Miten syvällä valtimo/laskimo on?

Siinähän se kysymys tulikin

Mikä valtimo/laskimo? Molempia on ihmisessä aika tolkuton määrä. Suurimmat kulkevat tietysti hiton syvällä, pienet pintasuonet sitten siinä ihan ihon pinnassa, siis ne, joihin voi vahingossa leikata paperihaavan.

Älä niitä Ksaloleitasi ainakaan sinne valtimo-laskimoon tunge. Eivät toimi niin ensinkään.

Jos valtimoon onnistuu osumaan, sen kyllä huomaa. Jotkut uuvatit tosin vasta siinä vaiheessa, kun on jo myöhäistä.

En missään nimessä kehoita ketään omatoimisesti tunkemaan suoniinsa mitään mutta osa Ksaloleiden [Poistettu vaarallisen käyttötavan suosittelua -Päihdelinkin moderaattori]

Muotoillaanpa sitten sanavalintani mahdollisimman haittojavähentävästä näkökulmasta. Eli en missään nimessä kannusta tai kehoita ketään käyttämään Ksaloleita enkö varsinkaan iv-käytössä.

Mutta mainitsen tässä vain sen faktan, että osa näiden tuotteiden sisältämistä tutkimuskemikaali bentsoista on vesiliukoisia toisin kuin suurin osa laillista Suomessa myytävistä bentsoista jotka ovat rasvaliukoisia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Tässä en harrasta vaarallisen käyttötavat suosittelua lainkaan vaan kerron vain faktatietoa lääkkeistä/huumeista joka nimenomaan on sitä haittojen minimoimista eikä missään nimessä minkäänmuotoista suosittelua.