähteny liian varovasti liikkeelle. Tuskin se nyt on vaarallinen annos vai ??

tuskin kuolet mut jos ei oo tolea nii kokeilisin yhen parilla lähtee jo kunnon notkut riippuen tolesta

No ehkä alotan sil 30 mg:llä ja otan tarvittaessa toiset 30 lisää. Ei oo tolea mut kummiski vuosien varrella vetäny oxycontia sun muita opiaatteja sillon tällön, niin haen sitä ns “maximi” oloa mitä morfiinista saa, sen verran harvemmi tohon törmää nyttenki tuli ihan yllärinä. Se pelko täs on et se 30 mg alkaa vaan vituttaa, ku oletukset morfiinista on suht korkealla kummiskin.

No morfiinihan ei vaadi minkäänlaista konversiota mihinkään, joten lisää voi aina ottaa ilman pelkoa siitä, ettei saisi täysiä vaikutuksia. Pois on tietenkin vaikeampi ottaa.