Miten pitkään pitäisi kestää ennen kuin käsien vapina lakkaa

Tässä nyt jo kohta viikon ollut ilman alkoholia ja vieläkin kädet vapisee. Vai onkohan tässä jotain muuta taustalla.

Alkoholi se kummasti aina kyllä lopettaa vapinat, mutta nyt haluaisi laittaa sellaisen järkevän rytmin tolle juomiselle. Ettei mitään idioottimaista joka päivä ryyppäämistä.

Itsellä aika harvoin kädet tärisee ja silloin on yleensä ollut juomista ainakin 3 päivää putkeen. Silloin kuitenkin kun vapina on tullut on se kestänyt ehkä sellaisen 2-3 päivää. Mutta eiköhän tuo ole aika yksilöllistä. Jos ei kuitenkaan lakkaa kun olet ollut pari viikkoa ilman alkoa niin sitten kannattaa mennä lekuriin.

Itsellä kävi kauan sitten niin, että alkoivat kädet tärisemään ihan ilman mitään juomisia. Siihen aikaan ei itseasiassa ikinä krapulassa vielä kädet tärisseet. Aika kauan siinä annoin asian olla kunnes eräs ystäväni ja työkaverini tuli sanomaan, että kannattaisi mennä tutkituttamaan asiaa, kun oli töissä jo jotkut alkaneet supisemaan, että olenkohan jatkuvasti darrassa siellä :laughing: . Oli siinä vaiheessa jo tullut muitakin oireita, kuten unettomuutta ja laihtumista niin menin lääkäriin ja paljastui, että minulla oli myrkkystruuma ja sitä kautta todella reipas kilpirauhasen liikatoiminta. Vapinaan voi siis olla muitakin syitä kuin alkoholi, mutta katsele nyt rauhassa vielä hetki paraneeko tilanne raittiuden myötä.

Kiitos, on se aika hyvin tuntunut nyt rauhoittuneen kun on viikko takana ilman alkoholia. Koputtelen puuta että näin on eikä mitään muuta taustalla. Oli siinä tosiaan parin viikon putki alla ennen kuin sain korkin kiinni.