Mitkä lääkkeet blokkaavat amfen.

hei. en tiedä sopiiko tämä tänne, en osaa ihan käyttää, kirjauduin juuri. sitä aioin kysyä että oisiko jollain tietoa miksi amfetamiini ei ole toimineet (johtuuko lääkkeistäni), olen ostanut kahdelta eri henkilöiltä, molemmat ei oo tuonu mitään vaikutusta. on siis ennen toiminut, tässä nykyiset lääkkeeni jos muistan kaikki: ketipinor, cymbalta, mirtazapiini, lamictal.
oon laittanut jälkeenpäin myyjille viestiä ja ei tienny mistä johtunee, mutta mitä sanotte. kiitti jos joku vastaa! :confused:

Amfetamiinia blokkaavat ainakin Triptyl, Rivatril ja mainitsemasi Ketipinor. Ketipinor blokkaa myös alkoholia, kun annos on 300 mg ja yli. Rivatril auttaa laskuihin ja darraan. En ole kyllä koskaan amfea kokeillut, mutta efedriiniä kylläkin astmaani. Toimivat suht samanlaisesti.

^ Mitä ihmettä oikein horiset? Ketiapiini nimenomaan buustaa alkoholin vaikutusta. Ei tokikaan niin, että kännistä tulisi miellyttävämpi Ketipinorin kera, mutta lisää siis alkoholin keskushermostoa lamaavaa vaikutusta ja kyseinen kombo voi olla jopa hengenvaarallinen. Amfetamiinin vaikutusta nuo muut mainitsemasi lääkkeet eivät myöskään kumoa. Voivat toki hieman latistaa, mutta kyllä se piri niidenkin läpi tuntuu. Triptyl+amfe -kombo voi laskea kouristuskynnystä, eli sikäli vain buustaa amfea, mutta ei tietenkään mitenkään miellyttävällä ja suositeltavalla tavalla.

Edit: Aloittajalle sanoisin, että tuo amfetamiinin toimimattomuus johtui todennäköisesti ihan siitä, että sulle myytiin huonolaatuista lirukurapiriä.